mirak2 napísal:ja ak budem mat tak o rok...netesim sa bars...pri povesti nasej triedy nam to asi zakazu ako vsetky planovane vylety, branne a ine srandy
Pocuvaj ma , ja som na osemrocnom gympli a toho roku dudeme mat stuzkovu . Stale sme znami ako najhorsia trieda skoly , najhorsia co sa tyka dochadzky a aj spravania a predsa budeme mat stuzkovu ... Je to tak stuzkova je jedna vec co ti skola nezakaze ... a ak hej tha si na dost drbnutej skole
---Aaron--- napísal:ja ju budem mat koncom novembra...oficialna cast do stvrtej rana a potom na chatu
presne tak sme mali my(minuly rok)..a pondelo rano z chaty smradlavy, zuby neumyte, ogrcane tenisky a pod. rovno do skoly na fyziku
fyzikarka len dosla, 5 sekund cuchala a potom zadrela .. "otvorte okna"
marcus-16 napísal:presne tak sme mali my(minuly rok)..a pondelo rano z chaty smradlavy, zuby neumyte, ogrcane tenisky a pod. rovno do skoly na fyziku
hAHAHA..tha totooo ?? ...moja stuzkova bude 25-teho novembra....PRESNE V TEN DEN MAM NARODKY..19 ROKOV...tha to bude čurbesss
Stuzkovu budem mat presne 25.11. 2006. V nasej triede bola horliva diskusia, ze ci sa pojde niekam na vylet na tyzden, alebo klasika, ale nejak to ostalo pri klasike. No ale celkom sa tesim a hned tyzden na to dozvuky na chate, kde sa to vsetko oslavi ako sa patri
miki690 napísal:Pocuvaj ma , ja som na osemrocnom gympli a toho roku dudeme mat stuzkovu . Stale sme znami ako najhorsia trieda skoly , najhorsia co sa tyka dochadzky a aj spravania a predsa budeme mat stuzkovu ... Je to tak stuzkova je jedna vec co ti skola nezakaze ... a ak hej tha si na dost drbnutej skole
no hm tri tyzdne nie som v skole a dozviem sa ze prave v skole vyberaju miesto stuzkovej...takze velice zajimava zhoda nahod
marcus-16 napísal:presne tak sme mali my(minuly rok)..a pondelo rano z chaty smradlavy, zuby neumyte, ogrcane tenisky a pod. rovno do skoly na fyziku
minuly rok jedna maturitna trieda po dozvukoch prisli do skoly traja
tak bola presne vcera... asi by som este trosku oddychovat po alkoholickom opojeni,ale aj tak sa mi zda ze sme boli tento rok na nasej skole najlepsi ta to by sme uz kde boli, keby ze 4.A bola posledna, ta ne?!
Stuzkovu mam uz za sebou. Dopadla nad moje ocakavania velmi dobre. Program bol namakany, vsetci sa na nom smiali. A prislo nas pozriet tolko ludi ze nikto tomu nechcel verit. Profesori nas chvalili a tvrdili ze to bola najlepsia stuzkova od existencie skoly. Vsetci sa zabavali ako sa patri. A bolo to aj na nich vidiet, pretoze drviva vacsina profesorov ostavala az do konca stuzkovej. Co je na nase pomery vazne nezvyk.
Ja mam 15. decembra, trocha o nicom, sami chalani v triede, 28 kuskov... No uvidime jak to dopadne, aspon sa dobre sepalime po polnoci ked uz nic ine, program bude asi dost trapny a kratky, ale tak formalita nech je, o tyzden na to mame na viniach dozvuky - na tie sa kazdy tesi viac, nez na samotnu stuzkovu