Zdar. Chcem zobrat pausal z T-Debilu a chcem sa spytat ako to vidite vy. Myslite ze mam este ten tyzden - dva pockat, kym sa vianocny boj o zakaznika vyostri, alebo to uz bude stagnovat a mozem ho vziat hned??
podla mna to mas uplne jedno stale budes lutovat a hovorit si ze si este mal pockat ...
operatori budu stale bojovat o zakaznika a predbiehat sa v tom kto nahodi lepsiu akciu ... musis sa rozhodnut sam ... mozno tieto akcie co teraz maju uz o tyzden dva nebudu a budu horsie mozno budu lepsie.
ob3l1x napísal:podla mna to mas uplne jedno stale budes lutovat a hovorit si ze si este mal pockat ...
operatori budu stale bojovat o zakaznika a predbiehat sa v tom kto nahodi lepsiu akciu ... musis sa rozhodnut sam ... mozno tieto akcie co teraz maju uz o tyzden dva nebudu a budu horsie mozno budu lepsie.
tak ja ho chcem zobrat tak ci tak do vianoc. a vsetky momentalne akcie platia do konca decembra, takze horsie uz nebudu...
podla mna sa oplati kupit mobil teraz lebo tesne pred vianocami daju totalne suliny len aby to vypredali... totalne pecky pridu az po vianociach aby vsetci videli ze mohli pockat stalo sa mi raz s mobilom N3510 hh
will.i.am napísal:t-mobile ma lepsiu ponuku. orange ma iba lacnejsie mobily
Nad t-mobile-mom som ani nerozmyslal. Lebo drviva väcsina ma pausal z Orange a na T by mi nevolali. A minat na nich tazke prachy zas nemienim ja. Teraz mam 2000 minut do Orangeu a mozem si uzivat.
ja mam specialny pausal pre velke firmy a oco mi vybavil, ze za 700sk mam na orange hovory NON-STOP zadara a platim len ked volam na tybebile a pevnu linku a tie ceny nie su velke !
neppo napísal:podla mna sa oplati kupit mobil teraz lebo tesne pred vianocami daju totalne suliny len aby to vypredali... totalne pecky pridu az po vianociach aby vsetci videli ze mohli pockat stalo sa mi raz s mobilom N3510 hh
hned po vianociach urcite nie. mozno potom neskor. ale max. tak zlacnia mobily.
ja som raz kupoval na easy mobil este dost davno a po vianociach dokonca este zdrazel o 5OO sk. takze sa urcite oplati vyuzivat vianocne akcie...
Chlapci mam informacie od osoby ktora robi v Orange. Ti ktori si uz zobrali novy pausal budu asi skamani , lebo take som sa dopocul, ze Orange pride 15.12. s nejakym dalsim sqvelym pausalom. Tak pockajme do 15 a nechajme sa prekvapit.
pHysIQ napísal:Chlapci mam informacie od osoby ktora robi v Orange. Ti ktori si uz zobrali novy pausal budu asi skamani , lebo take som sa dopocul, ze Orange pride 15.12. s nejakym dalsim sqvelym pausalom. Tak pockajme do 15 a nechajme sa prekvapit.
a newes ci pojdu este dole aj neake telefony?? alebo si este pribudnu nejake nowe pecky??