krija napísal:take beznádejné to zas nie je, aj ked to nie je to co hladate.
kokso tak toto vyrobit mi ma v zivote nenapadlo ale vyzera to cool..
k tej redukcii, take nieco nie je, potom by nebolo treba vyrabat dosky s pci x ale len reduckie
krija napísal:take beznádejné to zas nie je, aj ked to nie je to co hladate.
je to beznadejne, redukcia neexistuje, co sa tyka tejto 'obojzivelnej' karty -> pozri si jej cenu myslim,ze tento topic je tu preto,lebo chalan chce redukciu kvoli vymene zakl. dosky alebo grafickej karty a kupovat obe nowe nechce
hehe, si videl ten obrazok? tak tomu sa povie redukcia, co myslis, kolko bude stat? kolko kariet so svojou sirkou sa bude dat do nej pouzit tak, aby sa vmestili do case? aka je strata vykonu grafickej karty?
vilko napísal:hehe, si videl ten obrazok? tak tomu sa povie redukcia, co myslis, kolko bude stat? kolko kariet so svojou sirkou sa bude dat do nej pouzit tak, aby sa vmestili do case? aka je strata vykonu grafickej karty?
Videl, a tá strata nie je môj problém, keďže kupovať redukciu by ma ani nenapadlo a považujem to za neumný krok (aj keď problém štandardov sa dá riešiť rôzne).
fikus-kukis napísal:Videl, a tá strata nie je môj problém, keďže kupovať redukciu by ma ani nenapadlo a považujem to za neumný krok (aj keď problém štandardov sa dá riešiť rôzne).
Existuje Existuje
mas pravdu ale ja by som existenciou redukcie radsej toho chalana nezatazoval,, nevyzera,ze tam chce kazdou mocou drahu redukciu pchat dohodnime sa,ze existuje vo vyskumnych laboratoriach NASA
to potrebuje prevodnik taky maly integrac co sa hreje jak svina, nema vyznam by to bolo nakladne radsej uz kupit kartu z vstavanym mostikom,ved vacsina VGA ho uz automaticky ma
Ravenman napísal:to potrebuje prevodnik taky maly integrac co sa hreje jak svina, nema vyznam by to bolo nakladne radsej uz kupit kartu z vstavanym mostikom,ved vacsina VGA ho uz automaticky ma
ach jaj. ten integrac ti ale tvar plosaku nezmení.