PDA do 12.000,-

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

PDA do 12.000,-

Príspevok od používateľa vendo »

no tak by som si celkom rad zaobstaral PDA lenze este neviem ake :( cena asi tak do 12000 najlepsie
pouzivat to budem asi na vsetko wifi je podmienka a este by som sa vas opytal ci je lepsi Palm ci Win pocket PC (myslim tym operacny system) ake je co stabilne aka je podpora ake aplikacie atd :wink:
ak o niecom viete tak napiste :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

jednoznace s WM5 (windows mobile), v tej cene zozenies velmi slusny asus, staci sa pozret do obchodu a vyskusat ako ti sedi v ruke.
velmi slusny web a kopec diskusii najdes na www.ce4you.cz
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:jednoznace s WM5 (windows mobile)
no neviem pocul som ze je odost nestabilnejsi a pomalsi ako Palm :? ale zase podpora aplikacii bude asi vacsia pre WM ......... :(

BTW: je acer dobra znacka? a este zalezi moc na takte procesora?

zatial u mna vyhrava http://www.alza.sk/kapesni-pc-asus-mypa ... d63320.htm nemate s nim niekto skusenosti?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

windows mobile 5 pouzivam, stabilita systema je skoro 100 percent, jedine co ho zhodia su zle napisane aplikacie(vacsinou freeware a hry).
pokial si odskusas sadu programov, co potrebujes, nemas so stabilitou najmensi problem.
aplikacii su desiatky tisic, takze si snad nieco vyberes.
acer som nikdy nemal, osobne skusenosti teda nemam, ale celkvo uz ziadne pocket PC nie je vyslovene zle.
pokial mas nejake specialne poziadavky - fotak, GPS, vyberaj podla nich.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:windows mobile 5 pouzivam, stabilita systema je skoro 100 percent, jedine co ho zhodia su zle napisane aplikacie(vacsinou freeware a hry).
pokial si odskusas sadu programov, co potrebujes, nemas so stabilitou najmensi problem.
aplikacii su desiatky tisic, takze si snad nieco vyberes.
acer som nikdy nemal, osobne skusenosti teda nemam, ale celkvo uz ziadne pocket PC nie je vyslovene zle.
pokial mas nejake specialne poziadavky - fotak, GPS, vyberaj podla nich.
nj inac co povies na ten asus? agem ho ma za 10 690,00 Sk bez dph oplati sa? cital som ze ma vyborny graf. procesor ale zase ze nekvalitne plasty :? ale zatial jednoznacne vedie
dalej by som sa opytal na napr word, excel to su priblizne identicke ako na normal PC?
btw nejaky link na stranky s tou "hromadou" aplikaci mozes sem supnut ripadne poslat ss
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

takze ten acer vyzera papierovo dost pekne, ale ako si pisal, na skutocnom dojme zalezi viac. pokial ale nie si narocny user a budes sa k tomu zariadeniu spravat aspon trochu slusne, nemal by byt problem. kludne kup.
ad soft - ja si dost softu kupujem, vela pouzivam freewaru.
neviem naco konkretne chces to pda pouzivat. k softu poradim tolko, kup, par dni skusaj a tak nejako prirodzene ti vyplynie co potrebujes nahodit, potom uz len google a vyskusat demoverzie:)

edit // stranky - ce4you diskusia, tam ludia poradia co a ako, potom jasne google:)
ad pocket office - ano, funkcnost je slusna, samozrejme ze je to viac urcene na prezeranie dokumentov ako pisanie nejakych knih. upravit, doplnit doc ale v terene nie je problem.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:takze ten acer vyzera papierovo dost pekne, ale ako si pisal, na skutocnom dojme zalezi viac. pokial ale nie si narocny user a budes sa k tomu zariadeniu spravat aspon trochu slusne, nemal by byt problem. kludne kup.
ad soft - ja si dost softu kupujem, vela pouzivam freewaru.
neviem naco konkretne chces to pda pouzivat. k softu poradim tolko, kup, par dni skusaj a tak nejako prirodzene ti vyplynie co potrebujes nahodit, potom uz len google a vyskusat demoverzie:)

edit // stranky - ce4you diskusia, tam ludia poradia co a ako, potom jasne google:)
ad pocket office - ano, funkcnost je slusna, samozrejme ze je to viac urcene na prezeranie dokumentov ako pisanie nejakych knih. upravit, doplnit doc ale v terene nie je problem.
okej no ja budem aspon zo zaciatku slusny user :D nebudem s nim buchat a budem si nan davat kur*a pozor :wink: pouzitie hlavne na zabavu ako aj surfovanie po nete ak bude signal a tiez vytvaranie/zapisovanie/editovanie dodatocne .doc .xls a pod suborov pre skolu :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no tak po dlhom hladani a po citani recenzii som si vybral http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-loox ... d60303.htm
FJS C550 oproti asusu je o 2000drahsi (priblizne) ma WIFI b/g (asus iba b) USB host, 640*480 display, vykonnejsi procesor rychlejsie pamate
oplati sa to ? doplatit za to 2000a mat tieto vyhody? ja si myslim ze aj ano :)
hlavne ma laka 640*480 rozlisenie na lepsie filmy/net/hry/GPS ak mi viete k tomuto cosi pripomenut dodat tak piste pls :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ano, oplati. byt na tvojom mieste, pockal by som este mesiac dva po vianociach, pojdu tak o 10 percent dole ceny.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:ano, oplati. byt na tvojom mieste, pockal by som este mesiac dva po vianociach, pojdu tak o 10 percent dole ceny.
:? dufam ze mas pravdu :o
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

vacsinou to tak byva, a hlavne, marec je bezny mesiac na uvadzanie novych verzii v modelovych radach a tie starsie sa dopredavaju... plati to hlavne pre zapadnu europu, vo viedni kludne narazis na akciu poslednych 5 kusov za polovicu a pod.
Napísať odpoveď