Seversky metal/rock
Seversky metal mam velmi rad, avsak nie zrovna kapely ktore tu boli spomenute (niektori ludia v tom inak maju riadny bordel, Therion - black metal???). Ak niekto pocuva black metal, tak by mohol skusit aj nieco ine ako mainstream typu - Satyricon, Dimmu Borgir a skusit kapely ako napr:
Clandestine Blaze, Armagedda, Satanic Warmaster, Craft, Woods Of Infinity, Pest, Bloodhammer ...... atd.
Clandestine Blaze, Armagedda, Satanic Warmaster, Craft, Woods Of Infinity, Pest, Bloodhammer ...... atd.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ani by som nepovedal, v poslednej dobe vladne vychodna europa a krajiny ako Polsko, Ukrajina, Rusko..Ikarus napísal:Tak severania su panmi black a pagan metalu ako su skupiny Satyricon, Windir ci Bathory a nielen black ale celkovo metalovej sceny
Na severe to uz ide viac do komercie, preto to mozno lepsie poznas
Amon Amarth je vyborna svedska Death Metal skupina.
-
Vesper
Professional
no neviem, je pravda ze v poslednej dobe zacali moc vyskakovat nacisticke black metal kapely z byvaleho ZSSR ale zase ked to beries z pohladu kvality tak za vela nestoja... nepochybne s black metalom zacali v Skandinavii, ak by sme nebrali do uvahy Venom, ktori pochadzaju dokonca myslim z GB a o ktorych mnozstvo ludi tvrdi ze su zakladatelmi black metalu spolu, neskor nasledovani Quorthonom a Bathory...Aryan Angel napísal:Ani by som nepovedal, v poslednej dobe vladne vychodna europa a krajiny ako Polsko, Ukrajina, Rusko..
Na severe to uz ide viac do komercie, preto to mozno lepsie poznas![]()
Amon Amarth je vyborna svedska Death Metal skupina.
Myslim ze sa neda povedat ktora krajina v BM resp NSBM vladne v tomto case, pretoze je to vsetko otazka preferencii. Napriklad ja mam konkretne najradsej kanadsku scenu (Akitsa, Geimhre, Malveillance, Megiddo) a potom francuzsku (Seigneur Voland, Kristallnacht, Darvulia).
Aj ked treba uznat ze scena krajin byvaleho ZSSR je tiez na urovni (Drudkh, Lut, Forest, Branikald) a kopec dalsich. Ohhh, ale tych kapiel je.
Aj ked treba uznat ze scena krajin byvaleho ZSSR je tiez na urovni (Drudkh, Lut, Forest, Branikald) a kopec dalsich. Ohhh, ale tych kapiel je.
-
Vesper
Professional
ok je to otazka vkusu peaceAryan Angel napísal:Este by som dodal Hate Forest, Svarga, Syny Severa, Anthropolatri, Temnozor, Ashen Light, Arkona...
Rusky Forest je super
Dalej scena v Polsku, napr. Graveland, Thors Hammer, Wilk, Saltus, Gontyna Kry, Dark Fury,......a mnoho inych
Ale aj Nemcko s Absurd, Totenburg, Leichenzug, Bilskirnir....
Hmm, vidim ze sa v tomto style orientujes velmi dobre, clovek aspon raz za cas natrafi na niekoho kto vie o com sa hovori.Aryan Angel napísal:Este by som dodal Hate Forest, Svarga, Syny Severa, Anthropolatri, Temnozor, Ashen Light, Arkona...
Rusky Forest je super
Dalej scena v Polsku, napr. Graveland, Thors Hammer, Wilk, Saltus, Gontyna Kry, Dark Fury,......a mnoho inych
Ale aj Nemcko s Absurd, Totenburg, Leichenzug, Bilskirnir....
-
JohnFrusciante
Star