Holubar napísal:ty si sa po cely cas ucil na maturu?ja ze to sa uci az tych poslednych 7 dni. Ja by som siel na 8rocko, rok usetris, o rok skor mas titul, mas viac casu na karieru a robenie diery do sveta
plne suhlasim... ja teraz chodim na osemrocny gympel a sice ma to tam prve roky vobec nebavilo, mali sme ovela viac hodin aj predmetov ako na zakladnej... ale o to bol lepsi prechod k stredoskolskemu ucivu lebo to uz pre nas nebol taky skok... a pravda ze clovek usetri cas aj ked to najprv vyzera tak ze iba pride o jeden sladky rok na strednej
kukiak napísal:Ja keby som mohl vratit cas, urcite nejdem na osemrocny gympel... O rok menej casu ucenia na maturu, siroky zaber uciva..Ked uz tak 4rocku ale 8 uz nikdy..ani moje deti
absolutny suhlas.skoda ze som si to neskoro uvedomil a mojim rodicom ked ma tam davali to bolo jedno ze o 4 roky na to sa mozem od ucenia zblaznit.
proste o rok kratsia stredna cize menej casu na pripravu na maturu a hlavne,kazdy preds avravi ze stredn aje najkrajsie obdobie zivota a ja ho mam o rok kratsie
pinacolada napísal:absolutny suhlas.skoda ze som si to neskoro uvedomil a mojim rodicom ked ma tam davali to bolo jedno ze o 4 roky na to sa mozem od ucenia zblaznit.
proste o rok kratsia stredna cize menej casu na pripravu na maturu a hlavne,kazdy preds avravi ze stredn aje najkrajsie obdobie zivota a ja ho mam o rok kratsie
dalsi expert co sa na maturitu uci styri roky dopredu? a hlavne co tu vsetci riesite ze stredna je kratsia ked na osemrocnom ide o preskocenie deviatky a stredna tam je normalne styri roky akurat na nu prides o rok skor omg
SPSE Karola Adlera 5 v BA...(dost tazka hlavne Elektrotechnika-Matika-Fyzika)....a chcem ist na FEI odbor TELEKOMUNIKACIE....
ale to ma caka este vela ucenia...
Mno uz som tu pisal, ze chodim na gym a nebavilo ma to tam, prepadol som tam, reparat spravil na 1 a teraz som prestupil na Arcibiskupske gym. a som nadmieru spokojny, to iste ucivo ako na kazdom inom gymnaziu akurat, ze tym ucitelom nedrbe, proste uuuplna lahodicka, jednotky sa len tak sypu !