Viete, čo je to parkour?
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja robim parkour cca rok....v po sme uz my traceuri dobra parta...pre setkych ludi z pk sceny-moje pracovne meno je:filip...imo je to perfektna cinnost na "zabitie"casu...vam poviem ze radsej si idem zaskakat ako niekde pod panelakom sulat jointy a chlastat na kazdom rohu...pk je idealna cinnost pre mladez,kazdemu vrelo odporucam 
-
P3Bo
Guru wannabe
Akoze parkour neni pre mna ale mam kamarata ktory ho robi a chudakovi uz 2 x prije**li (nejake vylisene hlavy ktore moc nemali v laske skejterov a nevideli v parkoure velky rozdiel ) zato ze si isiel zaskakatpinacolada napísal:ja robim parkour cca rok....v po sme uz my traceuri dobra parta...pre setkych ludi z pk sceny-moje pracovne meno je:filip...imo je to perfektna cinnost na "zabitie"casu...vam poviem ze radsej si idem zaskakat ako niekde pod panelakom sulat jointy a chlastat na kazdom rohu...pk je idealna cinnost pre mladez,kazdemu vrelo odporucam
-
susenejablko
Light Star
-
Waso
Light Expert
Ja skacem z mojim crewom uz pol roka verte tomu ze je to adrenalin a sranda najvecia bola vcera jak uz ludia boli nervozny a prisli zanami statny polisi sme seci z murov poskakali na garaze a potom na plot a do cintorinu a potom sme cez jeden krik vyliezli na dalsu garaz a utiekli no proste poslisi nanas nemaju 
-
AurusKentauris
Light Expert
Ja trénujem PK okolo 5 mesiacov. Dozvedel som sa o tom športe len náhodou, ked som čítal na jednom blogu názory o filme Okrsok 13, ktorý som vtedy dopozeral a veľmi ma inšpiroval. Povedal som o parkoure bratrancovi, tiež sa mu to páčilo, odvtedy sme chodili skákať dvaja... neskôr sme sa pridali do jednej crew, kde je nás 5.
Nechcem zakladat novu temu street stunts, tak to vlozim sem. Videl som, ze tu bol spomenuty STREET STUNTS, tak pre ostatnych, ktorych zaujma tento druh sportu--> www.streetstunt.ic.cz
ja ti kludne dam mojeSRneC napísal:napr?? das nejake foto alebo video?