Je TOTO nevera???????

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

ad 1) mohol by si sa pridať
ad 2) :aasmile19:
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

hmm..no..asi by som sa necitila dvakrat prijemne, keby som svojho priatela pristihla pri sexualnych hratkach s druhym chlapom:(
asi by sa mi nieco pohlo v zaludku..jednoznacne..
..mam kamarata..ktory mi raz povedal: "Keby sis a predo mna postavila ty a Fero Miklosko, neviem koho by som si vybral, ale asi FERA!"....a potom dodal: " Dúfam, ze by si sa za to nenahnevala!"
Vraví sa , že každý má právo na svoju orientáciu, a je pravda každého osobná vec či mu homosexuali a lesby prekazaju..ale povazovala by som to za neveru, urcite..a dvojnasobnu, pokial by slo o chlapa...v tu chvilu by som v tom videla asi aj istu zvratenost.. a asi by som bola dost prekvapenaa :shock:
M@jo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M@jo »

ja by som neodpustil, poslat k vode hned,
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

r4wMUnt34q napísal:Ale nerozmyslali ste nad tym, ze mate dlhorocny vztah s partnerom, rozumiete si.. A partner/ka za vami pride, ze by sa chcela vyspat s nejakou osobou, lebo ju fyzicky pritahuje, nic viac ? To by bola tiez nevera ?
ta kym to len hovori... uz len tym by ma nasrala, a ked to spravi tak niet o com
Yurij001
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Yurij001 »

podla mna to nie je nevera...ved bola s babou...a to je uplne ine ked spi napriklad s chalanom......Ked je s babou tak sa nemusis bat ze ju poj*be...nema s cim :)
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

v posteli?? no podla mna je to nevera... aj ked su rovnakeho pohlavia ale predsa je vas milovany clovek s niekym inym :cry: .. a kebyze pristihnem svojho partnera s chlapom tak vobec neviem co by som spravila..asi by ma to poriadne zaskocilo...ale tak ludia chcu skusat stale nieco nove a niekedy su to aj taketo veci.. ale neviem ako by som reagovala...asi by sa mi trosku zhnusil . alebo ja neviem.. predsa chlap a chlap v posteli.. nic prijemne na pozeranie, aj ked neodsudzujem homosexualov ale vidiet to nemusim ..
Ridko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Ridko »

podla mna je to nevera bo musela toho alebo tu lubit ked sa spolu vyspali...a dvoch ludi sa neda lubit...ale mozno by to bol pekny pohlad :D
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

nevera :?
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

keby moja laska mala v posteli inu kamosku , by som sa pridal :lol: ale neberem to za neveru ked ide len o maznanie z jej kamoskou ale keby tam bol chalan tak to by sa karta uz obratila
zuzu44
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zuzu44 »

mnoo podla mna je to nevera..ked niekoho mas ma partit len tebe a dotykat sa ho mas len ty..ja som v tychto veciach citliva takze by som urcite poslala k vode..neviem si predstavit ze by som chodila s chalanom a s kamoskou by som si uzivala v posteli..a ked predtym nevedela ze je lezba tak urcite niekedy nastal ten okamih ked to zistila ..a vtedy mu to mala povedat

2. chuda zviera :nono:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Mna by zaujimalo, kto stanovuje hranicu, od ktorej dalej do zakazaneho pasma je napis NEVERA. Co je pre vas nevera? Pre kazdeho lezi tato hranica niekde inde... Moj nazor: keby som nacapal frajerku s babou, asi by som sa hned nepridal ale rozhodne by som nerobil sceny. Co je na tom? Mala sen skusit to so zenou, tak to skusila, splnila si svoj sen! Preco nie? Nesla do postele s nou preto ze ju ma rada ale pretoze chcela SEX, proste uspokojit sexualnu tuzbu. Akoze neviem, keby som nachytal frajerku v posteli s cudzim chlapom, mozno ze este aj to by som rozdychal skor (i ked netvrdim ze urcite) ako keby som sa dozvedel ze s nim potajomky chodi za rucky kade tade. Skuste rozlisovat sexualne tuzby a fantazie a sny od lasky k niekomu inemu. Stanovte si vlastne medze odkial pre vas plynie nevera, a zistite ze na tu otazku co odstartovala tuto temu sa asi neda objektivne odpovedat... A co sa tyka druhej otazky... to neviem, zalezi od toho co by to bolo. Vsetko zalezi od uhlu pohladu, od situacie a okolnosti, co predychate a co nie.
zuzu44
Medium Star
Medium Star

