EQ Notebooky - skusenosti
-
quasimoto
Star
- Kontaktovať používateľa:
EQ Notebooky - skusenosti
planujem kupit NB a nasiel som celkom zaujimave HPcka za dobre ceny, cez shop EQ Notebooky
http://www.eq.sk/?i9=b4a87e801916
1. mate skusenosti s tymto obchodom? (serioznost a tak)
2. pisu, ze ide o NB pochádzajú z HP ReNew programu. Viete o tom nieco? Je to klasicky repas? Co vsetko by to malo obnasat (nove komponenty, zaruka)? Oplati sa podla vas zobrat takyto NB? ceny su totiz viac nez dobre
http://www.eq.sk/?i9=b4a87e801916
1. mate skusenosti s tymto obchodom? (serioznost a tak)
2. pisu, ze ide o NB pochádzajú z HP ReNew programu. Viete o tom nieco? Je to klasicky repas? Co vsetko by to malo obnasat (nove komponenty, zaruka)? Oplati sa podla vas zobrat takyto NB? ceny su totiz viac nez dobre
-
audiotrack
VIP
hej, majú dobré cenu, aj tu som ho kolegovi odporúčal: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=61881
čo sa týka skúseností: mám jeden doma, ide o HP pavilion ZV 5000 kotrý som tam kúpil. Šlape bezchybne, jediná chyba čo sa stala bolo že odišiel monitor, ale to preto že bol v sieti a do domu nám udrel blesk. Napriek tomu ho upravili bezchybne (vymenili celý display) pretože bol v záruke a brali to ako záručný servis. Inak HP má celosvetový pozaručný servis a nemusíš mať ani krabicu: stačí ho zobrať do predajne nejakého HP kdekoľvek a vraj ti ho spravia..
Jedinou nevýhodou čo je na notebookoch z EQ je to, že majú španielskú klávesnicu a chvíľku mi trvalo kým som našiel kde je vlastne home, end, page up, a iné klávesy (zrejme je to dovážané a možno aj kôli tej klávesinici sú také lacné). Inak ti vravím: za tú cenu asi nenájdeš nikde inde také modely.
čo sa týka skúseností: mám jeden doma, ide o HP pavilion ZV 5000 kotrý som tam kúpil. Šlape bezchybne, jediná chyba čo sa stala bolo že odišiel monitor, ale to preto že bol v sieti a do domu nám udrel blesk. Napriek tomu ho upravili bezchybne (vymenili celý display) pretože bol v záruke a brali to ako záručný servis. Inak HP má celosvetový pozaručný servis a nemusíš mať ani krabicu: stačí ho zobrať do predajne nejakého HP kdekoľvek a vraj ti ho spravia..
Jedinou nevýhodou čo je na notebookoch z EQ je to, že majú španielskú klávesnicu a chvíľku mi trvalo kým som našiel kde je vlastne home, end, page up, a iné klávesy (zrejme je to dovážané a možno aj kôli tej klávesinici sú také lacné). Inak ti vravím: za tú cenu asi nenájdeš nikde inde také modely.
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
neviem o žiadnych. Svoje skúsenosti som ti popísal a to je asi tak všetko. Iba tá klávesnica je iná, inak na nerozpoznanie (designovo aj funkčne) od notebooku kupovaného inde. A keď je 2 roky záruka, tak ti to môže byť jedno..
A ešte jedna dobrá vec: ak sa rozhodneš pre nejaký model, ale chceš tam napríklad inú ramku, tak ti ju vymenia. Ja som bral ten model čo mal 512 a chcel som gigovú, tak tú 512 vybral, dal tam gigovú a z jej ceny odrátal cenu 512. Vlastne ju odkúpil a dal novú
A ešte jedna dobrá vec: ak sa rozhodneš pre nejaký model, ale chceš tam napríklad inú ramku, tak ti ju vymenia. Ja som bral ten model čo mal 512 a chcel som gigovú, tak tú 512 vybral, dal tam gigovú a z jej ceny odrátal cenu 512. Vlastne ju odkúpil a dal novú
-
audiotrack
VIP
ja mam skusenost iba s jednym ntb od nich, vcelku v pohode, klavesnica je pre zmenu talianska. su to samozrejme len popisky, nastavenie klavesnice je vzdy vec OS. ma ho znamy a funguje, aj ked za tu cenu sa podla mna neoplatil.
pozeral som aktualne ceny a mam pocit, ze tam nemaju nic rozumne, v davnejsej dobe ma tam oslovil akurat tak nx4200, ale uz ich nemaju v ponuke.
pozeral som aktualne ceny a mam pocit, ze tam nemaju nic rozumne, v davnejsej dobe ma tam oslovil akurat tak nx4200, ale uz ich nemaju v ponuke.
