The sims 2 pets
The sims 2 pets
Caute mam taky problem,ze ked nainštalujem a cracknem the sims 2 pets spustim tak to vydeo ze EA games ide a dalej ked chcem zrušiť ukazku tak dam enter a skoči taka tabulka v ktorej nič neni napisane a robi to aj ked si pozrem ukazku hned po ne pls help
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hm, pochopil som to nejak, že spúšťaš súborom, ktorý je v adresári crack.
On by mal byť v:
The Sims 2 Pets/TSBin/sims2ep4.exe (16 322 560 bajtov)
Ak nie je, možno je to ten problém.
Chybu ale hádže vraj preto, že niečo chýba, alebo sú nejaké súbory poškodené. Takže asi tak.
A pôvodné The Sims 2 máš nainštalované ?
Lebo bez neho to nepôjde.... zas ale ono to kontroluje pred inštaláciou, či je nainštalované.
On by mal byť v:
The Sims 2 Pets/TSBin/sims2ep4.exe (16 322 560 bajtov)
Ak nie je, možno je to ten problém.
Chybu ale hádže vraj preto, že niečo chýba, alebo sú nejaké súbory poškodené. Takže asi tak.
A pôvodné The Sims 2 máš nainštalované ?
a nahodou si hned necrackoval SIMS2? treba crackovat obe verzie az po doinstalovani Pets.. vlastne,SIMS uz potom nepotrebujes crackovat,len Petsnotrit napísal:chcem nainštalovať pets a skoro na konci mám dať 4. cdčko sims 2....tak dám...ono to začne kontrolovať či je verzia aktuálna....začne ťahať nejaké updaty a potom to vyhodí error a celé sa to vymaže...neviete v čom by mohol byť problém?
...ja som pocula ze to treba takto...:
1.) nainstalujes Sims 2 povodne
2.)..stiahnes si najnovsi patch z tejto stranky
3.)...nasledne ten patch...nainstalujes...
4.)...nainstalujes the sims 2 pets
5.)...a nakoniec crack alebo miniimage
1.) nainstalujes Sims 2 povodne
2.)..stiahnes si najnovsi patch z tejto stranky
Kód: Vybrať všetko
http://thesims2.ea.com/update/3.)...nasledne ten patch...nainstalujes...
4.)...nainstalujes the sims 2 pets
5.)...a nakoniec crack alebo miniimage
aj ja mam problem so sims 2 pets
nainstalovala som to..crackla...mam crack na sims2 ten 15mb co sa tam da stavat...mam este k tomu glamour life stuff a summer life...mam aj miniimage...normal the sims 2 mi ide spustit aj s tymi packmi..len to pets mi vyhadzuje prazdnu tabulku ze daka chyba a vypne sa to... neviem co s tym:?

nainstalovala som to..crackla...mam crack na sims2 ten 15mb co sa tam da stavat...mam este k tomu glamour life stuff a summer life...mam aj miniimage...normal the sims 2 mi ide spustit aj s tymi packmi..len to pets mi vyhadzuje prazdnu tabulku ze daka chyba a vypne sa to... neviem co s tym:?
Prosim poradte
Naištalovala som si sims Pets. Samozrejme Sims2 mám. Crack aj patche tiež mám. No ked to chcem spustiť tak mi nabehne tabulka že mám vložit psrávne dvd stačiť ok a restartovat. Spavím to a stále to isté čo mám spraviť pls poradte alebo napíšte mi. Vopred dakujem za vašu odpoved.