Ake mate pripojenie do internetu?
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak asi ta potesim a asi potesim aj vsetkych co su verny zakaznici STkobalt napísal:toto sa tu uz riesilo, no ale ked niekto nevie kliknut na hladat![]()
ja mam dsl od ST 384/64 a pohoda - neni to ale flat ale cez vikend sa cosiq nataha - ide to stale 450 a viac
Dufam, ze cim skor zdvihnu rychlost na 512/128
ja mam teraz ST DSL 256 FLAT
mesacne sosnem aspon 30 GB a vcera som sa docital super vec
Kód: Vybrať všetko
http://zive.sk/h/Bleskovky/Ar.asp?ARI=111984No u mna to bude prechod zo 256 flat na 512 FLAT :smt038 :smt038 a nezaplatim ani korunu na vyse no nieje je to genialne?
:smt038
hmm ST bol zatlaceny do kuta Chellom lebo seci bratislavaci by si zacali klikat na celo lebo zvysili rychlost tak St neostavalo nic ine len zvysit ju tiez :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 konecne
je to aka hlupost co idu urobit ... sak tahaju peniaze od providerov ktory su potom kvoli prenesenym datam nuteny obmedzovat rychlost ..a oni spravia toto ...sak protimonopolne urady s tym nieco musia robit...!!!! takyto monopol jednoducho nemoze byt.. pretoze by kazdy siel do ST... nikto nebude platit obmedzenu 256 ked moze mat neobedzenu 512!!!! podla mna sa toto nestane lebo sa to stat ani nemoze !!! niekto by mal zakrocit !!! bo to ze sa ST spojilo s Eurotelom sa este da ale toto je uz privela...mno neviem ale mi co nemam ST tak sa mozme ist rovno obesit !!!!
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hmm VIVAT SLOVAK TELECOMsandstorm napísal:je to aka hlupost co idu urobit ... sak tahaju peniaze od providerov ktory su potom kvoli prenesenym datam nuteny obmedzovat rychlost ..a oni spravia toto ...sak protimonopolne urady s tym nieco musia robit...!!!! takyto monopol jednoducho nemoze byt.. pretoze by kazdy siel do ST... nikto nebude platit obmedzenu 256 ked moze mat neobedzenu 512!!!! podla mna sa toto nestane lebo sa to stat ani nemoze !!! niekto by mal zakrocit !!! bo to ze sa ST spojilo s Eurotelom sa este da ale toto je uz privela...mno neviem ale mi co nemam ST tak sa mozme ist rovno obesit !!!!
....KED mas internet (dsl flat) aj linku (dsl doma 384 hmm vlastne od 1.3 512Kb) od St tak platis za to len 1 FIRME a ma to niekolko vyhod:::
1. ostatny providery platia ST za vsetky prenesene data tzn. aj ked mas flat trebars od nextry ci slovanetu ci hocikoho co ponuka DSL providery tie data co prenesies aj cez akoze neobmedzeny musia zaplatit. Takze je logicky v ich zaujme aby si toho stiahol co najmenej aj ked mas akoze datovo neobmedzene stahovanie
no a ak by si bol notoricky stahovac ako som ja :smt005
tak by ta supli medzi takych stahovacov ako som ja no a realna rychlost by bola pri najlepsom 1/2 z toho co mas zaplatene takze nehrozi aby si stiahol tolko co ja....
2. ST nepouziva agregaciu vobec ani pri FLAT programoch lebo nemusi ved preco by mal obmedzovat svoje ovecky ved nebodaj prejdu ku konkurencii.
3. takze ak chces totalne neobmedzene stahovanie (zadna agregacia a limit na data) ostava ti jedine a dat si DSL Flat.
4>
-
pan-kropenicka
Novice
-
lord_baxxter
Amateur
No vtom clanku som sa docital ze zvisuju rychlost pre sluzby za pouzivanie ST dsl ale nic o zviseni rychlosti pre uzivatelske programi(Data Flat 256 Basic) tkze čo?jjj napísal: Tak asi ta potesim a asi potesim aj vsetkych co su verny zakaznici ST
ja mam teraz ST DSL 256 FLAT
mesacne sosnem aspon 30 GB a vcera som sa docital super vecze Slovak Telecom by mal od 1. marca zvýšiť rýchlosti svojich programov ST DSL. Pri najlacnejšom programe ST DSL Doma za 399 Sk bez DPH by sa mala rýchlosť zvýšiť na 512/128 kbps (teraz je 364/64 kbps). ST DSL 512 (512/128 kbps) za 699 Sk bez DPH by sa mal zvýšiť na 1024/192 kbps. Rýchlosť ST DSL 1024 (1024/192 kbps) za 1099 Sk bez DPH sa zvýši na 1536/256 kbps. ST DSL 1500 (1536/256 kbps) za 1799 Sk bez DPH sa zrýchli na 2046/256 kbps.Kód: Vybrať všetko
http://zive.sk/h/Bleskovky/Ar.asp?ARI=111984
No u mna to bude prechod zo 256 flat na 512 FLAT :smt038 :smt038 a nezaplatim ani korunu na vyse no nieje je to genialne?
:smt038![]()
:smt005
hmm ST bol zatlaceny do kuta Chellom lebo seci bratislavaci by si zacali klikat na celo lebo zvysili rychlost tak St neostavalo nic ine len zvysit ju tiez :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 konecne