Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

eritrocit napísal:aj oni chcú žiť :!:
Nech žijú. Ale nie na úkor nás ostatných!!! :evil:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

nemám rád romov... a môžu si za zo sami...

Ano su to ľudia, ale chovajú sa ako zvieratá, ba ešte horšie, aj to zviera si čistí svoju noru.

(hovorím o cca 80%)
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Ja ich tiez nejako nemusim.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Romovia uplne inak rozmyslaju ako normalni ludia. Otco mi raz vravel ze ciganom horel domov a kricia " ta kde su ti gadzovia " a pozerali sa na dom ako hori nieze by pomohli kym pridu poziarnici proste ich mentalita ja odlisna . Oni by najradsej isli do Slovinka,Finska .. sedeli doma a mali podporu lebo tu nevyziju z toho. Alebo ked som minule Isiel do Starej Lubovne vlakom tak pocas cesty vidno jednu obec . Proste oni hadzu odpadky z okna a cakaju na to kym to niekto vycisti chapem ze sa nemaju najlepsie ale keby mali aspon zdravy sedliacky rozum boli by na tom lepsie . Proste ich mentalita je uplne odlisna (cest vynimkam)
Bodk@
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Romovia sa maju podla mna velmi dobre.....Stat im ponukne byty, ktore zdemoluju do jedneho roka.......atd...
ved vsetci vieme...Ja som proti nim nic nemala, az pokial ma raz na ulici nezacali nahanat...Chytili ma za vlasy, a tahali k zemi....nakoniec na mna napluvali :cry:
A este bude niekto Romov zastavat?Kde sme???
verim, ze su aj vynimky, ale take som este nevidela....Ked som si myslela, ze aj hej, ale zistila som, ze tan pracovity Rom je Arab...
:x
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

cigani so vsetkeho spravia smetisko lebo sami su tiez len odpad :twisted:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Aryan Angel napísal:cigani so vsetkeho spravia smetisko lebo sami su tiez len odpad :twisted:
PRESNE TAK...
a potom vyje*** radiatory zo stien a pi*uju ze v noci zamzrnu, TAK IM TREBA...
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Súhrne by sa toto všetko dalo nazvať (presne ako to urobil Explo!D): SKAPTE! Alebo sa zmeňte alebo vypadnite. Ale keďže neurobia ani jedno, thak nech idú do p**i!!!! Kto sa tu má s tými zvieratami srať.
Lord_3D
Addict
Addict

Mr.Henky napísal:Súhrne by sa toto všetko dalo nazvať (presne ako to urobil Explo!D): SKAPTE! Alebo sa zmeňte alebo vypadnite. Ale keďže neurobia ani jedno, thak nech idú do p**e!!!! Kto sa tu má s tými zvieratami srať.
tak tak, nech idú do pi*i alebo do "romska"...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Do indie idealne. Tam môžu sedieť na zemi, jesť rukami, chovať kravy v centre mesta a odpatky sypať do suda a následne s tým kúriť a nikomu sa to tam nebude zdať divné..
-Tuším aj odtiaľ dotiahli.. :roll:
Lord_3D
Addict
Addict

Frikso napísal:Do indie idealne. Tam môžu sedieť na zemi, jesť rukami, chovať kravy v centre mesta a odpatky sypať do suda a následne s tým kúriť a nikomu sa to tam nebude zdať divné..
no neviem z akého pekla ta "haveď" došla ale nech tam aj odtiahne. Nech im štát dá posledné $ na cestu do pi*e a bude pokoj. Keď biely zabije cigana tak je to rasová nenavisť ale keď cigan vykrykuje "gadža zabijem" a nakoniec ho dobije to neni rasová nenavisť...
Do pi*e s nimi...

malá basinička:
koza ne majetok
trabant ne auto
cigan ne človek
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Frikso napísal:Do indie idealne. Tam môžu sedieť na zemi, jesť rukami, chovať kravy v centre mesta a odpatky sypať do suda a následne s tým kúriť a nikomu sa to tam nebude zdať divné..
Tušís správne
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Len tak lehko neodtiahnu, tak sa netešte.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

mno moja teta z Rakuska raz povedala jednu velmi mudru vetu: Hitler mal zacat s Ciganmi...
pripajam sa k jej nazoru...Mama mi povedala, ze keby skini alebo hocikto iny na Slovensku vyhlasil, ze vytiahne proti ciganom a znizi ich populaciu, alebo im da aspon priucku, tak kebyze sa skladalo tej danej komunite, tak by dala aj cely svoj polrocny plat, aj keby nejedla, aby ich vykynozili...Nech sa nikto nehneva, ale oni jednoducho nie su ludia. Ide ma slak trafit, ked vidim ak niekto strajchne na ulici cigana a je z toho celonarodny proces s pohrebom v telke a meciarom a polovicou vlady nad ciganovym hrobom...Kto kur-va stal nad mojim bratancom, ked ho ti kreteni bodli 7 krat do chrbta odzadu???A to bol prosimpekne statnym zamestnancom, robil vysetrovatela na zeleznicnej policii...ale sak samozrejme, ak cigan nieco spravi/ukradne bielemu, tak to je v pohode ale ak biely ciganovi - v momente je z toho strasny rasisticky cin...Nemam nic proti ciganom, ktori robia a ziju normalne - ano, poznam aj takych....ale ostatni su hnusna smradlava zberba s ktorou treba nieco robit...(nechcem pisat co lebo dostanem basu za rasizmus)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

a hlavne je ze sa to cim dalej zhorsuje ..... este ze nemaju peniaze a zbrane ako cernosi v amerike lebo to by uz bola katastrofa
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nenadávajte na nich...oni za to nemôžu.za to môže štát,že sa tu tak rozmnožili.konkrétne minulý režim,ktorý ich v tom tak podporoval.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Hovniak napísal: este ze nemaju peniaze a zbrane ako cernosi v amerike lebo to by uz bola katastrofa
Ta to už de by sme boli.....cigáni neobmedzenými gangsteskými vládcami...
Lord_3D
Addict
Addict

Cicatrix napísal:Ta to už de by sme boli.....cigáni neobmedzenými gangsteskými vládcami...
keby sa to stalo tak by sme boli v pi*i
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nieco neskutocne s nimi v nasom meste v poslednej dobe... uz nielen fetuju ale aj kradnu :) minule mi jeden chcel vytiahnut penazenku ... nosim take kapsacove maskace a naboku v tom velkom vrecku som ju mal...ale jemu nedoslo ze tam su gombiky a vrecko je zapnute.. tak dostal po ustach :lol: ale proti tym ktorym fakt zalezi na svojom zivote a zaradili sa medzi norm ludi nemam nic... ale tie vyfetene sproste rinave socky ma seru... nechal som sa uneist... heh :lol:
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:keby sa to stalo tak by sme boli v pi*i
preco myslis?aj tak si myslim,ze cernosi,arabi a cigani si preto medzi bielimi ludmi europskeho povodu tak dovoluju,lebo im to tu nikto nevrati.som cital o jednej ciganskej osade niekde vo vychodnej Azii,kde musia cigani lovit ryby,aby sa uzivili,lebo keby kradli,tak by ich miestni zlyncovali.okrem toho,mame nejaku armadu,policiu.aj tak sa mi zda,ze raz budeme musiet vyriesenie tohto problemu zobrat do vlastnych ruk.a ked sa im tu nepaci,tak nech tahaju tam,odkial prisli.do Indie.
Napísať odpoveď