Skus zlozit ruzove okuliare... je to pekne, ze mas takuto predstavu o vztahu, ale cim viac ju budes milovat, tym viac ti bude vadit akykolvek naznak flirtu, atd., pretoze nedas na nu vobec dopustit, aby sa jej nejaky iny chlap dotykal trochu viac, ked spolu planujete buducnost, budes chciet, aby bola len tvoja a vobec sa nebudes chciet delit o nu. To pride samo ci budes chciet alebo nie, tvoja predstava o takomto vztahu nema sancu.r4wMUnt34q napísal:Zo zaciatku by bol nas vztah krehky viac-menej a bral by som to ako neveru, ale rozmyslal som, ze v buducnosti, ked budeme na 100 % vediet, ze sa milujeme nadovsetko a budeme si taky isty tym druhym, ze by sme si navzajom dovolili nejake tie experimentiky dajme tomu aj s rovnakym pohlavym. Teoretizujem, ale takto si to predstavujem v buducnosti, ked budem mat super vztah. Mozno utopia, mozno nie
Je TOTO nevera???????
aku situaciu konkretne mylsis?k6 napísal:Mozno som moralne slaby, a mozno sa na rozdiel od niektorych tu pritomnych na nic nehram ale hovorim co si myslim. Rad by som videl Teba keby si do takej situacie prisla a z kecov by sa museli stat skutky... to by som fakt rad videlja len pisem svoj nazor, nic viac.
-
r4wMUnt34q
Star
pinco napísal:Skus zlozit ruzove okuliare... je to pekne, ze mas takuto predstavu o vztahu, ale cim viac ju budes milovat, tym viac ti bude vadit akykolvek naznak flirtu, atd., pretoze nedas na nu vobec dopustit, aby sa jej nejaky iny chlap dotykal trochu viac, ked spolu planujete buducnost, budes chciet, aby bola len tvoja a vobec sa nebudes chciet delit o nu. To pride samo ci budes chciet alebo nie, tvoja predstava o takomto vztahu nema sancu.
*IQ a EQ su geneticky dane, no konkretne hodnoty zavisia aj od miery stimulacie a dvaja ludia s rovnakym potencialom mozu byt rozdielne inteligentni, lebo jeden dajme tomu nema spravny zivotny styl a nenaucili ho takym veciam (napr. logickym operaciam, tolerancii...) ako druheho, tak je menej inteligentny. Pre istotu som to len vysvetlil a verim, ze to neni na skodu. Na referatoch.sk je o EQ celkom fajn pisane, takze kto ma zaujem, nech si precita ; ).
ok mas pravdu, cim viac ju lubis, tym viac jej doverujes, ale ma to urcitu hranicu. Ovela viac by ma sklamalo, keby ma zenska podviedla po 2 rokoch spolocneho vztahu ako keby sme boli spolu, ja neviem, napriklad mesiac. Ved si to predstav, ze mas uzasnu babu s ktorou ti to bude fungovat, budete sa lubit, budes chciet byt s nou kazdu sekundu a teraz si uvaz. Nechas svoju milovanu osobu, aby sla experimentovat s inym chlapom? To ze objavuje svoju sexualitu a ze to nikomu neublizi je blbost, pretoze vzdy to ublizi a budes to prave ty komu to ublizi ak toto dovolis. Uprimne ti poviem, ze keby s takymto nazorom prisla za mnou baba, tak ju asi vyrazim cez zatvorene dvere aj s kuframi a verim, ze by to urobila aj ona mne keby som jej nieco take navrhol.r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze cim viac ju budem lubit, tym vacsiu slobodu (samozrejme vsetko s mierou a budem si musiet byt isty, ze stale som pre nu jediny a najlepsi a ked mi to nebude davat najavo, tak tolko slobody mozno nedostane, bohvie) jej budem davat a nie tak ako hovoris ty. Nechcem nikoho urazit ani nic, ale tendenciu cim viac lubit, tym viac "obmedzovat" (mozno to znie silnejsie ako som to myslel), maju malo emocne inteligentny ludia (hovorim o EQ* (emocna inteligencia), nie o IQ), medzi ktorych si myslim, ze nepatrim. Ale tak, ci onak, nema asi zmysel tu o tom polemizovat, nakolko cas ukaze pravdu a aj keby sa teraz mylim, tak to aj tak nic neznamena, akurat to, ze mam ruzove okuliare
. Vsetko si s nou pekne vydiskutujem, pretoze pokial si najdem taku uprimnu babu ako som ja, pripadne ju tomu aspon v nasom vztahu naucim, tak by ani v otazke nevery a tak nemali byt medzeri. Asi tolko.
