Komunálne voľby 2006
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
vendo
Guru
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
m3thod-man
Star
to je fakt skoda..nebudu pekne sochy za 20 milionov,nerozsiri sa platene parkovanie aj na sidliska,uz sa nebudu vyrubavat parky, predavat pozemky patriace mestu slotovym kamaratom, a mozno nam uz aj spracuju uzemny plan... je to na placvendo napísal:ano a povedali sme ano debilovi ktory nasluboval total nerealne magoriny teraz uvidite ako sa mesto zastavi prestane sa stavat prerstane sa rozvijat
-
vendo
Guru
vadia ti sochy? vadi ti ze sa niekto snazi skraslit mesto ?m3thod-man napísal:to je fakt skoda..nebudu pekne sochy za 20 milionov,nerozsiri sa platene parkovanie aj na sidliska,uz sa nebudu vyrubavat parky, predavat pozemky patriace mestu slotovym kamaratom, a mozno nam uz aj spracuju uzemny plan... je to na plac
paltene parkovanie je v KAZDOM vacsom meste na sidliska by sa nerozsirilo to moze povedat len ***** vyrubavat parky??? no davaj jediny priklad vyrubaneho parku davaj a netrep! tiez daj nejake dokazy o predavani pozemkov a pod....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
vendo
Guru
no ale ide o to ze blbec harman teraz opravi par chodnikov poupratuje a vsetci budu taki ze jeeeeeeeeeej aka je zrazu krasna ta zilinamiki24686 napísal:booozenku-myslis, ze je dobre ak niekto sedi na tepluckom kresle 20rokov?? podla mna zmena Ziline prospeje aj ked musim uznat, ze Slota spravil pre ZA dost..
-
m3thod-man
Star
jaky rozvoj??sak nechapes ze slota mal zo vsetkeho co sa stavalo v ziline tucne provizie??kto asi rozhodoval tendre pre firmy.Vsade ma svojich ludi, ktroy ho posluchaju na slovo. Parkovacia spolocnost patri jeho kamaratovy,odvadza 20% mestu a este aj mestky policajti chodia kontrolovat a davaju papuce. Aupark.Vyrubali cely park.Teraz je to tam rozkopane a nic sa tam nestava..vyzera to strasne. Nemaju stavebne povolenie. Na boriku to iste. A tak dalej...vendo napísal:no ale ide o to ze blbec harman teraz opravi par chodnikov poupratuje a vsetci budu taki ze jeeeeeeeeeej aka je zrazu krasna ta zilinaale neuvedomia si ze cely rozvoj ziliny stoji na bode 0
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
hm, odkial vies co harmancek spravi?? co tak pockat a dat mu sancu? ja som nespokojny s primatorom, ktoreho zvolili v mojom meste, ale urcite nehovorim, ze je blbec-pockam par mesiacov a uvidim co spravi..vendo napísal:no ale ide o to ze blbec harman teraz opravi par chodnikov poupratuje a vsetci budu taki ze jeeeeeeeeeej aka je zrazu krasna ta zilinaale neuvedomia si ze cely rozvoj ziliny stoji na bode 0
aj ked nie som fandom Slotu(prave naopak)-po prichode do ZA som myslel, ze neexistuje lepsie, krajsie mesto ako ZA-po styroch mesiacoch vidim, ze nie je vsetko ruzove, a preto myslim, ze zmena ZA pomoze(dufam..)
-
vendo
Guru
na boriku park nebol bolo to skrachovane kino rozbite kde sa fetovalo drogovalo a chlastalo a tych par stromov co vyrubali kvoli auparku no neviem ked som tade chodieval vecne tam boli punkaci s vinkom a robili bordelm3thod-man napísal:jaky rozvoj??sak nechapes ze slota mal zo vsetkeho co sa stavalo v ziline tucne provizie??kto asi rozhodoval tendre pre firmy.Vsade ma svojich ludi, ktroy ho posluchaju na slovo. Parkovacia spolocnost patri jeho kamaratovy,odvadza 20% mestu a este aj mestky policajti chodia kontrolovat a davaju papuce. Aupark.Vyrubali cely park.Teraz je to tam rozkopane a nic sa tam nestava..vyzera to strasne. Nemaju stavebne povolenie. Na boriku to iste. A tak dalej...
dam ti jednu otazku : myslis si ze tento harman kandiduje kvoli niecomu inemu ako kvoli peniazom? vies v politike to chodi tak KAZDY ale kazdy si ulieva pre seba sak by bol debil keby si neulial lenze malokto popritom nieco aj spravi
-
m3thod-man
Star
no a nebolo by lepsie zrekonstruovat to letne kino? Sak to bolo fajn..Som tam rad chodil. Myslim ze to by sa pacilo viac ludom ako neaky high society barak pre smotanku.. A na sturovom ties, najskor tam vycapi sochu Stura a hned to preda na stavbu auparku.A ako. Ved nemaju ani stavebne povolenie uz pekne dlho a vyzera ze ho tak skoro nedostanu. A je to tam rozkopane. No hrozne..
