neviem co tu riesite... neviete vybrusit jeden kluc? a napriek vasim pochybnostiam funguje... inak na otvorenie obycajnej fabky potrebujete 5 druhov lebo nie vsetky fab kluce pasuju do vsetkych fab zamkov:-)... deli sa to podla sirky...
RATZINGER666 napísal:neviem co tu riesite... neviete vybrusit jeden kluc? a napriek vasim pochybnostiam funguje... inak na otvorenie obycajnej fabky potrebujete 5 druhov lebo nie vsetky fab kluce pasuju do vsetkych fab zamkov:-)... deli sa to podla sirky...
to myslis ze sa da hocijaky zamok otvorit jednym klucom
prosim vysvetli to.....
martin M napísal:to myslis ze sa da hocijaky zamok otvorit jednym klucom
prosim vysvetli to.....
nie jednym jedinym klucom... napr na klasicke fabky je 5 druhov klucov s roznou sirkou drazok... cize ked nevies ktory typ kluca pasuje do prislusnej fabky tak potrebujes jeden zo sady piatich klucov na otvorenie jedneho konkretneho zamku... jednoduchsie to uz povedat neviem:-) ... potom sa to lisi od znaciek napr multlock defendlock leader atd... na kazdu znacku potrebujes sadu takychto klucov...
Lenze ja som to skusal a neslo to normalne som to urobil s klucika od vchodu a robil som to kotucovou bruskov .Ale jedna vec kluciky nase maju dlzku na 4 zubky no na obrazku je ich 5 !!!!!! Skusam dalej
aston napísal:aj ja chcem ten kluc sa dakomu vlamem do bytu a budem bohaty jupiii
ale ne si robim srandu
ten kluc moze byt dobra haluz,chcel by som to vyskusat
to bude haluz ked kamosovi poviem ze mam kluc od jeho bytu
a nemas nahodou daky obrazok podla coho by som taky ten klucik spravil???
RATZINGER666 napísal:neviem co tu riesite... neviete vybrusit jeden kluc? a napriek vasim pochybnostiam funguje... inak na otvorenie obycajnej fabky potrebujete 5 druhov lebo nie vsetky fab kluce pasuju do vsetkych fab zamkov:-)... deli sa to podla sirky...
ahoj a nemohol by si mi povedat ako si si spravil tie kluce na odmkunie fabky??pls
no vidíte tu si to môžete objednať za 50kč
Aby sa vyhli porblémom nechali na tých klúčoch tú zarážku ale to už si sám môžeš zbrúsiť.Nevidím dôvod prečo by nato uporňovali a ešte prikladali obrázok čo treba odstrániť aby to bol plnohodnotný kľúč nie ?