btw. schvalne sa jej to skusim dnes spytat ako bude reagovat. Potom dam vediet.
//edit: zuzu44: dakujem za podporu
PINCO ma pravdu..je to tak..aj ja mam za sebou jeden dlhy vztah a cim viac som lubila tym viac som ho chcela mat len pre seba bo som sa bala ze o neho pridem..keby mi navrhol ci nemoze v takej veci experimentovat velmi by ma to sklamalo..ked staci on mne preco nie aj ja jemu?
r4wMUnt34q ty si len mylsis ze by to tak bolo..urcite by ta sklamalo keby ti to kočka navrhne..a preco by to asi robila??zeby si jej nestacil?zeby si ju neuspokojoval v posteli?lebo ja ked chcem skusit nieco nove tak len vtedy ked mi nieco chyba..ak som spokojna staci mi len to co mam
r4wMUnt34q ty si len mylsis ze by to tak bolo..urcite by ta sklamalo keby ti to kočka navrhne..a preco by to asi robila??zeby si jej nestacil?zeby si ju neuspokojoval v posteli?lebo ja ked chcem skusit nieco nove tak len vtedy ked mi nieco chyba..ak som spokojna staci mi len to co mam
-
r4wMUnt34q
Star
pinco mas pravdu, bolelo by ma to vtedy.
Lenze som zabudol podotknut, ze ja nehovorim o 2 rocnom vztahu, sice sa snazim nikdy nehovorit nikdy, ale ja vravim o uplne pevnom vztahu. Uplne. Neviem, ci sa da dosiahnut za 2 roky, ale nnn(nikdy nehovor nikdy). Nezalezi na dlzke vztahu, ale na hlbke vztahu. Ked to "stihneme" za 2 roky, tak prosim. Ked za viac, tak sa nic nestane. Proste raz to chcem docielit, ale zaobidem sa aj bez toho
. Neviem, ci viete, ale casom pride do vztahu rutina. Nezazil som ani som necital, kolko to je rokov, je to asi individualne, niektory beru 7 ako nestastne cislo vo vztahu, ale povercivost je vlastne naivita. Tu rutinu treba nejako obzvlastnit, aby zo vztahu zmizla, aby to nebola nuda proste. Teraz ma napada, ze skor hovorim o 15+ rocnom vztahu
, ale nnn. Rutina postihne kazdy vztah 1+ krat, no niektore pary ju mozno az tak nepocitia. Takze zase som nieco nepovedal cele a uz su okolo toho problemy
. Prepacte 
//Neslo mi poslat edit :-/ :
//Ale aj tak rozmyslam, ze pri tom obzvlastnovani by sme boli stale obaja pritomni, nech je celkovy pocet ludi hociaky a zaroven vacsi ako 2
. Keby ma so mnou v posteli rutinu a chce si ist na dovolenke uzit s nejakym Francuzom alebo Cernochom alebo neviem kym a ja ostanem niekde v bare/na izbe trcat alebo co ja viem co, tak by som na nu asi myslel, ze ako sa ma. Nakoniec by mi povedala, ze to bolo sice fajn, ale nevyrovna sa to sexu so mnou, tak by som sa citil fajn
. Keby mi povedala opak a nechcela by to so mnou skoncit, tak by sme to preberali, ci to naozaj nie je na rozchod. Keby chce so mnou kvoli tomu skoncit, tak by som si plieskal hlavu o stol, ze aku babu som si to vybral. Kde som nechal rozum 
//Neslo mi poslat edit :-/ :
//Ale aj tak rozmyslam, ze pri tom obzvlastnovani by sme boli stale obaja pritomni, nech je celkovy pocet ludi hociaky a zaroven vacsi ako 2
vobec nie su okolo toho problemy, ved vsak len diskutujemer4wMUnt34q napísal:pinco mas pravdu, bolelo by ma to vtedy.
