Pisem si s holkou cez internet-co dalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

no hlavne si udrž triezvy rozum- nepremýšľaj už dopredu aké to s ňou bude super keď spolu budete, pretože to nieje isté a potom by ťa to bolelo ešte viac, jednoducho skús udržať zamilovanosť na uzde a nechaj popracovať aj tých pár buniek v mozgu (bez urážky)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nadviažem na Te-weiov príspevok(mimochodom, lepšie to napísať nemohol :wink: )
Pozri, napísala ti, že ťa má rada ako kamaráta. Mňa moja priateľka spočiatku tiež mala za najlepšieho kamaráta. Pred tým ako sme sa dali dokopy sme sa poznali 3 mesiace. Hneď keď som ju prvý krát zbadal sa mi páčila. No ak by mi vtedy niekto povedal že s ňou zažijem tri prenádherné roky, vysmial by som sa mu do tváre.
Mal som ju rád a viem že aj ona mňa. Vieš prečo? Pretože vždy keď sa chcela posťažovať, vedela že ja ju neodmietnem. Vždy keď sa chcela potešiť, vedela, že sa budem tešiť s ňou. Vždy keď niečo potrebovala, vedela že ja jej nikdy nepoviem nie.
Vtedy som si to neuvedomoval, ale dnes viem, že som to všetko robil preto, lebo som ju mal rád viac ako kamarátku. Neskôr sme sa dali dokopy. Ale to už je o inom...
Chcem ti tým povedať to že nikdy sa nedá povedať, čo bude nasledovať. Možno sa stretnete prvý aj posledný krát. Možno sa stretnete, a budete sa výdať často, možno v tebe nájde to, čo v ostatných nenašla.
Nesmieš to robiť zámerne. Ona to vycíti, to mi ver. Buď taký aký si, buď prirodzený a na nikoho sa nehraj. Budeš nervózny, to je jasné, so si píš, že bude aj ona. Ak máte byť spolu, budete. Ak to osud chce inak, nič s tým neurobíš. Ale čo urobiť môžeš je to, že jej dáš viac ako ostatný. Viac pochopenia, viac pozornosti, viac úsmevu... Ona to ocení.
Stretnite sa a uvidíš. Možno ostanete kamaráti, možno z toho vznikne láska, možno ju už neuvidíš.
Ale ak sa s ňou nestretneš, nedozvieš sa to... takže nemaj veľké oči, nehovor že ju máš rád, ešte si ju nevidel. Cez písmenká človeka a jeho správanie sa nepsoznáš. Neuvidíš ako sa chová v stresových situáciách a pod... Choď a všetko sa dozvieš. Ak ten čo je nad nami chce, aby ste boli spolu, určite budete :wink:
miso2911
Medium Star
Medium Star

,,,

Príspevok od používateľa miso2911 »

eritrocit napísal:Nadviažem na Te-weiov príspevok(mimochodom, lepšie to napísať nemohol :wink: )
Pozri, napísala ti, že ťa má rada ako kamaráta. Mňa moja priateľka spočiatku tiež mala za najlepšieho kamaráta. Pred tým ako sme sa dali dokopy sme sa poznali 3 mesiace. Hneď keď som ju prvý krát zbadal sa mi páčila. No ak by mi vtedy niekto povedal že s ňou zažijem tri prenádherné roky, vysmial by som sa mu do tváre.
Mal som ju rád a viem že aj ona mňa. Vieš prečo? Pretože vždy keď sa chcela posťažovať, vedela že ja ju neodmietnem. Vždy keď sa chcela potešiť, vedela, že sa budem tešiť s ňou. Vždy keď niečo potrebovala, vedela že ja jej nikdy nepoviem nie.
Vtedy som si to neuvedomoval, ale dnes viem, že som to všetko robil preto, lebo som ju mal rád viac ako kamarátku. Neskôr sme sa dali dokopy. Ale to už je o inom...
Chcem ti tým povedať to že nikdy sa nedá povedať, čo bude nasledovať. Možno sa stretnete prvý aj posledný krát. Možno sa stretnete, a budete sa výdať často, možno v tebe nájde to, čo v ostatných nenašla.
Nesmieš to robiť zámerne. Ona to vycíti, to mi ver. Buď taký aký si, buď prirodzený a na nikoho sa nehraj. Budeš nervózny, to je jasné, so si píš, že bude aj ona. Ak máte byť spolu, budete. Ak to osud chce inak, nič s tým neurobíš. Ale čo urobiť môžeš je to, že jej dáš viac ako ostatný. Viac pochopenia, viac pozornosti, viac úsmevu... Ona to ocení.
Stretnite sa a uvidíš. Možno ostanete kamaráti, možno z toho vznikne láska, možno ju už neuvidíš.
Ale ak sa s ňou nestretneš, nedozvieš sa to... takže nemaj veľké oči, nehovor že ju máš rád, ešte si ju nevidel. Cez písmenká človeka a jeho správanie sa nepsoznáš. Neuvidíš ako sa chová v stresových situáciách a pod... Choď a všetko sa dozvieš. Ak ten čo je nad nami chce, aby ste boli spolu, určite budete :wink:
ty koky jaka myslienka:) ale uplne si vystihol vsetko podla mna
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

eritrocit: Diky :)

Mnohé baby sú proste také, že sa k chodeniu musia prepracovať cez kamarátstvo.
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

no to kktina podla mna wed ked niekoho stretnes to uz musis vediet ze k nemu nieco citis kktina si z kamratky spravit frajerku lebo po rozideni jeden bude trpiet viac a druhy menej a uz nikdy to taqe nebude
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

NUMA napísal:no to kktina podla mna wed ked niekoho stretnes to uz musis vediet ze k nemu nieco citis kktina si z kamratky spravit frajerku lebo po rozideni jeden bude trpiet viac a druhy menej a uz nikdy to taqe nebude
asi si mýliš lásku so zamilovanosťou....
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ak uz nebude o com kecat tak jej povedz dobre bejby dneska su vianoce darcek si mi nedala ziadny tak ma neser a stiahny nohavice a ebnes ju do snehu a vyprasis ju..
ale nie teraz vazne..mozno to bude kus trapne ked to s dievcatami(y) neumis ale to newa.ak ta ma rada...tak sere na to aky si hamblivy alebo trebars aj ked bude ticho..vezmi ju do dakeho obchodu alebo tak postav snehuliaka ak bude sneh.poprechadzate sa po meste a vsetko bude ok pojdete k tebe ze sa idete zohriat lebo vonka je zima.a uz potom to necha na tebe co budes robit ak je odvazna tak zacne prva ak nie kamo tak musis zacat ty predsa nemas na vyber :P ok poviem ti co by som ja spravil....vzal by som ju pod pazuch :D ale nie vzal by som ju poukazoval jej mesto vzal si dake love a nieco jej pekne kupil nak si vybere..po obchodoch pobehal potom by si jej povedal ze podme ku mne bejby,prisli by ste k tebe..trebars by si jej spravil teply cajik ona by zatial kukala telku,sadol by si si k nej jemne ju zacal hladit po stehne chytis ju za rucku a potom sa na nu uprimne kuknes otocis jej hlavu smerom k tebe(nie dako nasilne) a zacnes ju bozkavat.....lepsiu radu ti uz moze dat iba chuck noris :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ja mam podobny problem. nie som buchnuty. ale je to super dievca. moj problem je v tom ze ma prisnych rodicov. a bud ma domace vazenie, alebo jej vezmu mobil, alebo nemoze ist na pocitac. no dufam, ze uz to vyjde...
Napísať odpoveď