Komunálne voľby 2006

Diskusie na politické témy...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Komunálne voľby 2006

Príspevok od používateľa Linkman »

Pôjdete voliť primátora a mestských poslancov ?
V ktorom meste budete voliť , koho a prečo.

:)

Ja pôjdem voliť, budem voliť Cellera a nasich poslancov moc nepoznam ale dajakych SDKUovcov :P
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ja nepojdem a to je na 100% iste.
Dovod ?
Nik ma neoslovil, a hlavne mam ich plne zuby, mati roznasa aj letaky, cize za cca tyzden mala okolo 15-20druhou volebnych letakou.
Cize ich nemusim ani vidiet :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Bohužiaľ takto zmýšľa asi väčšina ľudí.. len potom nech sa nečudujú, že sa majú tak ako sa majú.. a nech nekritizujú to, čo mohli ovplyvniť, ale neurobili potrebné kroky (nedotrepali sa k volebnej urne). :)

Ja voliť pôjdem.. KE.. nuž mám dačo vytipované, ale finálne sa ešte dnes/zajtra rozhodnem.. a určite to nebudú ľudia zastupujúci súčasnú vládnu koalíciu. :) Dúfam, že v KE sa potvrdia volebné výsledky parlamentných volieb a SMER bude hrať až druhé husle. ;)

BTW.. koľkí košičania dajú hlas JANOVI? :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ano, pojdem volit.
nie som z tych, co len nadavaju a nic neurobia pre zlepsenie/zmenu.
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

ja idem tiez volit aj keby som mal zdochnut tak pojdem aj ked u nas kandiduje iba jeden clovek ale aj tak by som ho volil takze uz teraz spokojnost :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... nepojdem ! ... v PB ... preco ?: ... bo mi je vysostne jedno kto sa napakuje pri koryte, pokial to niesom ja ... sucasny primator podla mna zvoleny uz znova nebude, lebo v poslednom case do***al mesto ... keby za tie roky dodrzali vsetci tito sasovia svoje sluby tak sme mohli byt INDE ! ... nikto tam nejde pre blaho obcanov :-) ... keby chcel fakt spravit nieco v prvom rade pre obcanov tak najskor ide zbierat vlastnorucne smeti po meste . :-) ...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

pojdem, koho? Slotu, preco? lbo ti dvaja sasovia co idu oproti nemu slubuju totalne hovadiny az to do oci bije hlavne ze dochodci im na to skocia(napr ze prave dochodci budu v mestskej doprave chodit zadara :roll: - neuskutocnitelne) a predsa na Jana som si zvykol a myslim ze spravil dost vela pre Zilinu :wink:
PS: ak nebyvate v ziline odpustite si pripomienky typu: a co tam take spravil okrem rozkradania.......?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Košice. Nie nepôjdem, nemám dôvod.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

NR: Pojdem, samozrejme. Koho? Jozka Prokesa. Preco? Bo sa nedal, ked bol na 22 madarov sam. Inu, ak by ho zvolili, "lahsie by sa mu dychalo". Pevne verim, ze sa nezopakuje situacia z pred 8 rokov, kedy bolo v mestskom zastupitelstve 22 madarov a 10 ci 11 slovakov. :roll:
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

pojdem v Banskej Bystrici minimalne poslancov, ale primatora netusim ktoreho, Saktora? ha ha, Kralika? ten uz skody narobil dost, mozno Chladneho ale neviem neviem...
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

kinjeril napísal: Pevne verim, ze sa nezopakuje situacia z pred 8 rokov, kedy bolo v mestskom zastupitelstve 22 madarov a 10 ci 11 slovakov. :roll:
A takto to dopadne ked si ludia povedia, ze npojdu volit. Ja by som siel, ale som v zahranici. Volby su prejavom, tak preco sa neprejavik ked je na to moznost...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

neviem, rozhodnem sa zajtra..ale urcite nedam hlas jednemu z "favoritov", ktori zacinaju robit pre mesto dva tyzdne pred volbami...btw. v snv je to celkom vesele-neokomunisti maju dvoch relativne silnych kandidatov a pravica jedneho silneho kandidata, dalej mame niekolko nepodstatnych kandidatov, z ktorych sa da volit jedine tak mensie zlo a nie primator, ktory by mestu pomohol a dostal ho zo sraciek v ktorych sa bohuzial nachadza(minimalne posledne 4roky)..
u poslancov je to ine, tam ludi poznam viac a viem od koho mozem co cakat..
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

to v nasom malom mestecku mame ako kandidatov na starostu osobnosti typu Marian Andel resp. Svetozar Kosicky. :aasmile19:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite pojdem a pevne budem dufat, ze ho zvolia a nasledujuce roky sa nieco v meste zmeni.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak mam odvolene :)
v poslednej chvili som zmenil rozhodnutie a namiesto nezavisleho kandidata(nezvolitelneho) som si vybral "mensie zlo"(dufam, ze zvolitelne).. u poslancov to bolo horsie-z 10 kandidatov: 2komunisti,2neokomunisti,5kadehaci+sdku,1nezavisly, poznal som jedine komancov, nezavisleho a neokomancov-tak som to riskol a dal som kadeha a sdku :(
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

miki24686: hehe.. no obávam sa, že aj ja budem o 10min takto voliť. :roll: ..ale aspoň dám hlas PROTI komančovskej grupe.. :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

odvolene, bratislava - durkovsky...
ostatne mena vam asi nic nepovedia.
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

Neviem ci rozdelovanie pre vas volitelneho kandidata podla stranickej prislusnosti je pri komunalnych volbach to najhlavnejsie. Vacsinou sa aj tak casto stava ze kamdidati menia strany. A neviem koho by ste volili potom V Novych Zamkoch... Spolocna kandidatka slovenskych stran...Hzds,Sns, Kdh, Sdku, Smer, Slobodne forum. Je to kandidatka tzv Velkej Slovenske Koalicie. Toto je ich druhe volebne obdobie. V prvom dosiahli, ze po prvy krat bola v mestskom zastupitelstve slovenska koalicia, okrem ineho. Ale neidem tu robit nikomu propagandu to len na margo stranickej prislusnosti a toho ze by sme sa mali rozhodovat hlavne pre ludi ktory su nam najblizsi svojim zmyslanim, lebo tu sa vacsinou nediktuje politika jendej strany ako je to pri celostatnych volbach.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ved o to ide-podla niecoho som sa rozhodnut musel a kedze kandidati sa "vynorili" pred volbami, nemal som cas ich spoznat a zistit komu ide o co... je mi zle z hesiel ako: chceme nove mesto, sme jedna rodina, zmenme veci k lepsiemu.... keci, keci a program ziaden-a volil som preto, aby som nasledujuce styri roky mohol nadavat....
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

miki24686 napísal:ved o to ide-podla niecoho som sa rozhodnut musel a kedze kandidati sa "vynorili" pred volbami, nemal som cas ich spoznat a zistit komu ide o co... je mi zle z hesiel ako: chceme nove mesto, sme jedna rodina, zmenme veci k lepsiemu.... keci, keci a program ziaden-a volil som preto, aby som nasledujuce styri roky mohol nadavat....
presne tak.taketo vseobecne frazy a kecy si mohli dovolit tak niekedy rok po revolucii,teraz uz ludia chcu vidiet konkretny program.inak,ja uz mam tiez odvolene. :D
Napísať odpoveď