a ked chalan ma vztah s babou a je to jeho prva sexualna partnerka ale ma chut skusit to napr.s cernoskou tak akoze je to v pohode?,lebo len chcel skusit nieco ine???keby to uz bolo tak tak sa s priatelom o tom porozpravam a nie len tak to urobim..urcite by som brala ohlad na to ako sa asi moze citit a az potom by som to spravila..jej to bolo zrejme jedno alebo jej tak na tom asi nezalezalo ked to urobila
k6
VIP
VIP

zuzu44 napísal:a ked chalan ma vztah s babou a je to jeho prva sexualna partnerka ale ma chut skusit to napr.s cernoskou tak akoze je to v pohode?,lebo len chcel skusit nieco ine???keby to uz bolo tak tak sa s priatelom o tom porozpravam a nie len tak to urobim..urcite by som brala ohlad na to ako sa asi moze citit a az potom by som to spravila..jej to bolo zrejme jedno alebo jej tak na tom asi nezalezalo ked to urobila
Je to PODLA MNA akoze v pohode. Kazdy, uplne kazducky muz, ma proste svoje tuzby a sny. A je len na nom, ci je dost moralne silny na to, aby sny nechal iba snami alebo aby si ich aj naplnil. Ono to skor nieje o moralnej sile ako o moralnom postoji jednotlivca. Neverim ze by si sa s partnerom pozhovarala. Sice, ty mozno hej, si zena, zeny tieto veci vidia inak. Ja osobne by som priatelke nepovedal nic. Proste by som to spravil raz, skusil by som to. Splnil si svoj sen a hotovo. Nic by sa nedozvedela a vsetko by bolo ok. Proste male muzske tajomstvo. Kazdy muz ich ma. Co oko nevidi srdce neboli, vo vztahu to plati dvojnasobne. Asi som "moralne slaby" alebo malo vyspely, neviem. Ale viem o com hovorim, uz som nieco podobne v zivote riesil. Muzi myslia inak ako zeny. Muzi su od prirody stvoreni na plodenie potomstva a tento instinkt v nich pretrvava do dnes, to je dokazane. Preto maju na "vlastnu" neveru uplne iny pohlad ako na neveru partnerky. Muz si nejake to obcasne (nie citove ale sexualne) zahnutie vo vacsine pripadov dokaze vnutorne obhajit zo vsetkych stran. Hovorim o vacsine, nie o kazdom. Aby som predisiel zbytocnej otazke, mam 22 rokov.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Na margo nevery/i. Vcera, ked som pozeral Emanuellu (super eroticky serial), tak tam bolo povedane, ze pokial je to len objavovanie vlastnej sexuality a nikomu to neublizi, tak je to v poriadku, s cim sa stotoznujem. Inde som zase cital, ze pokial to neni objavovanie, ale je to ako konzumacia rozkose, cize prilezitostny sex a pod., tak je to odsudenia hodne, s cim nemam dovod nesuhlasit. No v konecnom dosledku zalezi aj tak na partneroch ako si urcia hranice a mali by si to vopred pre istotu vydiskutovat.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

tak ista nevera to je .. ale neviem asi by som odpustil.. by som s nou pokecal.. uz by sa to ale nesmelo opakovat.. ak by som hu prichitil s chlapom tak papa.. ale s babou... je to take divne...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal:Na margo nevery/i. Vcera, ked som pozeral Emanuellu (super eroticky serial), tak tam bolo povedane, ze pokial je to len objavovanie vlastnej sexuality a nikomu to neublizi, tak je to v poriadku, s cim sa stotoznujem. Inde som zase cital, ze pokial to neni objavovanie, ale je to ako konzumacia rozkose, cize prilezitostny sex a pod., tak je to odsudenia hodne, s cim nemam dovod nesuhlasit. No v konecnom dosledku zalezi aj tak na partneroch ako si urcia hranice a mali by si to vopred pre istotu vydiskutovat.
Takže tebe by nevadilo ak by tvoja holka objavovala vlastnú sexualitu s iným samcom?

