DFX for winamp

Informácie o software, ankety...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

DFX for winamp

Príspevok od používateľa Johnnny »

Skusal to uz niekto?Myslim ze je to vcelku slusna vec.
http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=143646
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ja som to skusal... je to onicom... ja pouzivam Enhancer... je ovela lepsi... viac moznosti nastavenia ekvalizera... a je aspon free :)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

tak ja skusim ten Enhacer, ja som nepouzival ani DFX ale skusil som to a rozdiel tam bol
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pouzivat eqalizer u hudby je humus.. kazit original zvuk.
pravda je, ze na tych akoze reprakoch 5.1 co hraju ako tranzistorove radio to s tym znie lepsie:)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

ono kazit ekvalizerom Beethovenovu symfoniu je mozno humus, ale pri modernej hudbe je to celkom zaujimave, napr pri techne, a na mojich akoze 5+1 to fakt znie lepsie
PS:tiez lutujem ze som kupil 5 je to na nic, mohol som radsej kupit 2+1 Logitech z THX
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ked uz sme pri tom, keby si rozmyslal, do 10 tisic sa daju poskladat stereo repraky, ktore ti zmenia tvoj pohlad na srac** typu logitech, creative a pod. potom pochopis, co je kvalita.
ale nato treba pocuvat aj inu hudbu, ako tuc tuc pri techne:)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

myslel som tym ze napr pri techne ekvalizer vyuzijes, ja techno neznasam, a viem ze logitech za 5 tisic nieje pioneer, alebo harman a kardon, pripadne nieco podobne, ale jas chcem neake PC repro a myslim ze tie logitechy niesu zle
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

enter00 napísal:ked uz sme pri tom, keby si rozmyslal, do 10 tisic sa daju poskladat stereo repraky, ktore ti zmenia tvoj pohlad na srac** typu logitech, creative a pod. potom pochopis, co je kvalita.
ale nato treba pocuvat aj inu hudbu, ako tuc tuc pri techne:)
alebo rovno B&O za 200tacov, nie? Skus porozmyslat, ze kolko ludi vyuzije reproduktory za 10tisic, hlavne ked su vsetci hluchi ako polena a zapoja to do onboard zvukovky.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

t0m4s3 napísal:alebo rovno B&O za 200tacov, nie? Skus porozmyslat, ze kolko ludi vyuzije reproduktory za 10tisic, hlavne ked su vsetci hluchi ako polena a zapoja to do onboard zvukovky.
hm, podla mna dat 7 tisic za logitech 2.1 alebo 10 za skutocne reproduktory nie taky rozdiel.
s tou hluchotou mas pravdu, ale moderne onboard zvukovky by som uplne nedpisoval, samozreme su horsie ako samostatne, ale kvalita isla od dob AC97 rapidne hore. (intel HD audio, nvidiacke dsp).
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:hm, podla mna dat 7 tisic za logitech 2.1 alebo 10 za skutocne reproduktory nie taky rozdiel.
s tou hluchotou mas pravdu, ale moderne onboard zvukovky by som uplne nedpisoval, samozreme su horsie ako samostatne, ale kvalita isla od dob AC97 rapidne hore. (intel HD audio, nvidiacke dsp).
7 tisic za logitech 2.1? Logitech 2.1 stoji nejakych 2500korun aj s danou a to je rozdiel iba okolo 300% oproti 10tisicom :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

dobre, tak si za logitech dosad inu mainstreamovu znacku a model s cenou okolo 7 tisic. spokojny?
idea je dufam kazdemu jasna.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:dobre, tak si za logitech dosad inu mainstreamovu znacku a model s cenou okolo 7 tisic. spokojny?
idea je dufam kazdemu jasna.
Idea je taka ze 10tisic za reproduktory je beznemu a dokonca aj "nad-beznemu" uzivatelovi na dve veci - na h*vno a nanic, pretoze je to polovica ceny jeho zostavy, pocuva na nej mp3 v kvalite 192kbps z jeho skvelej AC97 onboard zvukovky (nevravim ze je to srot, je to idealna zvukovka pre ludi) a rozdiel pozna asi tak ako medzi 20karatovym zlatom a 24karatovym. Bohate mu totiz stacia reproduktory za 2tisic s priemernym subwooferom a bude z toho nadseny rovnako ako jeho penazenka.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

repro ktore som ja spominal stoja nieco pod 5000, a maju THX certifikat, takye asi niesu ay take sroty
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

t0m4s3: Mam Logitech 2.1, stali pred rokom okolo 1500 korun a su dobre. Hlasitost mi na hlasite uzvucenie izby staci, basak je dobry, dva male satelity su akurat a su aj vzhladovo pekne. Su zapojene do zvukovky na doske a nema vyznam kupovat nieco lepsie, mozno este Genius v dreve 5.1 by sa oplatilo. Kupovat vsak nieco drahsie je uplne zbytocne.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

tiez si myslim ze kupovat nieco drahsie sa neoplati... :roll:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

no, to mame na kvalitu iny nazor, ja ked uz nieco robim, tak to robim kvalitne = aj hudbu pocuvam na kvalite. logitech 2.1 repraky hrajuce ako tranzistorak z 60tych rokov za kvalitu nepovazujem:)

ale nebudem pisat OT, je to tema o softe.
Napísať odpoveď