a topic "zena alebo pocitac" si preco nezamkol? absolutne odveci tema az privelmi podobna mojej tu uz menovane. zevraj diskusne forum
Miznu temy?
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
vies co mastermind, radsej uz nikdy ziadnu temu nezalozim, bo ty by si ju ihned oznacil za spam, budem tu uz robit len takeho chromeho panaka a divat sa na ostatnich userov jak prispievaju do tem, daj mi uz rovno rank "spammer" [nedavaj, to nebolo myslene vazne]
a topic "zena alebo pocitac" si preco nezamkol? absolutne odveci tema az privelmi podobna mojej tu uz menovane. zevraj diskusne forum
dovol aby som sa zasmial
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
toto je moj posledny prispevok na temu Explo!D:
5 ludi ti tu napise ze ta tema bola hlupa, ze sa v nej nedalo diskutovat. 2 moderatori napisu, ze keby ju videli skor, tak ju zmazu oni a ty sa tu hras na obet tyrana masterminda? bez urazky ale si naozaj smiesny.
Je naozaj take tazke urobit aspon malu sebareflexiu a pozriet sa na to aj z mojho pohladu? Ani so mnou to nebolo lahke ked som mal 14 rokov, ale takto som sa urcite nespraval.
Skus sa dnes vecer pred spanim zamysliet, ci mas naozaj pravdu vo vsetkom co hovoris a ci nahodou nenesies nejake to zrnko zodpovednosti za to ze si par krat skoncil v base.
Ak si na tieto otazky odpovies, a prides na to, ze si naozaj bezchybny a cele toto je len moj vymysel tak si naozaj mozes blahozelat, ze tvoj nazor je objektivnejsi ako nazor 5 ludi.
5 ludi ti tu napise ze ta tema bola hlupa, ze sa v nej nedalo diskutovat. 2 moderatori napisu, ze keby ju videli skor, tak ju zmazu oni a ty sa tu hras na obet tyrana masterminda? bez urazky ale si naozaj smiesny.
Je naozaj take tazke urobit aspon malu sebareflexiu a pozriet sa na to aj z mojho pohladu? Ani so mnou to nebolo lahke ked som mal 14 rokov, ale takto som sa urcite nespraval.
Skus sa dnes vecer pred spanim zamysliet, ci mas naozaj pravdu vo vsetkom co hovoris a ci nahodou nenesies nejake to zrnko zodpovednosti za to ze si par krat skoncil v base.
Ak si na tieto otazky odpovies, a prides na to, ze si naozaj bezchybny a cele toto je len moj vymysel tak si naozaj mozes blahozelat, ze tvoj nazor je objektivnejsi ako nazor 5 ludi.
neviem preco ale jednu super temu v ktorej bola jedna super funkcia v PHP mi nechce najst (tema mala niekolko stranok)...
som si takmer isty ze to bola tato tema (odkazoval som sa na nu v inej teme) - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=50263
neviem co sa s nou stalo ale je jej skoda veru ..
tiez sa mi zda ze mi zmizlo zopar tem zo zaloziek .. som si takmer isty ze som ich tam mal viac a teraz len jednu ... zhodou okolbosti to boli vsetko temy z diskusie Programovanie ...
tak teda co sa deje??? kto a preco maze tie temy??
som si takmer isty ze to bola tato tema (odkazoval som sa na nu v inej teme) - http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=50263
neviem co sa s nou stalo ale je jej skoda veru ..
tiez sa mi zda ze mi zmizlo zopar tem zo zaloziek .. som si takmer isty ze som ich tam mal viac a teraz len jednu ... zhodou okolbosti to boli vsetko temy z diskusie Programovanie ...
tak teda co sa deje??? kto a preco maze tie temy??
Suhlasim s gwixtom.
Podla mna by sa nemali temy z Programovania mazat. Ja nap. tiez viem, ak mam nejaky problem a hladam nejaku funkciu, tak viem presne, kde ju najst (tu na fore). Viem presne, ake klucove slova zadat do hladania, prip. kto je autorom temy... Nemohlo by sa to mazanie starych tem aspon obmedzit urcitym sposobom?
presne tak ... pockam si este na reakciu zodpovednych osob (sorry sundevil ale to ty nie sippt napísal:Suhlasim s gwixtom.Podla mna by sa nemali temy z Programovania mazat. Ja nap. tiez viem, ak mam nejaky problem a hladam nejaku funkciu, tak viem presne, kde ju najst (tu na fore). Viem presne, ake klucove slova zadat do hladania, prip. kto je autorom temy... Nemohlo by sa to mazanie starych tem aspon obmedzit urcitym sposobom?
potom by uplne stralilo vyznam odkazovat niekoho na Hladanie na fore ...
-
hojko
Site Admin
Hehe, no takze postupne. Vyhladavanie je take ako je, tj. hlada to len v prispevkoch za par mesiacov, niekedy od maja by som to odhadol.
Temy som pred mozno dvomi tyzdnami precistil, vzal som to vsetko rad radom, aj programovanie. Ale skusim sa tomu vyhnut a ak sa bude precistovat, tak len pomoc, erotika, volna d., hry a bazar.
Temy som pred mozno dvomi tyzdnami precistil, vzal som to vsetko rad radom, aj programovanie. Ale skusim sa tomu vyhnut a ak sa bude precistovat, tak len pomoc, erotika, volna d., hry a bazar.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40618moham3d napísal:neviem ci ta tema zmizla alebo ju len ja nemozem najst no volala sa asi Ako vyzerate? no proste sa tam davali fotky ako vyzerate a nemozem ju najst
-
erytrocyt
VIP
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=40 ... ight=fotkumoham3d napísal:neviem ci ta tema zmizla alebo ju len ja nemozem najst no volala sa asi Ako vyzerate? no proste sa tam davali fotky ako vyzerate a nemozem ju najst
Téma sa volá trošku inak
-
audiotrack
VIP
ak bola zmazaná, tak určite nechtiac. Bolo podozrenie že ju zmazal aj niekto iný ako člen vedenia (lebo aj jednému userovi sa záhadne zmenil nick) tak hojko nariadil zmenu hesiel pre vedenie. Myslím že nič také sa nedialo len nejaká zhoda náhod kde sa omylom zmazalo to čo nemalo ale tak či tak by sa už nič také nemalo stať. Zaručiť ti to samozrejme nikto nemôžeenter00 napísal:kde je tema ANTIFICO ?
naco ma clovek diskutovat, a pisat aj dlhe posty/hladat k nim stranky, citaty ked sa to potom zmaze?