ZMIESANE POCITY

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

ZMIESANE POCITY

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Taky problem-zalubil som sa do jednej kocky,ale moj najlepsi kamos tiez.Sme kamosi uz dost dlho a dotycna osoba je fakt kocka a mam z toho zmiesane pocity lebo neviem ako situaciu riesit pretoze neustupi on ani ja.
jedine riesenie je,ze si obidvaja dame pokoj lebo by sme sa zbytocne pohadali kvoli zene a to uz s nami puberta nebije :cry:
co vy nato?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Urob si rebricek priorit. Co je ti prednejsie? Naj kamos, alebo potencionalna partnerka??
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jin153 napísal:Urob si rebricek priorit. Co je ti prednejsie? Naj kamos, alebo potencionalna partnerka??
JEDNOZNACNE KAMOS ja sa riadim pravidla nikdy sa nepohadat kvoli zene,ale tato neni hocijaka :cry:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

qwerty-xyz napísal:JEDNOZNACNE KAMOS ja sa riadim pravidla nikdy sa nepohadat kvoli zene,ale tato neni hocijaka :cry:
a s tym kamosom ste sa o tom rozpravali? Myslim tym, ci vie, ze sa ta baba paci aj tebe?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pinco napísal:a s tym kamosom ste sa o tom rozpravali? Myslim tym, ci vie, ze sa ta baba paci aj tebe?
Asi ano, ked to v prvom prispevku hned napisal. Myslim, ze neni o com a obaja od nej ruky prec. Ibaze by ju jeden z vas stretol v buducnosti niekde dalej od druheho, alebo by ju jeden "prenechal" tomu druhemu skrz to, ze si mysli, ze sa k sebe viac hodia. Inac to nevidim momentalne...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

qwerty-xyz napísal:JEDNOZNACNE KAMOS ...ale
toto neznie moc presvedcene...Radsej si s nim o tom otvorene pohovor dakde pri pive :smt003
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

yo yo, ináč daj si na toto riadneho majzla, trojuholník je straaaašne zlá vec- niekto z neho potom vypadne a to nieje dobreé....
Ale ja by som tiež nikdy neuprednostnil ženskú pred kamarátom- ani keby bola akákoľvek.... Proste kamarátstvo > láska
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

sak sa s nim porozpravaj.. a sa dohodnite nach si ona vybere ne?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

NIKDY neuprednostni ziadnu zenu(pokial si s nou neni zenaty samozrejme) pred najlepsim kamosom, zle to dopadne...mozes cakat kym to jedneho z vas prejde, alebo na to vykaslat uplne...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

no zober si to takto, baba je casto iba chvilkovym osielom a kamarata ma na dlhy cas ak nie aj na cely zivot tak uvaz kto ti je prednejsi... alebo spravte nejaky kompromis, ja som take uz s kamosmi spravil uz tolkokrat... aj ked vacsinou nevydalo ani jednemu :D
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

krupica_dnb napísal: Proste kamarátstvo > láska
ty vole... kolko mas prosim Ta rokov? Pozrite kolegovia nechcem nikoho z Vas urazat, ale... no moj nazor... Nechapem preco sa tak branite trojuholniku. Ak ste fakt kamosi, tak sa s nou normalne zoznamte obaja, sak preco nie? Mozete predsa spolocne s nou (a povedzme s dalsimi ludmi) ist von na disku, do klubu, na pizzu, kamkolvek... skuste par spolocnych akcii s kamaratmi a s nou a kludne aj s dalsimi babami... proste viac akcii kde bude ona. Preco nie? Trosku ju spoznate, odhalite jej konanie, plusy a minusy (omg hlavne nikto nepiste ze Ta VASA nema minusy...) Mozno casom jeden z vas dvoch (kamaratov) zisti, ze ona nieje presne to co hlada... alebo to zistite obaja a pojdete dalej kazdy svojou cestou... a ak zistite obaja ze je pre vas stale ta najlepsia, tak proste nech si rozhodne ona. Je to fer, preco by nebolo? Nieste rovnaki, jeden sa jej proste zapaci viac (alebo ani jeden, nevies) a proste skonci to tak ako ma. Ja by som sa od nej neodtahoval. Preco aj. Dajte tomu priestor, aby ona spoznala vas a vy ju. A nehnevajte sa na mna... ale ja tymto manifestujem, ze pre mna je skutocna laska vzdy viac ako kamarat, nech uz stratite jedno alebo druhe boli to, ale moj zivot naplna skutocna laska viac ako to najlepsie kamaratstvo. Tak, a teraz kamenom do mna.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

