Ako aj 4ka ani tento film nešiel do kín ale rovno na DVD (preto STV v náve rls.) Práve to sosám, som zvedavý... aj keď si myslim, že to bude slabé, pre menej náročného diváka, príbeh mal skončiť 3kou, vyzerá to tak, že to skončí ako Police Academy.
American Pie - The Naked Mile
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
American Pie - The Naked Mile
A je tu komerčina
Ako aj 4ka ani tento film nešiel do kín ale rovno na DVD (preto STV v náve rls.) Práve to sosám, som zvedavý... aj keď si myslim, že to bude slabé, pre menej náročného diváka, príbeh mal skončiť 3kou, vyzerá to tak, že to skončí ako Police Academy.
Zas az tak nie, pocas prvej polhodinky sa dalo pomerne casto zasmiat, potom to uz stratilo tempo a zaver bol podla ocakavaniuplink napísal:Najvacsi odpad aky som videl...teda nie attack force so segalom je vacsi.
Bohuzial Naked Mile u mna kazi meno serie. (1,2,3 super, 4ka dost dobra)
Ale pozriet si to je uz moralna povinnost vzhladom k predchadzajuecmu uspechu. Snad uz nevznikne 6ka, pretoze je to cim dalej tym viac romanticke a to absolutne odporuje filozofii prveho dielu.
naroky a ty ich nesplnas"
zasmial som sa da sa povedat na vaicerych veciach ale nesplnilo ocakavanie... a ked vyjde novy diel tak v nom bude hlavna uloha stiflerovho bratranca brat kt v 5 dieli neukazali ale v 6 bude hrat lebo prisiel zo zahranicnej cesty pretoze vyhral milion dolarov a siel to precestovat.... alebo podobny nezmysel

-
pinacolada
Guru wannabe
-
frederick123
Star