siet rozdvojka
-
bond35
Star
- Kontaktovať používateľa:
siet rozdvojka
Existuje nejaka rozdvojka na sietovy kabel (RJ45) nieco ako switch ale len rozdvojka na 2 PC.
-
mathev
Star
Re: siet rozdvojka
bond35 napísal:Existuje nejaka rozdvojka na sietovy kabel (RJ45) nieco ako switch ale len rozdvojka na 2 PC.
tak ked chces spojit 2 pocitace tak ich prepoj priamo cross kablom a hotovo

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5514068
no a pokial chces spojit viac ako 3 sietove zariadenia tak si kup swich za par supov z obchodu a mas pokoj
-
bond35
Star
vyzera ze ty si ma pochopil tak mi poraz pls aj cez ss ak mozesWarezko napísal:načo ti to bude?
mysliš aby si nemusel stale meniť kabel napr medzi pc notebookom kde maš privod netu?
nieje problém si niečo také spraviť doma do 60-80sk
ja potrebujem na jednu zasuvku pripojit 2 PC a prave to ze tam nemozem mat switch podla mna IP by nemal byt problem lebo je tam DHCP server
-
Runes
Addict
no a ja mam problem ci existuje daco ako spojka na kabel lebo mam telekomunikacnu ale ta moc nefici nefim ci je po... abo co proste z pc do modemu ide sietovy klasicky lenze men je jednoduchsie odpojit kabel s modemu ako s PC pretoze zadok pc je nepristupny no proste ze vytiahnem sietovy kabel z modemu dam spojku a tam napojim crosak ktori pojde do netebooku lebo ako som uz spominal mam jednu spojku ktora bola tusim na fax ci co ale ked som spojil tie kable tak ani jeden pc nereagoval proste ako keby neboli psojene