k6 napísal:ty vole... kolko mas prosim Ta rokov? Pozrite kolegovia nechcem nikoho z Vas urazat, ale... no moj nazor... Nechapem preco sa tak branite trojuholniku. Ak ste fakt kamosi, tak sa s nou normalne zoznamte obaja, sak preco nie? Mozete predsa spolocne s nou (a povedzme s dalsimi ludmi) ist von na disku, do klubu, na pizzu, kamkolvek... skuste par spolocnych akcii s kamaratmi a s nou a kludne aj s dalsimi babami... proste viac akcii kde bude ona. Preco nie? Trosku ju spoznate, odhalite jej konanie, plusy a minusy (omg hlavne nikto nepiste ze Ta VASA nema minusy...) Mozno casom jeden z vas dvoch (kamaratov) zisti, ze ona nieje presne to co hlada... alebo to zistite obaja a pojdete dalej kazdy svojou cestou... a ak zistite obaja ze je pre vas stale ta najlepsia, tak proste nech si rozhodne ona. Je to fer, preco by nebolo? Nieste rovnaki, jeden sa jej proste zapaci viac (alebo ani jeden, nevies) a proste skonci to tak ako ma. Ja by som sa od nej neodtahoval. Preco aj. Dajte tomu priestor, aby ona spoznala vas a vy ju. A nehnevajte sa na mna... ale ja tymto manifestujem, ze pre mna je skutocna laska vzdy viac ako kamarat, nech uz stratite jedno alebo druhe boli to, ale moj zivot naplna skutocna laska viac ako to najlepsie kamaratstvo. Tak, a teraz kamenom do mna.
Stotoznujem sa s tvojim nazorom ale pocul si o niecom takom ako je zavist?
V trojuholnikoch je to bezne. Ta zenska sa do jedneho zamiluje a ten sa im to potom snazi prekazit. Proste je to potom skoda si znicit dlhodobe kamaratstvo takymto dacim.

Inak pre mna je vzacnejsie kamaratstvo a partia ako zenska to urcite. Vies v dnesnej dobe aspon u "detskych lasok" sa nedockas akejkolvek pomoci alebo podpory zo strany partnerky. Co u kamosov je podla mna daleko inde.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

No ja som myslel tak, že keby vedel že keby ju začal riešiť on, tak by to kamarátstvo zrujnovalo- vtedy by som sa nato vysral.... Jasné že najprv ju spoznať a tak- asi žiadny vôl nepôjde hneď za babou že bohvie čo šecko od toho očakáva...
BTW mám 17 a asi to bude aj tým- ešte som nenašiel lásku ktorá by bola pre mňa dôležitejšia ako kamarátstvo.... Kebyže sa mám rozhodnúť napr. stráviť večer s priateľkou alebo s kamarátom ktorý potrebuje pomôcť, je to jasné...
Sheep napísal:Stotoznujem sa s tvojim nazorom ale pocul si o niecom takom ako je zavist?
V trojuholnikoch je to bezne. Ta zenska sa do jedneho zamiluje a ten sa im to potom snazi prekazit. Proste je to potom skoda si znicit dlhodobe kamaratstvo takymto dacim.

Inak pre mna je vzacnejsie kamaratstvo a partia ako zenska to urcite. Vies v dnesnej dobe aspon u "detskych lasok" sa nedockas akejkolvek pomoci alebo podpory zo strany partnerky. Co u kamosov je podla mna daleko inde.
presne si to vystihol, sám som nato nemohol nájsť vhodnejšie slová Díík
k6
VIP
VIP

Sheep napísal:Stotoznujem sa s tvojim nazorom ale pocul si o niecom takom ako je zavist?

