budte taki laskavi a napiste konstruktivnu kritiku. nikoho nezaujimajju vase sarkasticke poznamky. namiesto toho aby ste mu poradili kde robi robi chybu iba sa tu vysmievate. Toto ho ma motivovat?
chcel by som vidiet vas prvy web, pripadne vas prvy php skript. nech sa paci poslite ho nech sa pobavime.
mastermind napísal:budte taki laskavi a napiste konstruktivnu kritiku. nikoho nezaujimajju vase sarkasticke poznamky. namiesto toho aby ste mu poradili kde robi robi chybu iba sa tu vysmievate. Toto ho ma motivovat?
chcel by som vidiet vas prvy web, pripadne vas prvy php skript. nech sa paci poslite ho nech sa pobavime.
warezman napísal:prečo,možno vieš spraviť krajší dizajn a čo...
neviem čo tam chceš hodnotiť..
1) zo screenu sa nedá ohodnotiť, keď sa nedá skúsiť funkčnosť a pozreť zdoroják
2) veď tam nič nemáš.. absolútne nič. žiadne menu, banner, proste nič.. jeden rámik s pár písmenkami a ešte napíšeš že si to robil celý výkend.. omg
audiotrack napísal:neviem čo tam chceš hodnotiť..
1) zo screenu sa nedá ohodnotiť, keď sa nedá skúsiť funkčnosť a pozreť zdoroják
2) veď tam nič nemáš.. absolútne nič. žiadne menu, banner, proste nič.. jeden rámik s pár písmenkami a ešte napíšeš že si to robil celý výkend.. omg
to je len foto prvej stranky,počkaj upnem to niekde na web a dam ti link
//edit warezman.tym.sk ale počkaj kým to upnem
a sorry na rychlosť stranky ale je to free host
ps a neotvarajte to v ie lebo tam som ešte nedoriešil jednu vec
To menu je dosť neprehladné: daj to ďalej od seba, lebo môže byť problém trafiť napríklad na JA a tiež nejaké css by som tam použil aby to bolo živšie
a celé sa mi to zdá také malé.. prečo to nepotiahneš až dole, ale vtesnávaš sa do takého maléhol rámiku?
audiotrack napísal:To menu je dosť neprehladné: daj to ďalej od seba, lebo môže byť problém trafiť napríklad na JA a tiež nejaké css by som tam použil aby to bolo živšie
a celé sa mi to zdá také malé.. prečo to nepotiahneš až dole, ale vtesnávaš sa do takého maléhol rámiku?
for one: menu pokúsim sa stým spraviť(ale niak sa mi páči tak ako to je)
for two: tiež vyskúšam
a čo sa týka toho css čo by si tam použil bo ja css použivam
LoL a co tak kuknut tu stranku ??? warezman.tym.sk
A poviem ti moja prva stranka bola horsia ale snad som sa uz zlepsil
To menu mozes spravit paradne pomocov CSS a bude to bomba ale som chori tak neviem ci ti viac poradim
moja prva stranka bola bez designu cisto textova stranka usporiadana, potom som zacal skumat templaty,a potom som si skusal robit stranky designy,atd... zacinal v editoroch typu skicar ...
ale inac celkom fajny web ked je prvy pokial je z tvojej hlavy este tak k tomu este +10 bodov
to si robil celý weekend? ouch.. no ešte je čo doháňať .) ..ja som si na svoju prvú hodil java applet ako menu čo som niekde našieľ a pólku času som strávil jeho konfiguráciou
Chlape keď si začiatočník je to úplne v pohode. Poviem ti, že moje prvé pokusy boli OVEĽA horšie. Vieš si to predstaviť, keď po pol stránke behal text? <marquee direction=...></marquee>