Lenze som zabudol podotknut, ze ja nehovorim o 2 rocnom vztahu, sice sa snazim nikdy nehovorit nikdy, ale ja vravim o uplne pevnom vztahu. Uplne. Neviem, ci sa da dosiahnut za 2 roky, ale nnn(nikdy nehovor nikdy). Nezalezi na dlzke vztahu, ale na hlbke vztahu. Ked to "stihneme" za 2 roky, tak prosim. Ked za viac, tak sa nic nestane. Proste raz to chcem docielit, ale zaobidem sa aj bez toho
. Neviem, ci viete, ale casom pride do vztahu rutina. Nezazil som ani som necital, kolko to je rokov, je to asi individualne, niektory beru 7 ako nestastne cislo vo vztahu, ale povercivost je vlastne naivita. Tu rutinu treba nejako obzvlastnit, aby zo vztahu zmizla, aby to nebola nuda proste. Teraz ma napada, ze skor hovorim o 15+ rocnom vztahu
, ale nnn. Rutina postihne kazdy vztah 1+ krat, no niektore pary ju mozno az tak nepocitia. Takze zase som nieco nepovedal cele a uz su okolo toho problemy
. Prepacte
-
r4wMUnt34q
Star
pinco napísal:vobec nie su okolo toho problemy, ved vsak len diskutujeme... Pises dalej o rutine. Ako by si ty riesil takuto rutinu vo vztahu? Len prosim ta nepis, ze by ste obaja zacali experimentovat a hladat vlastnu sexualitu
, sice da sa povedat, ze je to spestrenie, ale zaroven aj zaciatok konca vztahu, podla mna.
takato rutina alebo stereotyp prichadza vo vztahu asi v 3 roku a v manzelstve v 7 roku...mozme to nazvat aj krizou..ked sa toto obdobie prekona tak vztah funguje super dalej..ale ked ma niekto takuto krizu tak si nemyslim ze by mu pomohlo skusat nieco v posteli s niekym inym..skor by som skusila zmenit nejake zvyky a zmenit inu rutinu ako sexualnu..ved so svojim partnerom/kou mozes stale skusat nieco nove..skusila by som nove podniky..novych priatelov..nove hobby..a mozno dat vztahu ten spravny smer..mozno aj priatelke prstienok
ak by to bol vazny vztah..vela to spravi vo vztahu podla mna pretoze potom uz obaja vedia ze ich vztah je mysleny vazne a ze niekam naozaj smeruju a ze to neboli len tak prezite 3 roky. (to neznamena ze svadba musi prist hned...to mozu byt dalsie 3 roky kym sa k nej dostanu).ale urcite sa da ozivit aj inak..nikdy by som neozivovala tym ze by som takto experimentovala..
tak co uz?vidim ze ty si vo svojom zivote este asi fakt nikoho vazne nemiloval lebo inak by si vedel ze ked niekoho stratis tak tazko si povies "CO UZ" pretoze ked niekoho takto stratis tak sa ti ruca cely svet a nie co uz..mozno raz...o take 2 roky sa tu zastav ak budes mat daky vztah a potom mi povies ako sa citisr4wMUnt34q napísal:Ked sa to nevymkne z ruk, tak to nebude zaciatok konca vztahu a vzdy je sanca olutovat a odpustit. Ked nie, tak co uz.
