Mechanický Pomaranč
-
Smiling...
Light Expert
Mechanický Pomaranč
No co hovorite na tento film, ktori ste ho videli?..... Je trosku starsi, ale mozem povedat, ze film ako tento som nikdy este nevidela. urcite dobra myslienka, ze clovek sa nezmeni ak nechce.Co vy na to?...
- Prílohy
-
- images.jpg (2.92 KiB) 1523 zobrazení
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
uz dnes uploadujem na www.lamky.net tento zaujimavy filmik
-
seth82
Darca
no ten soundtrack je tam asi kvoli tomu, pretoze Clockwork Orange (1971) natocil prave Cubrick 3 roky po 2001 (1968) a dal si tam nejaky odkaz, to reziseri robia pomerne dost casto (zelovoc, neber to ako ponaucovanie, ale len tak ako dodatocne info - aby si sa neurazilzelovoc napísal:tie ich suspenzory a mliecny bar ... inak na zaciatku ako chodia po nejakom obchode s platnami tak tam v jednom stanku vidno soundtrack z 2001: Vesmirna Odysea, ale to len pre tych co vedia kto bol S. Kubrick.)
...K teme - je to super film ale este lepsia je kniha, ja som sa k tomu dostal vdaka studiu Anglickej literatury - Vacsina povinneho citania boli kraviny, ale nasli sa aj vynimky ako napriklad Pomaranc... (napisal to Anthony Burgess ak ma niekto zaujem)...ak hladate podobny haluzz zaner, tak si zozente knihu od Williama Goldinga - Lord Of The Flies, to je tiez pecka
-
Smiling...
Light Expert
no ten soundtrack je tam asi kvoli tomu, pretoze Clockwork Orange (1971) natocil prave Cubrick 3 roky po 2001 (1968) a dal si tam nejaky odkaz, to reziseri robia pomerne dost casto (zelovoc, neber to ako ponaucovanie, ale len tak ako dodatocne info - aby si sa neurazil )
...K teme - je to super film ale este lepsia je kniha, ja som sa k tomu dostal vdaka studiu Anglickej literatury - Vacsina povinneho citania boli kraviny, ale nasli sa aj vynimky ako napriklad Pomaranc... (napisal to Anthony Burgess ak ma niekto zaujem)...ak hladate podobny haluzz zaner, tak si zozente knihu od Williama Goldinga - Lord Of The Flies, to je tiez pecka
hmmm tak ty o tom vies dost... no ja velmi rada knihy teda tu anglicku literaturu:).... takze kuknem u nas v kniznici ci neni take daco:)... thanx
hmmm tak ty o tom vies dost... no ja velmi rada knihy teda tu anglicku literaturu:).... takze kuknem u nas v kniznici ci neni take daco:)... thanx
-
Runes
Addict
heh no videl som to vobec som to nechapal bolo asi pol 3 rano a a unaveny som bol
ale bracho na tychto veciach fici knihu cital a pamatam si tolko ze s filmu bol dost sklamany ze kniha 1000x lepsia hovoril ja aj tak ficim na HP tak len tak
http://www.dvdbest.sk/ActiveWeb/Product ... eranc.html
http://www.dvdbest.sk/ActiveWeb/Product ... eranc.html
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
neboj sa, od kubricka som videl skoro vsetky filmy, akurat Barryho Lindona som nevidel celeho. Od Dr. Strangelove po Eyes wide shut.seth82 napísal:no ten soundtrack je tam asi kvoli tomu, pretoze Clockwork Orange (1971) natocil prave Cubrick 3 roky po 2001 (1968) a dal si tam nejaky odkaz, to reziseri robia pomerne dost casto (zelovoc, neber to ako ponaucovanie, ale len tak ako dodatocne info - aby si sa neurazil)
-
Smiling...
Light Expert
-
pinacolada
Guru wannabe