Bad proxy configuration?

Informácie o software, ankety...
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Bad proxy configuration?

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Mám problém.Keď chcem hrať hru on-line,tak mi to nejde,alebo mi napíše že mám zle nastavené proxy.Nejde mi tak napríklad Trackmania Nations,F.E.A.R COMBAT,teraz som skúšal ToCU 3 a že sa nepodarilo pripojiť ku GameSpy....čím to je?Je to niečo s firewallom?Mám Kaspersky Anti-hacker....ale kde mám nastaviť tie proxy?A čo to vlastne je?Keď som ho nemal,všetko išlo OK.Ďakujem.
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Si pripojeny na net cez proxy server, ci nie? Problem moze byt aj v tom, ze nemas v kasperskom povolene "app-connect". Porob si pravidla pre jednotliv e aplikacie a mohlo by ti to bezat.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

No ja som to tak,že som dal security level na LOW,miesto HIGH a už to ide,len neviem,či niečo "neschytám" počas hrania
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Baxxter99 napísal:No ja som to tak,že som dal security level na LOW,miesto HIGH a už to ide,len neviem,či niečo "neschytám" počas hrania
by si mal povolit tie aplikacie (hry) v tom FW a potom nemusis davat na low... :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Baxxter99 napísal:No ja som to tak,že som dal security level na LOW,miesto HIGH a už to ide,len neviem,či niečo "neschytám" počas hrania
Porob si tie pravidla pre connect tych aplikacii a nebudes mat problem. Nevravim, ze mat FW na low je zle, ale clovek nikdy nevie. :)
Napísať odpoveď