-
r4wMUnt34q
Star
Ja viem, mas pravdu, hovori sa mi to lahko, ale v konecnom dosledku to bude aj tak take iste. Ked sa z toho dostanem, tak si poviem co uz a pojdem dalej. Co boli, to preboli. A uprav si prispevok, nech nemusim reportovat dvojpostzuzu44 napísal:tak co uz?vidim ze ty si vo svojom zivote este asi fakt nikoho vazne nemiloval lebo inak by si vedel ze ked niekoho stratis tak tazko si povies "CO UZ" pretoze ked niekoho takto stratis tak sa ti ruca cely svet a nie co uz..mozno raz...o take 2 roky sa tu zastav ak budes mat daky vztah a potom mi povies ako sa citis
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
r4wMUnt34q: kamarát, mal by si si dať povedať. Filozofuješ tu o niečom o čom nemáš predstavu. Teória je super vec, keby toto, keby toto a toto tak, toto zas tak. Ale život ti dá silnú facku, ktorá ťa zo sna rýchlo preberie. Zuzka, Te-Wei a Pinco ti tu pekne napísali svoj názor, a ja sa pridám k nim.
Never tomu, že ak svoje dievča budeš nadovšetko milovať že sa dokážeš pozerať na to, ako si to do nej rozdáva tvoj kamarát, keby ste naozaj šli do tej trojky. Bratku, môžeš mi nahovoriť kadečo, ale toto by pre teba nebol pekný pohľad. A keď sme pri tom, ak si nevystačíte vy dvaja, vo vzťahu nie je niečo v poriadku.
Čo sa týka toho "čo už" čo Zuzka rozoberala. Má pravdu.
Keď sa rozídeš s dievčaťom, s ktorým si strávil kopu krásnych chvíľ, nepovieš si čo už. A možno aj áno, ale to len sám pre seba v zúfalstve, len aby si sám seba nejako oklamal, že ťa to netrápi. Ale večer ľahneš do postele a vankúš mokrý od sĺz.
Never tomu, že ak svoje dievča budeš nadovšetko milovať že sa dokážeš pozerať na to, ako si to do nej rozdáva tvoj kamarát, keby ste naozaj šli do tej trojky. Bratku, môžeš mi nahovoriť kadečo, ale toto by pre teba nebol pekný pohľad. A keď sme pri tom, ak si nevystačíte vy dvaja, vo vzťahu nie je niečo v poriadku.
Čo sa týka toho "čo už" čo Zuzka rozoberala. Má pravdu.
Keď sa rozídeš s dievčaťom, s ktorým si strávil kopu krásnych chvíľ, nepovieš si čo už. A možno aj áno, ale to len sám pre seba v zúfalstve, len aby si sám seba nejako oklamal, že ťa to netrápi. Ale večer ľahneš do postele a vankúš mokrý od sĺz.
-
Step256
Medium Star
no tak neviem ci sa to da brat ako nevera pretoze bud bola priatelka velmi zvedava /pokial vravime o partnerke/ a to sa este da ako tak zobrat ale musime brat do uvahy aky mame s nou vztah , uplne konzervativny? alebo skusame nove veci? nevviem da sa to zobrat z viacerych stanovisk a je uz len na nas k akemu postoju sme blizsie...
____ ale ani sam neviem ako by som sa zachoval...
-
r4wMUnt34q
Star
Neviem, ci si si vsimol, ale diskusia je o niecom inom, takze ak najblizsie budes chciet vyjadrit svoj nazor, skus citovat konkretnu osobu, lebo tu robis potom len bordelStep256 napísal:no tak neviem ci sa to da brat ako nevera pretoze bud bola priatelka velmi zvedava /pokial vravime o partnerke/ a to sa este da ako tak zobrat ale musime brat do uvahy aky mame s nou vztah , uplne konzervativny? alebo skusame nove veci? nevviem da sa to zobrat z viacerych stanovisk a je uz len na nas k akemu postoju sme blizsie...
