MAFIANI ... za 135 SK ... co vy nato ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

CO VY NA MAFIANOV ZA 135 SK ???

.... smiech ....
77
56%
... lamal bych im ruky a nohy u samej prdele ! ...
27
20%
... je mi to jedno .. kazdy sa moze zhovadit ako chce ...
23
17%
... som jeden z nich ....
5
4%
.. pozor JA som borec s velkym D .. ja som tento styl totiz vymyslel ...
6
4%

Celkom hlasov: 138

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mne je to jedno, este do mna ziaden neskakal,...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Robbie42 napísal:Mi to pripomenulo príbeh s našou lokálnou "mafiou" za 135 Sk,- (resp. 154,90,- ak si kúpia v Tescu jablčné víno :D ) Minule sa ma pýta že čo počúvam, ja že XY a on že "veď tam sa nenadáva, je to hov*o"... Takže asi tak
mal si sa ich spytat ze co oni pocuvaju urcite by si dostal odpoved KF :lol:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dead_Warrior napísal:mal si sa ich spytat ze co oni pocuvaju urcite by si dostal odpoved KF :lol:
lol tebe uz z toho hip hopu musi j**at :lol: vsak nemusis za vsetkym co je gangsta hladat KF :D
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no...curaci su to...IQ zvyknu mat tolko ako rokov.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mam ich celkom v oblube...v mestecku odkial pochadzam je ich plno takych Kvazimafiankov, co si myslia ze su nieco extra, ze ked si za svoju polrocnu vyplatu kupia stary otrieskany Opel a mrdnu do neho nejake riadne radijko (Sono, Sonic, atd...) a vyvazaju sa po dedinach na diskoteky...a samozrejme, robia problemy kde sa da (a pracuju v restauracii vsetci do jedneho pre typka, ktory sa povazuje za takeho mensieho mafiana)...Ked som bol na dovolenke, tak jeden z takychto Ostromyselnych xujov do mna zacal skakat, ked som si vyberal cash z bankomatu, ze naco su mi 3 karty Visa, ked na nich aj tak nic nemam, a ze ci frajerujem...mno...sak oni vedia vsetko, v zivote Visu nevidel a mat ju nebude, tak zavidi...A samozrejme, aktualizoval by som troska popis takychto mrzskych osob: Naposledy to bola cierna kozenka (samozrejme od nejakeho cinana a nosi ju ci pali slnko a je +40, alebo prsi) + Modre rifle, cierne seknute topanky - takzvane nadhadzovaky - take s tou hranou namiesto spicky, co mozete klipnut aj do snowboardu, vyholena hlava ale nie uplne - nad celom nejaka prefarbena strieska z vlasov, riadna retaz, ta je este furt in, a mobil za ktory dal svoju celu vyplatu ako prvu splatku v pausale a dalsie 2 roky si nedovoli kupit iny...tot je ideal podla mna, takych ja mam rad, priam zboznujem ich :twisted:
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

jaj jaj.takych u nas je.pridu v piatok z dedin na disku do mesta na skode 1000l.Vystupia z nej 30ti a sekaju frajerov.no koniec. :hehe:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Osobnu skusenost s takymito ludmi este nemam, no zopar som ich uz stretol. A zabudli ste povedat ze nosia tie sustaky o 3-4 cisla väcsie. Predsa myslime do buducna. :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nic moc no, ale to su "zrele romyslajuci ludia" ako si oni myslia... :D a na nasej SPS ich mame pozehnane... :lol:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

SLIMO napísal:su to chudaci :D ... nejake deticky napichane z toho ze v Kontrafakte je kazde 2 slova nadavka :evil:
tema o voze a ty koze
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja som dneska jedneho takeho videl co isiel jak velky mafian po chodniku a nasadol do MB 1000(to nieje vtip bola tyrkysova) a na plne pecky si pustil KF a frcal prec
i1
Amateur
Amateur

Re: MAFIANI ... za 135 SK ... co vy nato ?

Príspevok od používateľa i1 »

nordkapp_pb napísal:.... najskor citajte keby nebolo jasne o aku podskupinu obyvatelstva ide ...a potom hlasujte . !!! ...

.... MAFIAN za 135 SK .

...- sustakova suprava u cinana za bezkonkurencnych 99 SK vratane DPH
...- haircut ( uces ) ... dohola za 35 SK vratane DPH
...- telefon ... u hociktoreho operatora za skvelu a neprehliadnutelnu 1 SK ( slovom : JEDNU korunu Slovenskú :-D ) ...

