no, takze ako iste viete, tak matt groening sa rozhodol uz konecne spravit tento uzasny film, v ktorom si zahra tato zlta rodinka...film by mal byt v kinach od Jula 2007 No co, tesite sa na The Simpsons Movie? prikladam aj link na trailer, ktory mohla uz vacsina z vas vidiet
uprimne povedane, celkom sa na to tesim, tuna uz tomu robia reklamu, hoci planovana premiera je na 27.7 buduceho roku...Ja osobne sa vsak tesim na Futurama:Bender's Big Score http://www.imdb.com/title/tt0471711/
- taktiez film od Groeninga (zacal makat chalan), a taktiez ma premieru buduci rok...Niketori vsak tvrdia ze je to straight to DVD film, a niektori zasa ze bude mat premieru na Cartoon Network...tak neviem..V kazdom pripade dobre spravy pre fanusikov oboch serialov...
Vyzera to super ale dufam ze to nepokazia, lebo predsa bude to len trosku dlhsie ako 25 minut a ci to potom nebude kvoli tomu nudne. Dufam ze to nebude len jeden z tych filmov co sa chce nabalit na super licencii lebo to by ma nasr...
ci pana. to bude pecka. uz sa tesim. tie casti co chodili na STV som videl takmer vsetky. na tom filme urcite nebudem chybat. lem pevne dufam ze to bude pecka. a nie nejaka traposina
Šu-Do napísal:a sakra.. doteraz som si myslel ze to bude so zivymi hercami
uz som kukol trailer takze uz viem ako to bude.. ale newa.. simpsonovci su super...
to by bolo fakt extra so zivymi hercami, ale asi by to nebolo ono... ked uz si len MArge ako skutocnu herecku s tymi vlasmi na hlave, tak by to asi vyzeralo... ako prastara nakrutena detska komedia Flinstonovci
Akoze videl som 99% dielov a tesim sa neuveritelne. A pochybovaci neiformovani pre vas len tolko ze podla screenov to vyzera velmi zaujimavo. http://simpsonovi.comics.cz/
pre mna film roka...pevne dufam ze film bude na styl episod, proste zacne to pri jednej teme, a skonci pri niecom uplne inom a medzitym to vystrieda asi 10 roznych tem.. bude to divne ale budu to Simpsons
Explo!D napísal:... No co, tesite sa na The Simpsons Movie? ...
nie . nemám dôvod sa tešiť. dokopy čo si pamätám, som doteraz videl asi tak 3 - 4 časti tohto seriálu. a nejak na mňa významne nezapôsobil . toď môj názor.
Reli.c: Sledujem, ale tazko sa k tomu vyjadrit. Samozrejme, ze sa neskutocne tesim a miesto toho, aby som si to stiahol a pozrel doma pojdem na to zrejme do kina, takze navsteva kina po par rokoch bude tiez zazitok
hojko napísal:Reli.c: Sledujem, ale tazko sa k tomu vyjadrit. Samozrejme, ze sa neskutocne tesim a miesto toho, aby som si to stiahol a pozrel doma pojdem na to zrejme do kina, takze navsteva kina po par rokoch bude tiez zazitok
jj tak to sme dvaja, na toto po dlhych rokoch pojdem do kina aj ja ale aj tak si to stiahnem aby som to mal vo svojej zbierke