Konkrétne je to BB - Fončorda. Díky!
Internet Banská Bystrica
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Internet Banská Bystrica
Vie mi niekto poradiť nejakých poskytovateľov internetu v Banskej Bystrici? V auguste nám končí viazanosť na telecomácke aDSL ... Chceli by sme odhlásiť pevnú linku a radšej sa pripojiť pomocou lokálnych poskytovateľov, ibaže neviem či vôbec nejakí sú
-
mikkimikki
Medium Professional
teraz sa dost rozsiroval WiMAX vo Zvolene ho mame ale ci je v BB to uz neviem ... ale ja osobne by som si ich nedaval
- inak tu mas asi vsetkych BB poskytovatelov:
- inak tu mas asi vsetkych BB poskytovatelov:
Kód: Vybrať všetko
http://inet.sk/katalog-wifi/mesto/Bansk%E1+Bystrica-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pre boha nechaj ľudí dýchaťTo[m]aS napísal:Ktorá ulica na Foncorde?
Aby nebol OT :
Kód: Vybrať všetko
www.bbxnet.skKód: Vybrať všetko
www.engine.sk-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
blackshare
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
tomu wer, ja som z mladeznickej a mam engine ale kym som to vybavil to trvalotomexx napísal:No mna by to tiez zaujimalo, ze co je najvyhodnejsie. Myslim, ze na nasej ulici je moznost zapojit sa do Engine siete, ale vraj su s tym dost velke problemy..
keby som ja byval v sasovej tak sa nepytam ani a mam BBxnet, lenze ja byvam na foncorde kde nemaju zatial pokrytiespilo napísal:neviete o nejkakom dobrom nete aj v sasovej? okrem BBxnetu a hlavne nie Imafex ten mám teraz a len naň nadavam ake je to nestabilne
Takze mila LLucia,LLucia napísal:... Tulská![]()
Btw thanks za odpovede, no hľadám ďalej, zatiaľ nič optimálne ...
ZA toto co ti tu teraz napisem mi isto podakujes,ja som hladal konkretne na Tulskej ulici dobry lacny a rychly internet, a hladal som ho asi pol roka, kym sa daco naskytlo (ti provideri su pekne poschovavany, co?)
Existuje mnoho firiem co by boli schopny spravit net, ale bud nemaju ochotu k jednemu to natahovat, alebo sa im proste koli niecomu inemu neoplati.Neviem.
Ale k veci: Ja mam na Tulskej ulici cez Netlink ako "mikrovlnku", ze mam na dome pristupovy bod a len zvedeny kabel k pc. Konkretne ak vidis na barak co je pod skolou na Moskovskej uici a zaroven na ten isty dom co je prvy pri obchode od Kyjevskeho namestia, mas v podstate vyhrate. Tamje dalsi pristupovy bod. Ak nie, este maju dalsi na Ulici druzby, tam kde su aj tie habakuky co maju mobilny operatory na domoch. Ak vidis jeden s tychto pristupovych bodov je dobre. A bude sa ti dat napojit na nich. AK tak viac ti povedia v obchode na Kyjevskom namesti, konkrete SQM computers (kde bol kedysi povodny zelovoc). Konkretne ak ta zaujimaju ceny tak mesacne za 768kbit pripojenie neobmedzene s agregaciou 1:30 platis 299 Sk. su tam aj ine moznosti, ale to sa dohodnes uz s prioviderom.Ak nevidis ani jeden s tychto bodov, nevadi, nezufaj, bude aj ine riesenie.
Existuje aj Fost net, od fost computer ale toho ti z osobneho dovodu NEDOPORUCUJEM lebo je to hajzel na n-tu. Mna natahoval od maja do septembra, kazdy tyzden ze uz pride a ze sa dohodneme, a nic. Vyhovaral sa, ze nema cas...tak takto nezarobi a odhovaram koho mozem od takejto osoby aka je tato.
Dalsi su este Engine: ten ma pristupovy bod na mladeznickej ulici ako maju tam co maju tie srandy uzrutanske mobilny operatory na dome.
Ak ani ten nie, tak je tu potomeste IOL BB, ale tych ak najdes v sidel firmy ktora sidli ako sa ide na Jakub v tej vyskovej budive, tak dostanes nobelovu cenu za vydrz
Ak mas este nejake otazky tak sa kludne opytaj.
Ako si spokojny s netlinkom?bukelo napísal:...
Ja som ho mal dva roky a najviac mi prekazalo pomerne casto vypadky a hlavne dlhe, agregacia (stiahol som 30MB a rychlost o polovicu dole), niekedy neochota admina a to co nas odradilo od zaplatenia dalsej faktury bolo, ze nam uctoval viac ako sme sa dohodli a to pocas 2 mesiacov, aj povedal, ze to napravi ale nic...
Cim dlhsie som to mal tym viac som bol nespokojny, ale stale to bolo lepsie ako dial-up