... este stale neviete o koho ide ? ... ale viete ... stretavate ICH denno denne ... ziju tu s nami ... su to ti typkovia ktorych opisem na vykonstruovanom priklade ...

Priklad .. ako spoznat ICH ... ??
... Idete si po ulici .. zrazu pocujete ohromny hlas ( nieco ako M.J. z Neverlandu ) , pozerate sa okolo seba ale nikoho nevidite ... zrazu vyjde spoza rohu ON ... mysli si ze cely vesmir sa toci okolo neho a preto huci do telefonu aby mu volajuci poslal tie eura na jeho ucet ... je obleceny v sustakovej suprave ... na krku ma specialne na zakazku vyrobenu retaz ( zvycajne na psa ) .... volnou rukou bud rozhadzuje vôkol seba alebo v nej zmoli penazenku ... ma holu hlavu ... Narazil do Vas ... okamzite konci hovor so slovami Feri pockaj , mam tu nejake nevybavene ucty .. a zacne do Vas skakat .... ze co si to dovolujete .. a ci nahodou nieje problem alebo nieco podobne ... ze zavola kamaratom ... alebo odkial JU chcete ? ... po 5 minutach ked vidi ze nema padne argumenty (narozdiel od Vas ) niekam naramne vola ... zrazu mu uprostred telefonatu zazvoni telefon ... on to vybavi ... a cumi na Vas este dalsie 2 min .. pokial pre neho nepride jeho osobny sofer na ohromnom aute znacky SKODA 105L .. pozor L naozaj znamena to iste ako na zapade cize LONG ( predlzena verzia ):-D .... nasadne a s piskajucimi gumami sa autiak vzdialuje za doprovodu zvukov zodpovedajucivh stavu a veku vozidla ....

... uz chapete ktori su to ? :-D

.. tak hlasujte !

este si zabudol povedat ze su obklopeny 13 rocnymi dievcatkami, ktorymi nakecali bochvieco a su pre ne bohovia ,)
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie :hehe:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dudinko napísal:Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie :hehe:
mas pravdu, ale slovo hip-hoper si nemal radsej spominat, lebo to je tvoj koniec, uz ta ukamenuju, uz sa tomu nevyhnes :smt064
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pinco napísal:mas pravdu, ale slovo hip-hoper si nemal radsej spominat, lebo to je tvoj koniec, uz ta ukamenuju, uz sa tomu nevyhnes :smt064
moralne sa k nemu pripajam.aby to jarmo neniesol sam tak color=red] fuck off mafia reppazz[/color]
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

hehe, takichto ludi nepochopim snad nikdy, s mobilom tipu odkupeni s dracika a pistolou na kapsle zo seba doticny struhaju kigov. chcu cloveka zmiast svojim sakom zo sekaca a okuliarmi ukradnutimi slepemu panovi, treba vytiahnut mobil a povedat mu, ze ked sa okamzite neotoci a neodkraca
zavolas policiu, vasci machri mu mozu vrazit pestou do oka. :)
a hlasovanie? hustýýýý ...smiech..
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:moralne sa k nemu pripajam.aby to jarmo neniesol sam tak color=red] fuck off mafia reppazz[/color]
pripajam sa k vam :D
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Asi mám smolu keď som ešte takého kotrmelca nestretol..Nezaškodilo by pár stoviek si privyrobiť na mobile a retiazka nám vo vani chýba tiež :)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

dudinko napísal:Vo vecsine pripadov su to Hip-Hoperi, vidu si do "ulic" lebo aj tak ich maminy dalej ako pred panelak nepustia a idu robit tych najvecsich machrov akych kedy okres videl. Zdviha sa mi zaludok ked takychto vidim a ten styl chodze, ten vyzor, to oblecenie :hehe:
prave ze rodicom je ukradnute co robia tito "mafiani" ... ulica
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

M4jk1:-) napísal:prave ze rodicom je ukradnute co robia tito "mafiani" ... ulica
Cast pripadov tiez, ale ja teraz hovorim o tich co pred rodicmi su vysmiaty ako keby mali v ustach krc a ked pojdu von tak velky machri.
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

a este ste zabudli dodat ze na nohach maju urcite "prave" tenisky znacky noke,odidas,poma :D
Napísať odpoveď