Hrozi to aj nam/koniec warezu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Hrozi to aj nam/koniec warezu?

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

http://pocitace.sme.sk/c/3030979/Polici ... itace.html
uff, za chvilu sa budem bat otvarat dvere :cry: :)
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

myslim ze na slovensku by to trvalo dlhsie - alebo by k tomu nikdy nedoslo - (potreboval by par tych dokazov ze nieco predavas) dokym by dal prokurator alebo sudca nejake povolenie na vniknutie do bytu alebo zhabanie PC
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

nejake divne ze im takto rychlo davaju povolenie na prehliadku, nie je to nahodou nejake porusovanie prav ked len tak nabehnu policajti? vsak to museli byt manici co napalovali a predavali warez
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zaujimalo by ma ako si vytipovali piratov... zeby niekto so soft. policie bol na nejakom trackeri? :idea:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

miki24686 napísal:zaujimalo by ma ako si vytipovali piratov... zeby niekto so soft. policie bol na nejakom trackeri? :idea:
si to poriadne precitaj, nejdu len po piratoch, ale aj po ludoch co warez dalej nesiria
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Presne, tak v prvom rade by musela mat policia/prokurator tip, aby mohol vydat povolenie. Takze bacha na susedov :D
-Osobne si myslim, že k takému niečomu v najbližšej dobe [cca 2-5 rokov] nedojde, lebo priorita slovenskej vlády je rozvíjať počítačovu gramotnosť a zavádzať internet. Takto by šli proti sebe, keby hromadne rabovali počítače v nejakom meste v domácnostiach.. :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:si to poriadne precitaj, nejdu len po piratoch, ale aj po ludoch co warez dalej nesiria
jasne, to bol len jeden priklad-mna by zaujimalo prave to ako prisli na tych co warez dalej nesiria(to som napriklad aj ja a tiez som registrovany na mrte trackeroch, kapis?) :wink:
sundevil
VIP
VIP

miki24686 napísal:jasne, to bol len jeden priklad-mna by zaujimalo prave to ako prisli na tych co warez dalej nesiria(to som napriklad aj ja a tiez som registrovany na mrte trackeroch, kapis?) :wink:
v tom clanku ma zaraza toto:
Vlastník nelegálnych programov nepozná deň ani hodinu, kedy bude skontrolovaný povedal pre denník Piotr Bieniak z tlačového oddelenia tamojšieho policajného veliteľstva.
podla tohoto to vyzera tak ze predpokladaju, ze mas doma nieco nelegalne a idu si to overit, takze je to dost blbe
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja nemam pravnicke vzdelanie, ale mam pocit, ze ak by mi na compe nic nenasli mohol by som ich zazalovat a ak by som bol podnikatel, mohol by som vymahat usli zisk
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

miki24686 napísal:ja nemam pravnicke vzdelanie, ale mam pocit, ze ak by mi na compe nic nenasli mohol by som ich zazalovat a ak by som bol podnikatel, mohol by som vymahat usli zisk
zazalovat zaco??? ze im sudca dal povolenia na prehliadku?? ak by to bolo nezakonne a ty by si mohol nieco vymahat tak sudca by to povolenie nevydal
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Blbost... :wink: A ked tu pridu tak im dam len disk, PC im odmietnem vydat nakolko ho vlastnim a disk si budem ziadat spat. V pripade odporovania by ma mohli zranit a to by uz mali oni problem... :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a nie je potom chore, ze ti len tak zaklopu na dvere a zoberu ti comp?preventivne..
sundevil
VIP
VIP

Sheep napísal:Blbost... :wink: A ked tu pridu tak im dam len disk, PC im odmietnem vydat nakolko ho vlastnim a disk si budem ziadat spat. V pripade odporovania by ma mohli zranit a to by uz mali oni problem... :lol:
takto dobre som sa uz davno nezasmial

a pripadna zaloba? za usly zisk predsa, pocitac je moj pracvony nastroj a bolo by zaujimave ako by to dopadlo, ale pravdepodobne by ma cely ten proces stal viac ako pripadna strata za to, ze som ostal bez pocitaca

offtopic: pamatate si na toho pravnika co chcel zazalovat odborarov, ze mu znemoznili prejst cez dialnicu, tak isto sa tam jednalo o usly zisk, zial asi to vzdal, lebo o nom uz nebolo pocut
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Neviem si predstavit ako by mi mal nietko zazvonit, pustil by som ho dnu a pozeral by som ako by mi zavrel winamp, firefox a potom pekne zbalil a odisiel. Ty vole :lol:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dudinko: a este by vypol utorrent, zavrel lamky a zrusil stahovanie z rapidshare...
sundevil
VIP
VIP

miki24686 napísal:dudinko: a este by vypol utorrent, zavrel lamky a zrusil stahovanie z rapidshare...
a na tomto je co nelegalne? cez torrenty sa daju tahat aj legalne veci, ak nevies prave na legalne veci bol bittrorrent vytvoreny
lamky : prezerat si warez nie je trestne
rapidshare : je tam tiez kopec legalnych veci, ako zaloha fotiek z dovolenky - ale asi iba zriedkavo,...
to by ma museli pristuhnut ako taham nelegalne veci :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

sundevil: v zivote sa mi nestalo, ze by som cez utorrent tahal nieco co je free.. :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

tak toto je demokracia ? len tak si vbehnu dnu a zoberu pc ? kokos tak to aby som mal pri PC magnety ( ci co pouzil ten manik vo filme :JADRO aby znehodnotil HDD)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najlepšie bude nahádzať vsetok warez na disk /žiadne CD or DVD/ do suflika v stole dat poriadny magnet z reproduktora a keď dojdu, tak ho rychlo na disk načapiť.. [samozrejme case si nezasrobuj :D] hoci ťa budú vidieť, ako ho tam dávaš, no dokázať ti, že tam bol warez ti už spatne nemožu.. :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

sundevil napísal:takto dobre som sa uz davno nezasmial

a pripadna zaloba? za usly zisk predsa, pocitac je moj pracvony nastroj a bolo by zaujimave ako by to dopadlo, ale pravdepodobne by ma cely ten proces stal viac ako pripadna strata za to, ze som ostal bez pocitaca

offtopic: pamatate si na toho pravnika co chcel zazalovat odborarov, ze mu znemoznili prejst cez dialnicu, tak isto sa tam jednalo o usly zisk, zial asi to vzdal, lebo o nom uz nebolo pocut
inak ak nevies ja mam aj zalozny komp :D s tymi kontrolami je to dost podivuhodne, na stole mam silny magnet a ten staci dat ku bedni a disk je zniceny a nic nanom nikto nenajde, inak tie kompy ktore zhabu aj niekedy vratia? :wink:
Napísať odpoveď