Pápež pobúril a urazil moslimov

Diskusie na politické témy...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

mozno papez to tak nemyslel, ale povedal a moslimovia, poslednu dobu mam pocit, ze to jej jedno co poviete a ony si najdu to co im pasuje. Asi stoj co stoj chcu zacat svatu vojnu, ak este nezacala. :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Komo napísal:Hlavne ked si vezmes, ze USA ovladaju zidia
nj ale zidia boli, su a aj budu najvacsi mamonari a podnikatelia na svete... :?
nadl
Medium Star
Medium Star

Židia!

Príspevok od používateľa nadl »

Komo napísal:Hlavne ked si vezmes, ze USA ovladaju zidia
Vražda rodiny Kenedyovcov myslíš že to bola náhoda. Podľa teba kto ovléda USA?
nadl
Medium Star
Medium Star

Názor?

trion napísal:mozno papez to tak nemyslel, ale povedal a moslimovia, poslednu dobu mam pocit, ze to jej jedno co poviete a ony si najdu to co im pasuje. Asi stoj co stoj chcu zacat svatu vojnu, ak este nezacala. :?
Názor môžme mať každý. Vieš keď kopeš od 1948 roku do moslimov tak to nije v poriadku, no a výrok samotného pápeža nebol ani šťastný ani diplomatický. Podľa mňa nemôžeš prilievať banzín do ohňa, keď chceš zachovať mier na našej planete, tak nesmie byť problem Palestína,Auganistan,Irak, bývalá republika Juhoslavia. V podstate nejde tu o to aké naboženstvo vyznávaš, najvätšíe rozbroje robia peniaze,nerastné bohatsvo proste chamtivosť závysť atd.
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

fikus-kukis napísal:Ja to vidím tak, že vojna v Iraku zo strany USA je hlavne kvoli rope. .
No moze to byt ciastocne tym..Ale treba si uvedomit ze Americania dovazaju ropu z Venezuely a z nigerie..Z Iraku ani omylom
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Ako ste prešli od pápeža a moslimov k židom a rope ?
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

Reli.c napísal:musím suhlasiť pozerať na vás čo vy tu riešite tak to je akože fakt "pecka" :lol: ... skuste si prečitať ešte raz názov témy :oops:
:lol: a ty nepoznas "teoriu vsetkeho" - ked zamava motyl v brazilskom pralese kridlami, tak sa spusti tajfun v tichom oceane ci kde....

aplikovane na papezov vyrok:

Kód: Vybrať všetko

ked papez zahlasi hovadinu, ktorou rozculi vacsinu moslimov, vznikne vlakno na fore www.hojko.com
nadl
Medium Star
Medium Star

r3sp3ct napísal:Ako ste prešli od pápeža a moslimov k židom a rope ?
Pápež si podal moslimov! Pokil viem tak ropa hybe svetom aspom zatial.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Neospravedlnil by som sa im, ako to on spravil. Oni sa tiez neospravedlnuju, ked zabijaju Krestanov a ludi s inym nabozenstvom "v mene Allaha".
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

p4ra napísal:Neospravedlnil by som sa im, ako to on spravil. Oni sa tiez neospravedlnuju, ked zabijaju Krestanov a ludi s inym nabozenstvom "v mene Allaha".
Ani židia sa nekajajú :roll:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

papez je velmi smiesna institucia.cela cirkev je smiesna a opovrhujem nou.je len skoda,&e dnes maju este trochu moci.aj ked uz nastastie nie tolko,ako v stredoveku,ked mohli Couqistadori zabijat koho chceli a cirkev upalovala zeny.
Angelos
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Angelos »

safan napísal:papez je velmi smiesna institucia.cela cirkev je smiesna a opovrhujem nou.je len skoda,&e dnes maju este trochu moci.aj ked uz nastastie nie tolko,ako v stredoveku,ked mohli Couqistadori zabijat koho chceli a cirkev upalovala zeny.
tvoj názor, ale takto by sme mohli opovrhovať každým náboženstvom a ateistami tiež, keďže všetci majú niečo za ušami...
Angelos
Amateur
Amateur

roman3x napísal:krestania su rovnako haklivy a mozno sa roztahuju viac po svete, ako muslimovia, aspon v tomto storoci ...
háklivý sú všetci, či už sa to týka kresťanov, alebo moslimov.
myslím si, že problém je v tom, keď sa dané náboženstvo zradikalizuje do tej miery, že obmedzuje slobodu tých, ktorí nezastávajú rovnaký názor.
V minulosti to bolo aj kresťanstvo, práve svojími krížiackymi výpravami atd., ale ako všetci vieme, práve v dnešnom modernom svete, v ktorom žijeme, jediný kresťania v osobe bývalého pápeža Jána Pavla II. sa za všetky zverstvá z minulosti oficiálne ospravedlnili.
Takéto oficiálne vyhlásenie, či už zo strany židov, alebo moslimov som doteraz nezachytil.
Takže si myslím, že je veľký rozdiel v tom, keď vyjadrím svoj názor slovne, alebo tým, že zabijem niekoľko desiatok ľudí niekde na ulici.
safan
Star
Star

Angelos napísal:tvoj názor, ale takto by sme mohli opovrhovať každým náboženstvom a ateistami tiež, keďže všetci majú niečo za ušami...
isteze...kazdy mame svoje.ale cirkev sa tu bere ako nieco viac ako v skutocnosti je.ona dakedy bola.to je uz minulost.
Angelos
Amateur
Amateur

safan napísal:isteze...kazdy mame svoje.ale cirkev sa tu bere ako nieco viac ako v skutocnosti je.ona dakedy bola.to je uz minulost.
myslím si, že cirkev tvoria najmä ľudia a tí hore, to je zase len politika, s ktorou ani ja niekedy nesuhlasim a to som veriaci. ja osobne to prirovnávam k tomu, že ani ja nesúhlasím, akú politiku robí slovenská vláda, ale aj tak budem hrdý na to, že som Slovák.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Ze sa Ratzinger neospravedlnil, nie je pravda. Moslimovia vsak tvrdia, ze to neurobil dokladne.
Som dost liberalny, nech si kazdy uznava ake nabozenstvo chce, len nech ma nepresviedca, ze to jeho je naj...
Moslimovia su vsak v poslednej dobe podrazdeni jak apendix. Nepacia sa im vtipy na proroka, co povedal papez a pod. Od 11.9 sa zacinaju volajako rozpinat a udajne Nostradam tvrdil, ze zlo pride dalekeho vychodu.
Alah akbar.
safan
Star
Star

no to je proste ich natura.su na take veci haklivy.no a my(zapad,teda ak sa Slovensko moze zan povazovat)sa rozpiname uz od stredoveku.napr.kriziacke vypravy,kolonizacie afriky a dalsich,juzna amerika a ine vyvrazdovania...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Joe-Joe napísal: Od 11.9 sa zacinaju volajako rozpinat a udajne Nostradam tvrdil, ze zlo pride dalekeho vychodu.
Alah akbar.
Natura islamskeho sveta je vseob. znama, preto otazka znie, kto ich k tomu vyprovokoval, resp. vyprovokuje. Ked si zobereme, coho sme svedkami po minimalne podozrivych okolnostiach 9/11... Toto vsak uz s temou- papezom- vela spolocneho nema.
safan
Star
Star

veru tak...nikto nevie ako to vsetko v skutocnosti bolo.mozno ich len vyprovokovali nejak aby mali zamienku.ako ked roosevelt vedel ze japonci idu zautocit na pearl harbor a nechal ich,lebo chcel ist do vojny.aj ked to je tiez diskutabilne
Napísať odpoveď