Pisal, ze puberta uz s nimi nebije. Cim predpokladam, ze asi uz nejde o detsku lasku. Ja to beriem z mojho pohladu, mam priatelku dva roky a ona je proste pre mna viac ako najlepsi kamarat... nejde asi robit taketo rebricky v zivote, ale je to tak. Rovnako z predpokladu ze su starsi vychadza tvrdenie, ze su ochotni pristupit na ferove pravidla a rovnako ferovo schopni vyrovnat sa s prehrou. Keby pisal, ze sa im paci "baba z osmicky", moja odpoved by patrnne vyznela podstatne inak.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

poznam to zazil som to na vlastnej kozi nic prijemne.... ale je pravda ze pre mna skutocna laska znamena viac ako kamaratstvo... a ket ten clovek robi daco take ze chce prekazit vstah tak to neni kamarat :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

skenner napísal:poznam to zazil som to na vlastnej kozi nic prijemne.... ale je pravda ze pre mna skutocna laska znamena viac ako kamaratstvo... a ket ten clovek robi daco take ze chce prekazit vstah tak to neni kamarat :wink:
Vies kamarati to niesu zjednotene duse. :wink:
k6 napísal:Pisal, ze puberta uz s nimi nebije. Cim predpokladam, ze asi uz nejde o detsku lasku. Ja to beriem z mojho pohladu, mam priatelku dva roky a ona je proste pre mna viac ako najlepsi kamarat... nejde asi robit taketo rebricky v zivote, ale je to tak. Rovnako z predpokladu ze su starsi vychadza tvrdenie, ze su ochotni pristupit na ferove pravidla a rovnako ferovo schopni vyrovnat sa s prehrou. Keby pisal, ze sa im paci "baba z osmicky", moja odpoved by patrnne vyznela podstatne inak.
No ale ked si so svojou zacinal tak si sa onu byl s kamosom? :wink: Myslim ze nie.... po dvoch rokoch to mozes posudit ci ti je laska prednejsia jako kamarati, myslim ze na zaciatku vztahu si to este nevedel co je viac... :wink: Su tu vsak aj taki ktori sa venuju len svojim cajam a na kamaratov zabudnu uplne co uz urcite neni nic dobreho.
k6
VIP
VIP

Sheep napísal:No ale ked si so svojou zacinal tak si sa onu byl s kamosom? :wink: Myslim ze nie.... po dvoch rokoch to mozes posudit ci ti je laska prednejsia jako kamarati, myslim ze na zaciatku vztahu si to este nevedel co je viac... :wink: Su tu vsak aj taki ktori sa venuju len svojim cajam a na kamaratov zabudnu uplne co uz urcite neni nic dobreho.
Ehehe, nejak moc sa zamotavame do predpokladov a podmienok, ktore nevieme ake su v konkretnom pripade :wink: to je prave to, ze je tazko odpovedat na vec o ktorej nevies vsetko, hlavne v tomto smere. Ale ano, mas kus pravdy :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

no ja som zazil nieco podobne, kamarat sa buchol do baby ktoru som chcel aj ja ,no ako mnohi hovorite kamaratstvo prednejsie ... prenechal som mu ju a teraz mam inu babenku :oops: je mi s nou fajn :smt049 a tiez som rad ze nemam doje**ne kamaratstvo ... :)
suTTam
Novice
Novice

Príspevok od používateľa suTTam »

To zalezi aj od toho ze kto sa jej viac paci.Ale pokial nechces sa povadit s dobrym kamosom tak to nechaj tak.Musis si povedat ci ti to za to stoji.
Je to len tvoja volba.Na tvojom mieste by som to nechal tak.Sak je este plno peknych kociek. :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

suTTam napísal:To zalezi aj od toho ze kto sa jej viac paci.Ale pokial nechces sa povadit s dobrym kamosom tak to nechaj tak.Musis si povedat ci ti to za to stoji.
Je to len tvoja volba.Na tvojom mieste by som to nechal tak.Sak je este plno peknych kociek. :)
pozri datum zbytočne sa vyjadrujes to je už mrtva tema sorry za OT----
Napísať odpoveď