A co sa tyka uliavania penazi v polotike, tak v tom bol slota majster. Sak je jeden z najbohatsich slovakov.
A co sa tyka uliavania penazi v polotike, tak v tom bol slota majster. Sak je jeden z najbohatsich slovakov.
-
tomo.za
Light Star
lol clovece kde to zijes?? a nebolo by lepsie zvysit platy a dochodky, nebolo by lepsie zaviest bezplatnu MHD, nebolo by lepsie... samozrejme ze by bolo lepsie... takychto expertov mam najradsej vedia krasne rozpravat ale skutek utek... a hlavne ze zeru politikom kazdu kravinu. skus obcas sam rozmyslat a nie len pocuvat co ti povedia ostatni... by si sa divil na co vselico prides!!! myslis ze preco bolo to kino zavrete a rozpadnute?? lebo Jano Slota tam uz roky chcel nechat postavit novu budovu?? vies ked obchod neprosperuje tak ho zavru a na jeho mieste postavia novy supermarket tak to proste v dnesnej dobe chodi ci sa nam to paci alebo nie... a pokial by som si ja mal vybrat medzi tou ruinou co tam bola a novou budovou beriem novu budovu... a je mi srdecne u prdele kolko sa na tom Slota nabali... je mi ukradnuta nejaka socha za 20milionov ked v inom meste si primator rovno tych 20milionov uleje a nemaju tam ani ziadnu posratu sochu... nehnevaj sa na mna ale Zilina na tom bola suverenne najlepsie spomedzi porovnatelnych miest co sa tyka rozvoja... tak len dufam ze to bude pokracovat aj s tymto novym typkom...m3thod-man napísal:no a nebolo by lepsie zrekonstruovat to letne kino?
hehe inac uprimne lutujem ludi z BB... takeho magora ako je Saktor by som za primatora veru nechcel... ale zase treba priznat ze je borec takto dokazat vyuzit cele odbory vo svoj prospech... odborari ziskali za podporou SMERu prd a Saktor teple miestocko... ktovie mozno neni az taky magor:P inac tu vidno ako sa Smer odvdacuje svojim podporovatelom... tak nech sa nerozkrikuju ako Miki kradol... uz vidim ako sponzorom nic nedaju ked zo Saktora mohli urobit primatora krajskeho mesta... politicky obchod:P
-
m3thod-man
Star
ty voe...reagujes vobec na moj prispevok??ja pisem co sa stalo a nie co kto povedal.Co sa tyka amfika uz len ten pochybny predaj. Mesto predavalo pozemky bez akychkolvek pisomnych podkladov. Nevedelo sa ani co tam bude postavene. Pozemky boli predane firme, v ktorej dozornej rade figuruje slotov kumpan z SNS. Cize on este hlasoval v mestkom zastupitelstve aby sa pozemky predali jemu. Cena bola 500 SK na meter stvorcovy!!! A to je jedna z mnohych kauz. Sak to je chore. A potom napise neako tomo.za ze jemu sa to paci ze to je fajn. Tak ked sa ti to paci, mozes posielat Slotovy na ucet mesacne prachy nadalej.tomo.za napísal:....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
statistics.sk -preklikavat a mat trpezlivost(ak ovsem nejaky hacker prave neutoci na servercanopus napísal:neviete kde su vsetky vysledky?
edit/ http://www.sme.sk/tema.asp?te=476
Vo vcerajsich TV novinach sa pytali ozrana Slotu co bude robit, ked nebude primatorom. Jeho odpoved znela, ze asi bude podnikat. Tak sa mi zda ze je predsa poslancom a dokonca v tychto vyboroch:
* Výbor NR SR pre ľudské práva, národnosti a postavenie žien (člen)
* Osobitný kontrolný výbor NR SR na kontrolu činnosti SIS (člen)
* Výbor NR SR na preskúmavanie rozhodnutí NBÚ (člen)
To tak malo zaraba, ze este musi podnikat?
Ako to bude stihat. Ked robil primatora a poslanca tak bral cca 150-200 litrov mesacne.
* Výbor NR SR pre ľudské práva, národnosti a postavenie žien (člen)
* Osobitný kontrolný výbor NR SR na kontrolu činnosti SIS (člen)
* Výbor NR SR na preskúmavanie rozhodnutí NBÚ (člen)
To tak malo zaraba, ze este musi podnikat?
Ako to bude stihat. Ked robil primatora a poslanca tak bral cca 150-200 litrov mesacne.