CLIR

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Smajll
Novice
Novice

CLIR

Príspevok od používateľa Smajll »

neda na nejako zistit cislo osoby kt. mi volala s CLIRkom??
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Za normalnych podmienok nie. Pokial ta ta osoba neotravuje pri velmi,vyhraza atd....vtedy to ries s policou alebo operatorom..
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mikkimikki »

da sa to zistit asi len cez operatora ale aj zato si musis zaplatit .. neviem to presne ale dakde som cital ze nejakych 300 - 500 SK :?
swintufy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa swintufy »

Neviem ale podľa mňa ak by ti niekto neustále prezvánal a otravoval ta s clir, tak by som vypol mobil. Myslím, že po tom keď máš nastavené presmerovanie a chodí ti smska kto ti prezváňal počas nedostupnosti, tak tam asi píše číslo aj keď len prezváňal s clir. mam taky pocit no neviem to naisto :wink:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

UZ TO TU BOLO RIESENE!!!!!!SAM SOM K TOMU DAL STANOVISKO KTORE PODLOZENE PRIMO OD OPERATOROV!!!TAK HLADAJ!!!
Smajll
Novice
Novice

swintufy napísal:Neviem ale podľa mňa ak by ti niekto neustále prezvánal a otravoval ta s clir, tak by som vypol mobil. Myslím, že po tom keď máš nastavené presmerovanie a chodí ti smska kto ti prezváňal počas nedostupnosti, tak tam asi píše číslo aj keď len prezváňal s clir. mam taky pocit no neviem to naisto :wink:
to nefunguje :lol:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

:lock:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

swintufy napísal:Neviem ale podľa mňa ak by ti niekto neustále prezvánal a otravoval ta s clir, tak by som vypol mobil. Myslím, že po tom keď máš nastavené presmerovanie a chodí ti smska kto ti prezváňal počas nedostupnosti, tak tam asi píše číslo aj keď len prezváňal s clir. mam taky pocit no neviem to naisto :wink:
ked vola s clirom tak ti sms nepride :wink:
Smajll
Novice
Novice

no uz nie ale docital som sa ze to predtym fungfovalo takze s tym mal kusok pravdu
:roll:
Napísať odpoveď