Mam dsl od t-comu 512 kb/s. Ked stahujem z FTP serveru herneho serveru kde som admin, dosahujem nevidane rychlosti stahovania!! Nechapem ako je to technicky mozne s mojou lajnou co ma stahovat 64 kB/s, tahat 500-700 kB/s !!! Moze mi niekdo tento jav vysvetlit ? Este to musim vyskusat aj na inych ftp serveroch..
Tu je aj screen
Nie je to NIJAK grafikcy upravene!!! Len chcem vediet technicke vysvetlenie..
Nebude to tym, ze tie logy, ktore si tahal su cisto plain text a preto boli pocas stahovania komprimovane (napriklad gzip a boli 10x mensie, takze to ukazalo, ze ti to 10x rychlejsia taha)?
heker napísal:Nebude to tym, ze tie logy, ktore si tahal su cisto plain text a preto boli pocas stahovania komprimovane (napriklad gzip a boli 10x mensie, takze to ukazalo, ze ti to 10x rychlejsia taha)?
Asi mas pravdu. kedze vlastne vsetko tam je text..to som nevedel, ze sa to same komprimuje ..dikes to bude asi ono..k+
heker napísal:Nebude to tym, ze tie logy, ktore si tahal su cisto plain text a preto boli pocas stahovania komprimovane (napriklad gzip a boli 10x mensie, takze to ukazalo, ze ti to 10x rychlejsia taha)?
pocas stahovania komprimovane?
akoze FTP server dokaze standardne komprimovat
zaujimave
pocuj mojo nepripajas sa na privatne ftp na ktore sa da pripojit iba ak si od t com resp ak mas tam robis alebo mas dake znamosti ,... na privatnu siet mas veciu rychlost ako na internet ;]
ShepDog napísal:pocuj mojo nepripajas sa na privatne ftp na ktore sa da pripojit iba ak si od t com resp ak mas tam robis alebo mas dake znamosti ,... na privatnu siet mas veciu rychlost ako na internet ;]
Nie..je to server Extelu..provider v kosiciach..ja neviem jednoducho 100 MB log mam u seba za par min..ale bude to asi tym komrpimovanim, pretoze vsetko co sa tyka wowemu je textovy format, cize vsetko co taham je text.