chcel by som nazory tych co su z pocetnejsich rodin ze ci vzdy dostavali darceky ake chceli a tak ze ake je to zit v mnohopocetnej rodine a zasa naopak ze ako si ziju jedinacikovia myslim ze taka tema t ueste nebola .
a este celkom zaujimave by bolo ak by ste napisali ze ako so svojimi surodencami vychadzate ci sa navzajom sebe zdoverujete viac ako rodicom a tak .
ja mám jednu sestru....
kedže je staršia viac už toho zažila a má aj viacej skúseností ako ja..
takže dôverujeme si a všetko si hovoríme... a podla mňa je to tak super..
Mam 3 surodencov - dokopy sme 4. Moja starsia sestra je pre mna tak trocha butlavou vrbou. S nou ma dobry vztah. Okrem nej mam este mldsieho brata a o 5 rokov mladsiu sestru. S nou teraz nabija puberta. Neda sa to s nou ani len vydrzat.
Lord_3D napísal:Ja som jedináčik. A ako si žijem ? Uplne v pohode... Nemam problemy ako hadky zo surodencami...
ja by som naopak povedal ze len malo veci je krajsich ako surodenecka laska
ja mam jednu sestru.teraz ma 20.pred piatimi rokmi zazivala uplne to iste ako ja teraz.ona je ako krystalova gula "D vidi moju buducnost.vzdy dobre poradi.nechcel by som byt teda jedinacik aj ked teraz si tak pripadam kedze je v brne na vyske.este ze nam boh dal ten skype
Hlasoval som za 2 ... takže mám jedného bračeka (22) . Vychádzam s ním max. dobre preto ho mám veľmi rád a nevymenil by som ho za žiadného iného bráchu .
jediná vec čo ma mrzí, je tá , že moja matka mala 8 súrodencov a ja mám iba 1 o 4 roky staršiu zlatú sestru
mal som mať ešte staršieho brata , ale matka pred pôrodom potratila
mam super sestru, prezila so mnou vsetky zivotne udalosti a dokazala ma kryt pred vsetkym ... aj ked je o 4roky mladsia ma dobre empaticke schopnosti a dokaze predpovedat co sa stane, takze dokaze predchadzat neprijemnym situaciam. Aj ked ju cas od casu nemozem vystat bez nej uz by som bol v ri*i ...
ja mam mladsieho brata a ked s nim som obcas tak sa s nim da vychadzat ale dlhodobo je to kriza on ma vie tak nastvat svojou nezodpovednostou ako asi malokto... ale potom ho tak aj rodicia beru ako horsieho... ale tak ja im hovorim ze aspon jeden sa podaril