Minule davali v spravach , že najlancejsia restika je v Starej Lubovni a to porcia polievky stoji 6sk a ze to zdrazovali o 2 koruny. Cudujem sa ake mozu mat z toho zisky asi mozno preto ze tam chodi velmi vela ludi. Iba tam bolo vidno jednu pani jak prisla z hrncom po polievku . Takze treba ist do Lubovni a opytat sa obcanov.
GothaR napísal:Pozeram, ze vyznavate rovnaku filozofiu ako my
Traja sa zlozime, navarime a usetrene prepijeme...
V poslednom case pouzivam ako rychlovku, chleba natrety tatarkou a na to kolieska Vysociny. 2 chleby a vydrzi to na par hodin
Inac sa oplati rizoto, kde sa staci zlozit na maso, uvari sa ryza, zmiesa a je to.
Pripadne bryndzove halusky, vychadza to tak 30sk na osobu a su z toho 2 poriadne jedla pre kazdeho.(3ja ludia)
Uznavali sme...to je uz za mnou...a teraz studujem znova ale nastastie penazi mam dost, tak teraz take nehrozi...ale este som si spomenul na jednu fajnotku =>spolubyvajuci si v nudzi varil ryzu s medom a do toho nakrajal banan, pomiesal a zral...ja som to ochutnal len raz, a pol dna som z toho bol v p...to bolo nieco strasne...no ale bolo to lacne
hm, napada ma TECHNICKA UNIVERZITA ZVOLEN -> JEDALEN-> RANAJKY-> BAGETA - asi 40 cm,kuracia, syrova, sunkova, alebo 4 KS parkov, alebo hamburger taky velky ako mensi okruhly chlieb, alebo 3 KS hot dogov a to vsetko za 15 SK
kup si Vifon za 4,50 mas to za minutu hotove a v podstate s tym zazenies hlad. a este bageteria , tu v meste mame jednu super kde maju obrovske bagety za par korun napr. sunkova velka za 39.
c.a.r.n.e. napísal:inak tie vifonky nemozu byt zdraviu skodlive? predsalen je to ultra lacne
skodlive nie, ale tiez nie je dobre zrat to v kuse Inak ja teraz vyuzivam mlete maso z Billy, 2 "hamburgerove" porcie za priemerne 14 Kc, k tomu dve zemle po 3 koruny, trocha kecupu a je hotovo. Moze sa do toho pridat aj zelenina, aby to bolo zdravsie. Fajn je tiez ryzova kasa a nie je ani narocna na pripravu. Vifony mam vzdy iba ako nudzovku...
topenicky + cesnak, porpipade ked je po ruke platkovy syr a nejaka salama a zapecieme len, vualaaa a hned to mate spravene a dobre to chuti alebo ked je po ruke mlieko a nejaky chlieb tak mam rad zohriate mlieko a do toho kusky chleba
Hmm vifonka...chuť a vôňa intráku Keď to zalejete tými 400ml vody, bodaj by to na chvíľku nezahnalo hlad Ja zväčša fičím na toastoch, chleba, syr, kečup, dám zapiecť a je.