1 Ich vnutro (ze su take mile.....proste vete ocom tu rozpravam )
2 inteligencia
3 oci
4 usmev
5 pery
6 prsia
Proste vsetko
Ja som si myslel že toto si môže všímať len pako ako som ja, ale vidím že nie som sámjin153 napísal:6:Oblast okolo klucnej kosti (znie to divne, no mne na nej velmi zalezi - nemala by byt vsak prilic kostnata, mala by to byt pekne stihla a povabna krivka)
ked som si precital koniec postu, tak som pochopil...ale predtym som ti chcel napisat, ze to su kriteria ako na kozmonautajin153 napísal:1:Usmev (musi byt pritazlivy a vyzarovat z neho povab, charizma a osobnost )
2:Oci (jemne zvyraznene mihalnice, uzasne caro maju pre mna modre)
3:Vlasy (najlepsie hnede az tmavohnede s ofinkou)
4:Vona (to ma dokaze namotat aj odpudit, zvlastnu pozornost venujem voni vlasov)
5:Pery (musia byt zmyselne, no nie prilis koketne, nemal by byt prilis silny ruz)
6:Oblast okolo klucnej kosti (znie to divne, no mne na nej velmi zalezi - nemala by byt vsak prilic kostnata, mala by to byt pekne stihla a povabna krivka)
7:Krk (stihly, velmi zalezi na voni)
8:Prsty/dlane (mali by byt stihle a utle, radsej nie vyrazny lak a ani gelove nechty)
9:Zadok (nemal by byt prilis velky, take pekne jablcko)
10:Nohy-pod stehnami (nemali by sa hned zvacsovat - mali by pokracovat v jednej povabnej krivke)
-Oblast kotnikov(podobne ako pri klucnej kosti)
11(edit):Prsia(mali by byt pevne a vytvarat pekny dekolt idealna velkost 2-2.5, zalezi aj na bradavkach)
12(edit): Styl premyslania (o to msa neda vela napisat...to este nikto nepochopil...)
To by bolo asi tak vsetko...ak si este nieco spomeniem tak...
Pesnicka pocuvana pri pisani: Chris Rea - Tell me there is a Heaven
Pocas pisania prispevku som myslel a pozeral na fotku jednej jedinej osoby...
U mna su aj taketo detaily velmi doleziteeritrocit napísal:Ja som si myslel že toto si môže všímať len pako ako som ja, ale vidím že nie som sám![]()
Nie je to smerodajné, ale ak má výstrih je to jedná z vecí na ktoré sa podvedome pozriem a všimnem si ju
Kriteria na zenu mojich snov...Femme FataleGeeKoon napísal:ked som si precital koniec postu, tak som pochopil...ale predtym som ti chcel napisat, ze to su kriteria ako na kozmonauta