no co uz, si prvy komu sa to nepaci, inak takeho mudreho jak si ty som este ani ja nezazil, ked sa to nepaci nevadi, tvoja vec vacsine sa paci a to je hlavne
PACO8: Trapnost, tak ako uz bolo spomenute. Ani pri jednom som sa nezasmial, vacsinu som uz niekde videl a ten zvysok bol trapny. Aspon to ukoncene vzdelanie tam mas realne.
môj profil? hm... Filmuska89..... nemusím tam do profilu nič písať aby som sa nejak zviditelnila...alebo čo...
som tam písala to čo aj cítim... mám ho tam už dlho nezmenení...
ETieNne napísal:Paco08 tak uveď príklad niečoho smiešneho z Tvojho profilu a napíš, prečo je to smiešne.
mimochodom... vek.. nezverejnený, aj na ten by som bol zvedavý
ked chces mozes si ten profil znovu pozret, uz tam nie je nic co by nebola pravda alebo nasilu vtipne, aha ten vek 15rokov, mozno si povies ze debilne decko ktore chce byt smiesne, ale nazory inych ma moc nezaujimaju tak setri slovami
Holubar napísal:nazory inych ta zjavne naozaj nezaujimaju
to som pisal 27.novemba 06 co bolo predtym ako som robil ten profil kde skoro nic nie je,odvtedy som vacsinou prestal reagovat na nazory inych na moj profil, takze ma ani moc nezaujimaju
heh, najlepsie je "baby nemusite pisat aj tak neodpisem, paci sa mi jedno dievca a nemienim to v blizkej buducnosti menit, takze strata casu pre vas" to akoze aj ked si s tebou chcu normalne pokecat?
Explo!D napísal:heh, najlepsie je "baby nemusite pisat aj tak neodpisem, paci sa mi jedno dievca a nemienim to v blizkej buducnosti menit, takze strata casu pre vas" to akoze aj ked si s tebou chcu normalne pokecat?
ked chcu len normalne pokecat, tak malo kedy odpisujem lebo ako je tam pisane vyssie najcastejsie odpisujem len ludom ktorych poznam,
BTW: tusim kazdy na tom najde nejaku chybicku
PACO8 napísal:ked chcu len normalne pokecat, tak malo kedy odpisujem lebo ako je tam pisane vyssie najcastejsie odpisujem len ludom ktorych poznam,
BTW: tusim kazdy na tom najde nejaku chybicku