Pravica vs. Ľavica
presne tak...moja rec.enter00 napísal:neznasam kazdy zasah statu a regulaciu do zivota, a lavica to ma ako svoju hlavnu podstatu... teda nikdy.
platim dane, dodrziavam zakony a pozadujem zato slobodu a slusny zivot.
to mi zabezpeci jedine liberalny pravicovy system, nie "vsetci maju vsetko, ale pritom kazdy ma *****"
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zadlzme sa a zime len pre tuto chvilu! ved co ak zajtra nastane koniec sveta, nie?! nemyslime na to, ze existuje buducnost, sikovni nech pomozu lenivym a nesikovnym a nesikovni a lenivi nech pekne vyuzivaju vyhody socialneho statu..EU? fuj tajbl, radsej sa drzme nasich bratov z vychodu, ved to tu uz raz bolo a ako tak to fungovalo, nie?? 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
nuz hovorim o tom, ze ked vladne lavica( ako dnes) tak sa pouzivaju prostriedky na uplne zbytocnosti ako napr. vianocny dochodok, znizena dph na lieky, zrusene dvadsatkorunacky u doktora atd atd, ktore jednotlivec ani velmi nepociti ale v globale budu predstavovat vydavok radovo velky niekolkych miliard korun, ktore sa zbytocne minuli dnes bez toho aby priniesli nejake hodnoty, keby sa investovali niekam inam, to by bolo ine, keby bolo pred volbami pochopim ale teraz nie.enter00 napísal:tak vysvetli, pocuvam.
a ked hovorim ze nerad jem zajtrajsi obed, tak to znamena ze sa nerad zadlzujem. a toto robia lavicovy politici ked plnia tie svoje sproste sluby.
zelovoc, sam som zvedavy na zadlzenost statu po nasledujucich 4 rokoch, no zatial najviac krajinu zadlzila druha Dzurindova vlada... Obe Dzurindove vlady zadlzili krajinu 2,5 x viac, ako vsetky vlady od vzniku SR dokopy (vratane zdedeneho dlhu po rozdeleni CSFR). Netreba pritom zabudat, ze sprivatizovali majetok v doteraz najvacsej uctovnej hodnote vobec, t.j. dalsie aktiva. Detailnejsie som vyvoj zadlzenosti SR rozoberal v teme "Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!".
PS: Znizena DPH na lieky, Vianocny prispevok, 20/50_korunacky,... iste, aj mne, ako mlademu cloveku to pripada zbytocne, ale na druhej strane Fico musel spravit nejake zjavne opatrenia, ktore su v sulade s politikou "Smerom k ludom", chapes ; )
PS: Znizena DPH na lieky, Vianocny prispevok, 20/50_korunacky,... iste, aj mne, ako mlademu cloveku to pripada zbytocne, ale na druhej strane Fico musel spravit nejake zjavne opatrenia, ktore su v sulade s politikou "Smerom k ludom", chapes ; )
k tomu smerom k ludom, fico momentalne vie jedno, vdaka politike minulej vlady sa chvasta ako dobre spravuje stat co sa tyka rastu ekonomiky, keby tu vsak niekto pred nim nedotiahol par investorov tak si toto nedovoli.
buduci rok sa uz prejavi prevadzka PSA v Trnave a Kia v Ziline, to budu cisla o rekordnom raste ekonomiky, vyvozu a pod, pritom on sa na tomto stave nepricinil, ale jeho verni budu vidiet najma jeho ako osobu co to cele zacala
je len blbe, ze takto ziskane prostriedky pojdu aj na absolutne zvratene dotacie, z privatizacie sli peniaze aspon do socialnej poistovne na vykrytie schodku, ktory tak ci tak nastane, ale po zmene pomeru penazi pre socialnu poistovnu / DSSky tuto stratu budu vykryvat ludia co za to nemozu
buduci rok sa uz prejavi prevadzka PSA v Trnave a Kia v Ziline, to budu cisla o rekordnom raste ekonomiky, vyvozu a pod, pritom on sa na tomto stave nepricinil, ale jeho verni budu vidiet najma jeho ako osobu co to cele zacala
je len blbe, ze takto ziskane prostriedky pojdu aj na absolutne zvratene dotacie, z privatizacie sli peniaze aspon do socialnej poistovne na vykrytie schodku, ktory tak ci tak nastane, ale po zmene pomeru penazi pre socialnu poistovnu / DSSky tuto stratu budu vykryvat ludia co za to nemozu
ano, to mas uplnu pravdu. takze som ta naozaj zle pochopil, sorac.zelovoc napísal:nuz hovorim o tom...
ficko zdedil dobre nastartovanu ekonomiku, a ma tolko rozumu, ze vie ked rozda par miliard medzi ludi a bude okolo toho robit velke halo, bude mat 40-50 percent popularitu - presne tych ludi, ktorym to rozdal.
rast HDP 10 percent, buduci rok este viac ked sa rozbehnu dve automobilky a subdodavatelia, vsade sa stavia(aspon v BA), tak dobre nastavena, ze fico moze splnit inflaciu pod 3 percenta, pomerne dobry a jednoduchy danovy system rovnej dane, rozbehnuta reforma dochodkoveho zabezpecenia atd atd...kinjeril napísal:Aku dobru ekonomiku??? Ved ludia z nej padali na hubu. Jeho popularita je dosledkom toho, ze zmiernuje len dopady tych "reforiem" co sa robili.
toto su fakty, z ktorych Fico tazi.