co to je?? prislo vam to???

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
segedin
Light Expert
Light Expert
Príspevky: 58
Registrovaný: 22 jan 2006, 19:33

co to je?? prislo vam to???

Príspevok od používateľa segedin »

no mne to prislo cez icq od kamosa ale nezda sa mi ze by on mi poslal taku chu****, radsej som to neskusal ale antivir v tom nic nenasiel

http://7496.RXFF.NET/1/411/

chcel som to aj sem uplaodnut ale pripona pif nie povolena

// NEOTVARAT!!!!!!!! Email-Worm.Win32.Warezov.hc !!!!!!!! PRISLO MI TO CEZ ICQ OD KAMARATA KTORY O TOM NEVEDEL ZE TO ON SAM POSLAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waso
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 52
Registrovaný: 21 aug 2006, 23:11
Bydlisko: SK, Kezmarok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waso »

aj mne to prislo racej som tam ani nesiel vedel som ze to bude blbost alebo vir nesirte to prosim vas dalej !!!!
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2040
Registrovaný: 01 aug 2006, 13:35

Príspevok od používateľa enter00 »

na jedinu vec su tieto virusy dobre, aspon clovek zisti, kto vsetko ho ma v contact liste:)))
dnes mi prislo nieco podobne od dvoch ludi co osobne nepoznam, jedna z nich docela slusna babena:)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Kto ma aktualizovany win + antivir + firewall nema sa coho bat... :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2040
Registrovaný: 01 aug 2006, 13:35

Príspevok od používateľa enter00 »

H@wk napísal:Kto ma aktualizovany win + antivir + firewall nema sa coho bat... :wink:
no, moc sa nato nespoliehaj, ked prestanes pouzivat zdravy rozum ziadny soft ti nepomoze.
AurusKentauris
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 42
Registrovaný: 27 nov 2006, 21:42
Bydlisko: SK, Kezmarok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AurusKentauris »

Pred chvilkou mi to prislo :-) takze mate to odskusane je to vir ????
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 776
Registrovaný: 24 nov 2005, 20:36
Bydlisko: Bristol, GB
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

tiez mi to doslo, aj cez msn, je to vir hej...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4832
Registrovaný: 09 aug 2006, 13:03
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm mne to doslo a ked som nato klikol ze stanka neexistuje :-) ale aspon nemusim patrat co to bolo
Baciiik
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 424
Registrovaný: 05 aug 2006, 12:14

Príspevok od používateľa Baciiik »

omg mne to tiez prislo od kamosa isiel som tam a do 10 sekudn sa mi to neotovorilo tak som to zrusil.
nejaka chu**** :P
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2477
Registrovaný: 21 jún 2006, 12:54
Bydlisko: Štatl

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Mne to prišlo na Atlas dvakrát, rovnaký obsah od dvoch rôznych užívateľov v priebehu troch hodín. Tak som to bez mihnutia oka vymazal.
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 5771
Registrovaný: 14 nov 2005, 21:52

Príspevok od používateľa Maki »

este mi povedzte ako sa toho zbavit a budem rad - som na to nejak nechtiac automaticky klikol ako na kazdy link co mi pride od kamosov.. :(
jamess
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 776
Registrovaný: 24 nov 2005, 20:36
Bydlisko: Bristol, GB
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

antivirom a antispywarom, taktiez natvrdo vymazat z disku ak nepojde cez tamto
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1920
Registrovaný: 27 máj 2006, 11:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Tusim, ze aj mne to prislo od kamosky... ale akurat som bol v linuxe, takze nic sa nedialo. :D
vojtk
Medium Star
Medium Star
Príspevky: 379
Registrovaný: 21 júl 2006, 18:46
Bydlisko: SNV

Príspevok od používateľa vojtk »

Ja som mal ten problem ked som mal zavireny pc. To svinstvo sa rozosielalo na vsetky adresy a z nich dalej a dalej. Ked som zistil ze je to virus tak uz bola vecsina ludi v mojom kontaktliste uz nakazena. :(
cheopko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 97
Registrovaný: 11 jan 2006, 14:11
Bydlisko: Namestovo-Trnava
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cheopko »

nic tam nieje
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1756
Registrovaný: 31 aug 2005, 20:28
Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Omg, je to virus, ktory sa siri cez iCQ. V podstate je neskodny, sprava sa tak, ze ked ho "chytite" vzdy ked ste offline sa sam pripoji a rozlose nejaky link s virusom ostatnym ludom vo vasom CL, ak mu niekto odpise, tak vy tu spravu nedostanete, lebo je prihlaseny ten virus... Davajte si na to pozor, preto sa stale viac a viac rozmahaju alternativne messengery - Miranda, QiP, Trillian a podobne. Naviac maju ovela viac funkcii, ktore naozaj vyuzijete... V kazdom pripade - neklikat, ked neviete ci vam to posiela virus, alebo kamos nejaky pravdivy link, dajte si detail na usera, v iCQ kolonke sa virus prihlasuje z "iCQ 2003 - 2005 Beta" alebo tak nejako, presne si to nepamatam, a ked bude user Online ale naozaj online, ze s nim budete kecat, napiste mu, ze ma zavirene iCQ... :roll:
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1920
Registrovaný: 27 máj 2006, 11:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Hmm, zda sa mi, ze mi prisli dalsie podozrive linky:

Kód: Vybrať všetko

check this
http://7610.saderuikuntunyesdea.com/1/3640/

check this
http://9065.saderuikuntunyesdea.com/1/0355/
:roll:
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4661
Registrovaný: 23 mar 2005, 23:00
Bydlisko: ZA <-> TN
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

by som rad vedel, kery magoretto plati tie nezmyselne domeny, kde sa hostuje ten virus (a hlavne kery webhoster mu to dovoli, mat tam virusy, ktore umyselne rozsiruje - to by ale nebol problem, keby mal autor virusu webserver doma.)
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 205
Registrovaný: 23 feb 2006, 17:57
Bydlisko: SVK,Manchester Utd

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

Do frasa, prisiel mi ten cudny link, a ja neklikam na take,ale ta od cloveka,kt. verim a ma nenapadlo,ze to samo posle a klikol som a potom ma napadlo,ze radsej ne,tak som zrusil,cize mi tu stranku asi nenacitalo celu,ale predsa,ach,jaaaj, co ak mam zavirene ICQ?? co mam spravit?? ak ho odinstalujem a znova nainstalujem??? ale zasa necem vymazat aj CL :( :( :( pomozte a ako zistim,ci mam icq zavirene
prislo mi toto:

Kód: Vybrať všetko

check this
http://289.seruijingandeshijinpos.com/1/6454/
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 1920
Registrovaný: 27 máj 2006, 11:24
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

No zistis to asi tak, ze ti zacnu ludia, ktory ta maju v CL vypisovat, co za linky si im to posielal...

No a vyhnut sa virom v icq je pouzivat inych icq klientov. :wink:
Napísať odpoveď