žE BY SOM VIDEL IDúCE AUTá A TAK..
gOOGLE EARTH -ALA FBI SPY SATELIT
gOOGLE EARTH -ALA FBI SPY SATELIT
NEVEDEL BY MI NIEKTO PORADIŤ SOFT. NA ŠTÝL GOOGLE EARTH ALE ABY SA TAM DALA SLEDOVAť AKTUALNA SITUACIA PLS.

-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: gOOGLE EARTH -ALA FBI SPY SATELIT
pokial mas tak 10+ milionov SK zvysnych na den, tak som si isty ze Ti nejaky typek NASA rad prenajme jeden z tisicov satelitov, ktore orbituju nasu maticku Zemsteinum napísal:NEVEDEL BY MI NIEKTO PORADIŤ SOFT. NA ŠTÝL GOOGLE EARTH ALE ABY SA TAM DALA SLEDOVAť AKTUALNA SITUACIA PLS.
žE BY SOM VIDEL IDúCE AUTá A TAK..![]()
Ked sa logicky zamyslis nad svojou poziadavkou tak Ti z toho vyjde ze by na oblohe muselo byt minimalne niekolko stovak satelitov, ktore by nerobili nic ine, len cakali na naruziveho usera [loosera] kedy raci kliknut myskou a zoomnut si smetiak vo svojom sidlisku, alebo podobnu blbost. Takyto projekt by stal povedzme niekolko miliard dolarov a zadarmo by asi nebol
Zabery ktore mas na google earth su niekolko mesiacov/rokov stare.
-
TOMOO
Medium Star
co si pozeral moc filmov... ako je napr.: Nepriatel Štatu...steinum napísal:NEVEDEL BY MI NIEKTO PORADIŤ SOFT. NA ŠTÝL GOOGLE EARTH ALE ABY SA TAM DALA SLEDOVAť AKTUALNA SITUACIA PLS.
Na satelitne video online si este budeme musiet par rokov pockat.
no a keby tam bola aj archivacia zo par dni. Tak predstavte si ze vam ukradnu auto spred baraka. Staci sa pozriet na archiv a sledovat kde vase auto smeruje... a najdete si auto...
-
Fortune
Light Professional
ale sledujes typka na SAV ako vymiena v slove archiv i za yTOMOO napísal:.. Na satelitne video online si este budeme musiet par rokov pockat. no a keby tam bola aj archyvacia zo par dni. Tak predstavte si ze vam ukradnu auto spred baraka. Staci sa pozriet na archyv a sledovat kde vase auto smeruje... a najdete si auto...
tak toto som este nepocul ....steinum napísal:NEVEDEL BY MI NIEKTO PORADIŤ SOFT. NA ŠTÝL GOOGLE EARTH ALE ABY SA TAM DALA SLEDOVAť AKTUALNA SITUACIA PLS.
ak ces poslem ti jeden ...
-
dh_danielle
Light Expert
-
audiotrack
VIP