Skusenost s obchodom piximania.sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Skusenost s obchodom piximania.sk

Príspevok od používateľa heker »

Ma niekto skusenost s obchodom piximania.sk? Ako rychlo vybavuju objednavky a aky je servis? Dakujem.
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: Skusenost s obchodom piximania.sk

Príspevok od používateľa Baciiik »

heker napísal:Ma niekto skusenost s obchodom piximania.sk? Ako rychlo vybavuju objednavky a aky je servis? Dakujem.
Ja skusenosti nemam ale ako som pozeral stranku tak je to tam dost presvedcujuce :)
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Tu je par názorov: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=54136 a ja som odtial vzal case, lcd, disk a regulator otačok a všetko došlo v poriadku.Cez vikend objednane, v pondelok sa začali s tým zaoberat, mi poslali mail, ja som im mal posklat naspat kopiu občianskeho aj vyplatený učet od mobilu, to pre overenie, že visa kartu použiva vlastnik aby sa nestalo, že to vyplatí niekto tvojou kartou a ty nebudeš mat ani veci ani prachy. To hodnotim viac než pozitivne. To ma zdržalo jeden den, kedže som bol v praci a nemohol som to poslat už v ten den. V piatok mi prišla case, kedže mali na sklade a v podnelok všetko ostatne. A este mi poslali mail, že im je luto, ale že tie veci čo prišli v pondelok nemaju na sklade, tak hned ako ich dostanu mi ich pošlu na vlastne náklady. To poteši, lebo od niektorých kvazi obchodnikov sa dožadovať aspon odpovedi na mail, to nehrozi alebo najskor o týžden. Všetko prebehlo ok. Jedina nevýhoda, možno, že su to francuzi ale inak v pohode. Som spokojný a ušetril som aj s tým že som si to dal navyše poistit približne 3 tisicky oproti Slovakii, napr. alza.
Napísať odpoveď