Slovensky language pack na anglicky Wndows? XP ? chcel by som sa opytat ze ci mi pojde slovensky language pack na anglicky windows, viem ze si mozem dat aj ceska a tam ho natiahnut, lenze tento mam nejak legalne zakupeny a chem ho aj vyuzit....pojde mi to?
language pack je shit. viem o jednej zavaznej chybe, ktoru MS nechce odstranit. Jedna sa o blokovanie skupinovych politik z active directory.... bez LP ide vsetko OK, po nainstalovani sa to zosype, natlacene politiky z AD su stopnute.
Odporucanie: na PC doma to nevadi, v korporatnej sieti by som odporucil kupit a pouzivat ceske Win XP.
nemate niekto na to link? kedze lamky momentalne nejdu
na microsoft.com som nasiel nejaky pack ale to ma len 8MB a zda sa mi ze to malo viac MB ked som to naposledy instaloval
king555 napísal:slovenský LP je O.K., inštalovať na XP prof...
no uz viem... ja mam sice tie hlasky na svojom systeme povypinane, ale standardne hlasenia "bubliny" co vyskakuju vedla hodin obcas (cistenie plochy atd.) obsahuju "stvorceky" miesto š č ...
k6 napísal:ja ten pack mam, ma to okolo 8MB ale nedoporucujem to instalovat. V urcitych miestach to ma nedorieseny problem s diakritikou.
ved sa ani necudujem, sak 8MB, hm. Ja mam language pack, ktory ma okolo 90MB funguje bez problemov na anglicku verziu, ale mne skor vyhovuje anglictina.
Schyl2o napísal:ved sa ani necudujem, sak 8MB, hm. Ja mam language pack, ktory ma okolo 90MB funguje bez problemov na anglicku verziu, ale mne skor vyhovuje anglictina.
Anglicky som mal dlho a spoko, neskor som z urcitych dovodov presiel na cz profi ale aj to sa da celkom. Kedze zijem uz par rokov v cechach, vyhovuje mi taka forma. Anglicky pouzivat nemozem, nejako sa bil s jednym softom co pouzivam na developing UIQ aplikacii do skoly.
nevem co to mate za packy ...
ale ma mat okolo 91MB
inac to su nejake sity alebo co ... a necudujte sa ze vam tam neco nejde ...
btw aj tak mam anglicke
Rixsus napísal:nevem co to mate za packy ...
ale ma mat okolo 91MB
inac to su nejake sity alebo co ... a necudujte sa ze vam tam neco nejde ...
btw aj tak mam anglicke
to co mas ty, je tzv MUI - Multilanguage (Multilingual) User Interface. je dostat iba na cd, k original windows XP alebo ako warez. je prelozeny takmer celý win. LIP - Language Interface Pack: prelozena je len cast OS a je ho mozne stiahnut z webu MS, ak mas origos, alebo prejdes cez GAV.
No tak som sa na tu 8mb verziu schvalne dival... sory, to nieje na anglicke XP ale na ceske. O to nepochopitelnejsi je ale problem s diakritikou niektorych systemovych hlasok A este je nepochopitelne ze sa to da nahodit aj na anglicke xp, cize to nema ziadnu kontrolu na aku verziu to vlastne aplikujete je to stiahnute priamo z M$.
8 MB ma Slovak Interface Pack, ktory je urceny pre ceske WinXP. Na orig. CD k WinXP (asi 100 MB) je napisane tiez Slovak Interface Pack, ziadny MUI, ale je na nom adresar SK.MUI.