Normalny clovek - aky by mal byt?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tak normalny clovek akoze fajn clovek by mal by komunikativny, priatelsky a taky celkom optimisticky naladeny stale aby mi zlepsoval naladu ked mi bude na hovno...a tiez by nemal robit v ludoch rozdiely ale to je iba teoria lebo niekedy to ozaj nie je mozne...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

normalny clovek je normalny podla vas.kazdy ma inu predstavu o "normalnom"cloveku,pretoze ju prisposobuje sebe.kazdy si idealizuje svojho normalneho cloveka podla seba.nenormalny je vam nepodobny.je to strasne subjektivne
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Dnes je takmer vsetko paradoxom. Par rokov pocuvam hlasku "dnes je normalne takmer vsetko", pretoze svet sa hybe obrovskym mnozstvom ludi, nazorov, kultur, smerov atd., a tieto nevyvratitelne mnozstva rozdielov bud tolerujeme (navyk na apatiu...sak je to "normalne", to je dnesny svet), alebo si tak silno chranime svoju uznavanu hodnotu, ze volime utok alebo unik (zvacsa skryty - ohovaranie,pxxxvanie...). Ked sa nieco stava viac a viac vyskytujucim, po case to prechadza do statusu normalne, pretoze to berieme ako beznost. Ci uz jav,ludi..
Problem je ked nechapeme, aky vyznam, prospech, dovod, motiv... vtedy zdvihame obocie a krutime hlavou. Aby sa prilis "nerozlietavalo", pretoze sme vo svete velkej spolocnosti, kde sa snazime najst system mensieho zla vo vseobecnosti - su tu normy, jasne aj skryte, ktore do nas nenapadne vstepuje spolocnost. Import-export. Ako moze niekto tvrdit, ze existuje normalnost :lol: , ked sme predsa ludia (menime sa, kazdy sme iny, komplexny a "mnohoneuronovy", so svojim pohladom na svet (a fantaziou)). Odpoved je samozrejme subjektivna.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Neviem ci to tu uz niekto pisal ale pri precitani nazvu tejto temy mi ihned napadlo ze jej autor ma znacne komplexy hladania sameho seba tak sa radsej spytal ludi akeho by ho chceli . Nikto nie je normalny . Normalnost posudzuju iba ludia ktory ho vidia svojimi ocami ale aj ti maju vady cize - tiez nie su normalni .

Ak chces nazor vacsiny tak si zapni telku a uc sa.
1. mas mat mamu a otca s dokonalym genetickym fondom
2. mas byt krasny , inteligentny a vtipny
3. mas mat vsetko co chces [ na splatky ]
4. mas mat psa macku alebo ineho clena rodiny ktory moze navstevovat kozmeticky salon
5. mas mat legalny operacny system a vsetky doplnky v PC
6. mas navstevovat denne aspon 2 obchodne centra
.....

atd. zalezi od momentalneho typu reklam :)

Dolezite je len jedno ...bud sam sebou :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Normalny clovek neexistuje!
Vsetci sme nekonvecni, ini nastastie ..
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dnes je doba, v ktorej je niekto pre niekoho normálny človek ale pre niekoho je ten normálny človek čistý cvok a naopak, existuje množstvo skupin, ktore sa vyznačujú určitými rovnakými znakmi a v tejto skupine je každy normálny a iný sú proste uplne iní :wink: - trochu zle možno napísane ale vychádzal som z praxe a z môjho okolia :wink:

btw. P3Bo - ked som si čítal ten rebríček ktorý si napísal, tak čítam prvý bod nič, druhy nič, tretí nič, atd. takže ja som asi pre mnohých niejaký exot :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Sheep napísal:kazdy je jedinecny a iny :wink:
co je len inak povedane nikto :D ( tak niejak som to niekde pocul ) .... ale nie noo tak myslim ze definicia na normalneho cloveka nieje .. a je tazke povedat co je normalne , kedze kazdy moze mat na to svoj pohlad .. proste bud aky si kazdy sme niejaky a je to ..... co tam potom ci si normalny no nie ? :D :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Re: Normalny clovek - aky by mal byt?

