Hip-Hop - všeobecne
-
Colortraincleaner
Medium Star
-
lekoklatik
VIP
-
r4wMUnt34q
Star
Nepocuvam Rap ani HiP-HoP. Na margo tohto nazvu som cital taky vyrok, ze Nehovor Hop, dokym nepovies Hip
, celkom mile, ale mne ta hudba proste nic nehovori (akurat tak kto ma vacsie yebutchky, viac retazi okolo krku, kto je vacsi pan prstenov
a kto dalej docika zo strechy svojho nabuchaneho superdraheho faara). Nebudem vam sem dalej kydat hnoj, ale naozaj ma zaujima, preco na tejto 14 stranovej diskusii a hlasovani v jednom neni moznost "Žiadny" ? Potom sem musim davat takyto viac-menej bezvyznamny prispevok, ktory nie je OT a tazko presadit jeho vymazanie, pretoze k teme predsa len nieco mam, ale nemusel by vobec byt, lebo keby to sem nenapisem, tak iba zahlasujem a nenapadne ma takto sa rozpisat
. Sice nevravim, ze potom by tu podobne prispevky neboli, ale bolo by ich urcite menej a priaznivci Rapu by mohli pokojnejsie diskutovat. Asi tolko.
Otazka bola aky uznavas druh rapu a on si kludne moze vyjadrit svoj nazor, ze ziadny, nevidim v tom problem, jedine teba to asi sere, ze niekto nema rad rap a nevies to stravit, ked nanho niekto opravnene kyda. Toto nie je hip hop forum, tak sa kludni, kazdy si moze ist kam sa mu zachce.icecube napísal:naco sa sem s*ries ked to nepocuvas?