Dobre
Neviem konkretne, ale skusim obecne... To co teran napisem bude CISTO teoreticke, aby si pochopila na co myslim. Priklad... mas chalana, 3 roky. Vsetko klape ok, vsetko ako ma byt. Veris mu, si mu verna, bla bla bla... Si presvedcena o tom, ze by ta nikdy nepodviedol (povedzme, ze hranicu nevery si stanovime na ciste sexualny styk). Dalej si presvedcena ze keby to spravil, tak ze by si sa s nim okamzite rozisla. Stale hovorim len o priklade, oki? No. A teraz si zober, ze povedzme pojde so svojou partiou niekam na chatu, kde ty nebudes moct ist z nejakeho dovodu. Povedzme, ze sa tam opiju a vyspi sa s inou. Povie ti to sam alebo sa jednoducho dopocujes od ineho. Co teraz? Nalomil Tvoju doveru, spachal neveru. Vyspal sa s inou. Doteraz si bola prasvedcena, ze to nikdy nespravi a ze keby to spravil rozidete sa. Teraz taka situacia nastala... lenze, vidis ze to lutuje. Bol v tom alkohol, bol to cisto len sex, nikdy viac tu babu nevidel, proste si s nou len uzil... Citis ze miluje len a len Teba a ze ho to mrzi. Myslis si, ze by si stale trvala na tom aby si sa s nim rozisla? Ze by si ani na chvilu nezavahala? Ved preco sa vzdat super chalana, ktory ta miluje a spravil proste blbost? Nedat mu druhu sancu? Jedine co chcem povedat: V zivote prichadzaju rozne situacie. Obcas sa stane nieco, o com predpokladame uz roky predtym ze ak by sa to stalo, vieme co urobime. Ibaze ked sa to skutocne stane, vplyv okolnosti moze sposobit ze sa rozhodneme uplne inak, ako sme predpokladali... Vo vztahu to plati dvojnasobne... Preto si myslim, ze vela ludi tu zbytocne pise o tom, aki su zasadovi a ako by sa oni zachovali. Su to silacke reci. Konkretna situacia a konkretne okolnosti spravidla cely nas pohlad na vec postavia do ineho uhlu.zuzu44 napísal:aku situaciu konkretne mylsis?
no takze presne si to vystihol mala som chalana boli to skoro 3 roky atd adt....ale keby sa stalo co si opisal nemal by uz u mna sancu..1. ked uz aj pil nemusel sa opit tak aby nevedel co robi..mna by to horzne ranilo a aj keby som zostala s nim tak by som stale myslela na to ako si s tou druhou uziva...urcite by sme sa kvoli tomu stale hadali a ja by som mu to urcite vyhadzovala na oci a trapilo by ma to..a ja sa takymto situaciam snazim predchadzat..bud tym ze sa dohodneme ked tam nemozem ist kolko bude pit aby sa nieco taketo nestalo preto ze aj ja som uz bola optia a viem ake to vtedy je alebo potom ak nemoze ist so mnou tak nepojde..je to mozno trosku sebecke ale som taka..ja osobne mam rada taky vztah kde partneri chodia spolu na rozne akcie a tak...a to z toho dovodu aby sa predislo pripadnym sex.nedorozumeniam a aby sa odragovali a zabavili spolu..ak si chce chalan odomna oddychnut nemusi ist hend na chatu staci s kamosmi dakde von..kde nieco take nehrozi,..takze u mna odpoved je..ze aj keby bol opity nedokazem odpustit aj keby som chcela..na to ze sa to moze stat mal mysliet skor..
zuzu44 napísal:ja osobne mam rada taky vztah kde partneri chodia spolu na rozne akcie a tak...a to z toho dovodu aby sa predislo pripadnym sex.nedorozumeniam a aby sa odragovali a zabavili spolu..ak si chce chalan odomna oddychnut nemusi ist hend na chatu staci s kamosmi dakde von...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Jasné, chodiť spolu na akcie je jedna vec ale nie zas na každú... Napr keď idem na nejakú chatu tak vtedy radšej babu zo sebou neberiem- proste poviem že sa chceme rozbiť s kamarátmi (vtedy by som nebol schopný sexovať s nikýmzuzu44 napísal:ak nemoze ist so mnou tak nepojde..je to mozno trosku sebecke ale som taka..ja osobne mam rada taky vztah kde partneri chodia spolu na rozne akcie a tak...