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Seymour napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
normalny clovek by hlavne nemal pisat namiesto "ch" pismeno "x"
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

lol, to mi je otezka... odpoviem ti na nu az ked mi povies, co mozme v dnesnej dobe povazovat z normalne...

ak sa opakujem tak pardon, no necital som diskusiu pred tym....
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

nikto normalny neexistuje, iba ja ;)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

vsetci su blazni len ja som vzducholod :lol:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Podľa mňa v dnešnom svete nie je ani jeden človek normálny....každý ma nejakú muchu, ktorá inému človeku vadí :?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keby sme boli všetci normálni, tak by sme si všetci rozumeli, všetci boli rovnakí, všetci mali rovnaké názory, záujmy, ktoré by boli "normálne". Preto buďme radi, že každý sme iný, každý sme jedinečný a pre blízkych sme vcelku normálni. :D
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Hmm-normalny clovek..

Imo.No ako uz nazov napoveda,mal by to byt clovek,ktory splna urcitu normu-normalny.To ze cloveka spolocnost odsudi ako nenormalneho,neznamena ,ze tento clovek nema normu.Ma ju,ibaze je ina,aku danna spolocnost povazuje za spravnu...Clovek splna normu,ci uz spravanim,zovnajskom atd.Ide o to,ze kto tu jeho normu sudi.Urcite si kazdy sudi sam svoju normu a je pre seba normalny.

Ina vec je,ak sudi niekoho normu spolocnost(rodina,priatelia,stat...)-tam sa uz prejavuju rozdiely ci uz vychovou,inteligenciou,zvykmi atd..A tu uz vela ludi nesplna normu(normalitu),nakolko sa vymykaju nejakym sposobom normam spolocnosti.A preto su pre spolocnost nenormalny.Avsak stale mozu byt normalny sami pre seba,popr.pre inu spolocnost..

Zaklad je podla mna,ako pisal myslim ze P4RA-a sice,aby bol clovek spokojny sam so sebou a splnanim tej svojej normy.Samozrejme,treba sa zamysliet aj nad normamy spolocnosti,pretoze taka moralka obsahuje urcite mnoho dobrych prvkov,ktore by mala obsahovat"norma"kazdeho z nas...

Avsak ak clovek silou-mocou chce splnat normu spolocnosti a to aj na ukor potlacania svojej normy-toto uz nie je dobre.Preco?-takyto clovek podla mna nebude stastny..A o tomto by mal byt zivot cloveka-prezit ho stastne a nie trapenim sa.Takze snazte sa ,aby vasa "normalnost"nebranila vasemu stastiu.A samozrejme nedovolte aby vasa"nenormalnost"branila stastiu inym..A ak dokazete byt popritom este aj stastny-tak ste uplne normalny clovek.

:cernoch:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Podla mna cosi ako normalny clovek ani neexistuje. Je len ista velka cast ludi, ktori sa v urcitych ohladoch spravaju podobne a ked je niekto dostatocne im podobny vyhlasia ho za normalneho. Je to len vec pohladu. keby bolo po mojom asi by som slovo normalny zrusil :D -pretoze strasne zovseobecnuje, co nemam velômi v laske :)
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Normalny clovek - aky by mal byt?

Príspevok od používateľa nadl »

Seymour napísal:Tak, xcem vediet, aky je podla vas normalny clovek... co by mal robit, o co sa zaujimat a tak... jednoduxo, co je pre cloveka normalne...
A taký sa aj najde, veď každý blbne svojím spôsobom! :D
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

podlamna su normalni ludia nudni a kto nieje nudny neni normalny svojim sposobom

American Dream : "There's nothing worse than being ordinary"
Cuciatko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Cuciatko »

Normálny človek? :P ...hmm,otázka na zamyslenie.Je jasné,že pre každého človeka je ten "ideál normálnosti" iný.Hej hej,otázka je pre každého individuálne.Pre mňa je normálny človek...alebo normálni ludia sú všetci tí,ktorí ma obklopujú a z týchto tí,ktorých mám rada.Pre mňa sú normálni a iným sa môžu zdať divní...Sú nenormáli a pre mňa normálni...Z toho vyplíva,že pre mňa sú normálni všetci tí,ktorých mam rada :smt104
si.ska
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa si.ska »

normalny clovek neexistuje a ani nikdy nebude
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

si.ska napísal:normalny clovek neexistuje a ani nikdy nebude
jakze nie? a ja som co?
Napísať odpoveď