A nedaj bože aby mi týmto ráz ženská argumentovala jej neveru! by som ju niekam poslal aj s tým jej objavovaním. :x
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

r4wMUnt34q napísal:Na margo nevery/i. Vcera, ked som pozeral Emanuellu (super eroticky serial), tak tam bolo povedane, ze pokial je to len objavovanie vlastnej sexuality a nikomu to neublizi, tak je to v poriadku, s cim sa stotoznujem. Inde som zase cital, ze pokial to neni objavovanie, ale je to ako konzumacia rozkose, cize prilezitostny sex a pod., tak je to odsudenia hodne, s cim nemam dovod nesuhlasit. No v konecnom dosledku zalezi aj tak na partneroch ako si urcia hranice a mali by si to vopred pre istotu vydiskutovat.
skus si to, co si napisal precitat este raz a teraz si predstav, ze tvoja milovana polovicka ti toto povie, ako by si reagoval? Podla mna si to myslel inak, lebo toto co si napisal si u zdravo rozmyslajuceho cloveka ako si ty neviem predstavit.
zuzu44
Medium Star
Medium Star

k6 napísal:Je to PODLA MNA akoze v pohode. Kazdy, uplne kazducky muz, ma proste svoje tuzby a sny. A je len na nom, ci je dost moralne silny na to, aby sny nechal iba snami alebo aby si ich aj naplnil. Ono to skor nieje o moralnej sile ako o moralnom postoji jednotlivca. Neverim ze by si sa s partnerom pozhovarala. Sice, ty mozno hej, si zena, zeny tieto veci vidia inak. Ja osobne by som priatelke nepovedal nic. Proste by som to spravil raz, skusil by som to. Splnil si svoj sen a hotovo. Nic by sa nedozvedela a vsetko by bolo ok. Proste male muzske tajomstvo. Kazdy muz ich ma. Co oko nevidi srdce neboli, vo vztahu to plati dvojnasobne. Asi som "moralne slaby" alebo malo vyspely, neviem. Ale viem o com hovorim, uz som nieco podobne v zivote riesil. Muzi myslia inak ako zeny. Muzi su od prirody stvoreni na plodenie potomstva a tento instinkt v nich pretrvava do dnes, to je dokazane. Preto maju na "vlastnu" neveru uplne iny pohlad ako na neveru partnerky. Muz si nejake to obcasne (nie citove ale sexualne) zahnutie vo vacsine pripadov dokaze vnutorne obhajit zo vsetkych stran. Hovorim o vacsine, nie o kazdom. Aby som predisiel zbytocnej otazke, mam 22 rokov.
toto bol teda fakt nazor..ked ty podvedies je to ok a ani jej to radsej nepovies ale ked zenska podvedie teba.....?? asi si fakt moralne slaby.. :aasmile2:
k6
VIP
VIP

zuzu44 napísal:toto bol teda fakt nazor..ked ty podvedies je to ok a ani jej to radsej nepovies ale ked zenska podvedie teba.....?? asi si fakt moralne slaby.. :aasmile2:
Mozno som moralne slaby, a mozno sa na rozdiel od niektorych tu pritomnych na nic nehram ale hovorim co si myslim. Rad by som videl Teba keby si do takej situacie prisla a z kecov by sa museli stat skutky... to by som fakt rad videl 8) ja len pisem svoj nazor, nic viac.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Te-wei napísal:Takže tebe by nevadilo ak by tvoja holka objavovala vlastnú sexualitu s iným samcom?

A nedaj bože aby mi týmto ráz ženská argumentovala jej neveru! by som ju niekam poslal aj s tým jej objavovaním. :x
...ze pokial je to len objavovanie vlastnej sexuality a nikomu to neublizi, tak je to v poriadku... Moja holka, ked bude, tak bude hadam aspon taka inteligentna ako ja, mozno viac a urcite jej nenapadne opsravedlnovat neveru takymto sposobom. Iked k trojke sa pravdepodobne casom prepracujeme a ked budem chciet vyskusat M+M+Z, tak ju aj tak bude osukavat iny, keby sa napr. chcem pozerat ja neviem. Ano teoretizujem a mozno to vobec nebude tak, ale aspon viem, ako to moze byt.
pinco napísal:skus si to, co si napisal precitat este raz a teraz si predstav, ze tvoja milovana polovicka ti toto povie, ako by si reagoval? Podla mna si to myslel inak, lebo toto co si napisal si u zdravo rozmyslajuceho cloveka ako si ty neviem predstavit.
Zo zaciatku by bol nas vztah krehky viac-menej a bral by som to ako neveru, ale rozmyslal som, ze v buducnosti, ked budeme na 100 % vediet, ze sa milujeme nadovsetko a budeme si taky isty tym druhym, ze by sme si navzajom dovolili nejake tie experimentiky dajme tomu aj s rovnakym pohlavym. Teoretizujem, ale takto si to predstavujem v buducnosti, ked budem mat super vztah. Mozno utopia, mozno nie ;)
Napísať odpoveď