-
quasimoto
Star
Dajem tomu nieco taketo. Vies o niecom s takymi parametrami a lepsou cenou ako 26.990 Sk? pozadujem samozrejme 2 roky zaruku
HP Pavilion DV4000
Intel Centrino M725 ( 1.6 GHz )
512MB RAM / 80GB HDD / DVDRW DL
15.4" Wide XGA BV displej ( 1280x800 )
Intel Mobile 915GM / Intel GMA 900
Wireless LAN 802.11 b/g - WiFi
Bluetooth
Microsoft Windows XP Home
HP Pavilion DV4000
Intel Centrino M725 ( 1.6 GHz )
512MB RAM / 80GB HDD / DVDRW DL
15.4" Wide XGA BV displej ( 1280x800 )
Intel Mobile 915GM / Intel GMA 900
Wireless LAN 802.11 b/g - WiFi
Bluetooth
Microsoft Windows XP Home
HP compaq nx6310 Intel Core Solo Processor T1350 (1.86-GHz, 533-MHz FSB, 2-MB L2 cache) - Intel 945GM Express - 512 MB DDRII 667MHz (1) - 60 GB 5.4krpm S-ATA - 15" TFT XGA 1024 x 768 BrightView - Intel Graphics Media Accelerator 950 128-MB shared - no FDD - DVD+/-RW SuperMulti DL fixed - Modem56K/LAN10/100 - 802.11b/g Broadcomm WLAN - Bluetooth - ports: 2x USB 2.0, IEEE 1394(4pin), audio in/out, VGA, RJ-11, RJ-45 - 6-cell Li-Ion Battery(4h 30min) - One Type I/II PC Card slot - HP travel battery connector - 2.7kg - 329x247x30
26300, nie je tam win, ale mas novsi procak, novsi cipset, tym padom aj grafika, ostatne vsetko sedi +/-, win je trojka navyse, ale takto je to o 600 sk dole, cize uz len 2400 .. ja by som siel radsej do uplne noveho notebooku ako do dakej predvadzacky.
nastastie nikoho do nicoho nemusim nutit, chcel som len poukazat na to, ze vyhodni nie su a za tym si stojim.
26300, nie je tam win, ale mas novsi procak, novsi cipset, tym padom aj grafika, ostatne vsetko sedi +/-, win je trojka navyse, ale takto je to o 600 sk dole, cize uz len 2400 .. ja by som siel radsej do uplne noveho notebooku ako do dakej predvadzacky.
nastastie nikoho do nicoho nemusim nutit, chcel som len poukazat na to, ze vyhodni nie su a za tym si stojim.
-
quasimoto
Star
hmm a co display? Otec pred asi pol rokom kupil nejake HP za cca 23.000 Sk , 15" 1024*768 ale je to des a hroza, ja sa na to nemozem takmer pozerat. Predtym mal o 3 roky starsi Acer (sice novy stal asi 80 000) ale aj nejaky Digital z roku 1998 mal lepsi display....
ako si na tom displaye rady nx6310? Bojim sa ze dost podobne ako ten otcov. Predsa len ten u Pavillionu by mal byt na vyssej urovni nie?
Aj samotny rad Pavillion je vyssia uroven nie? (neviete niekto cim sa odlisuje od napr nx6310 prip nx7400?)
ako si na tom displaye rady nx6310? Bojim sa ze dost podobne ako ten otcov. Predsa len ten u Pavillionu by mal byt na vyssej urovni nie?
Aj samotny rad Pavillion je vyssia uroven nie? (neviete niekto cim sa odlisuje od napr nx6310 prip nx7400?)
Re: EQ Notebooky - skusenosti
Zdravim,ma niekto dalsie skusenosti s tymto obchodom alebo s HP Renew ??
Dnes som si totiz objednal od nich tento notas http://www.eq.sk/produkt/B3M23EA_HP_Pav ... lue/12183/
a az po objednavke som sa docital,co to vlastne HP Renew je.Myslite,ze fakt mi moze prist notas ktory je iba na cca 80% funkcny ?
Dnes som si totiz objednal od nich tento notas http://www.eq.sk/produkt/B3M23EA_HP_Pav ... lue/12183/
a az po objednavke som sa docital,co to vlastne HP Renew je.Myslite,ze fakt mi moze prist notas ktory je iba na cca 80% funkcny ?