Aký jazyk ovládate?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Okrem Slovenciny a Cestiny:
Anglictina - myslim ze dobre kedze tuna zijem (hoci to nie je pravidlom
)
Nemcina - 9 Rokov + nemecky povod - da sa, problem je pre mna spravne sa gramaticky vykoktat, ale rozumiem viac menej vsetkemu, ak to nie je Rakusak spod Alp
Polstina - vzhladom na pocet Poliakov v UK tomu uz fakt rozumiem,este aj filmy v kinach su niekedy s Polskymi titulkami
Spanielcina - zaciatocnik - strasne sa mi paci tento jazyk, hadam budem mat dost casu venovat sa mu popri univerzite a robote viac...
...
o Francuzstine ani neuvazujem, nepaci sa mi to, a snom je naucit sa jeden z dialektov Severoamerickych indianov - viem ze je to divne, ale je to tak
Anglictina - myslim ze dobre kedze tuna zijem (hoci to nie je pravidlom
Nemcina - 9 Rokov + nemecky povod - da sa, problem je pre mna spravne sa gramaticky vykoktat, ale rozumiem viac menej vsetkemu, ak to nie je Rakusak spod Alp
Polstina - vzhladom na pocet Poliakov v UK tomu uz fakt rozumiem,este aj filmy v kinach su niekedy s Polskymi titulkami
Spanielcina - zaciatocnik - strasne sa mi paci tento jazyk, hadam budem mat dost casu venovat sa mu popri univerzite a robote viac...
...
o Francuzstine ani neuvazujem, nepaci sa mi to, a snom je naucit sa jeden z dialektov Severoamerickych indianov - viem ze je to divne, ale je to tak
-
Martin44
Professional
Sice sa uci povinne ale aj tak ju 50 percent neovlada ani na to aby mohla robit dakeho robosa v anglicku, tak je to radsej sa dobre naucit anglicky jazyk ako zo seba struhat pinokia a tvrdit ze viete francuzky spanielsky a neviem este ako...mato.x napísal:Je pravdou ze sa tu rozsiruje aj spanielcina a francuzstina. dnes uz anglictina nema buducnost lebo som od znameho pocul ze v anglicku uz je malo roboty a ked budu vsetci vediet po anglicky (dnes sa uci povinne) tak budu ficat ine jazyky takze ucte sa deti, ucte...
-
jAssin
Light Expert
Sk-nic moc aspon pisat ako tak viem!
Cesky -som polocech takze
(A mimochodom knihy ktore mam za sebou som precital 95% po cesky slovencina ma nejak nechyta, a tazko sa aj zhana)
Ang-od nejakych 9 som sa musel prebijat s win uk tak som sa nieco naucil,len nejak mi to nejde s komunikaciou,inak rozumiem skoro vsetkemu tak 90%.(Ked clovek hra Baldurs gate I a II + Datadisk a o FallouteI II any nehovoriac !! bez prekladu a bez slovnyka tak by som mal nieco vediet,nie??)
Nemcina-rozumiem vsetkemu aj rakusakom perfektne,ale uz som dlho nekecal.Tak trosku rezyvie
Nemcina je u mna asy na tom najlepsie
A kdze som z NZ Tak aj trosku ale fakt len trosku madarsky,nejak sa na mna tie jaziky lepia
Inak moj sen je Japonstina,ale to je hudba buducnosty!!
Cesky -som polocech takze
Ang-od nejakych 9 som sa musel prebijat s win uk tak som sa nieco naucil,len nejak mi to nejde s komunikaciou,inak rozumiem skoro vsetkemu tak 90%.(Ked clovek hra Baldurs gate I a II + Datadisk a o FallouteI II any nehovoriac !! bez prekladu a bez slovnyka tak by som mal nieco vediet,nie??)
Nemcina-rozumiem vsetkemu aj rakusakom perfektne,ale uz som dlho nekecal.Tak trosku rezyvie
A kdze som z NZ Tak aj trosku ale fakt len trosku madarsky,nejak sa na mna tie jaziky lepia
Inak moj sen je Japonstina,ale to je hudba buducnosty!!
-
Stenky
Professional
Anglicky (celkom dobre)
Nemecky (uz po skuskach Sprachdiplomu Stufe II zabudam pomalicky)
Slovensky (logicky)
Cesky (rozumiem, pisat a hovorit ni moc nie. znelo by to a vyzeralo by to dost komicky)
Madarsky (mam babku na madaroch tak daco rozumiem ale tiez vykoktat sa je problem)
Latincina (5 lekcii na strednej potom som sa na to vykakal
)
no tu latinu bych teoreticky ani nemal ratat ale som sa chcel pochvalit
Nemecky (uz po skuskach Sprachdiplomu Stufe II zabudam pomalicky)
Slovensky (logicky)
Cesky (rozumiem, pisat a hovorit ni moc nie. znelo by to a vyzeralo by to dost komicky)
Madarsky (mam babku na madaroch tak daco rozumiem ale tiez vykoktat sa je problem)
Latincina (5 lekcii na strednej potom som sa na to vykakal
no tu latinu bych teoreticky ani nemal ratat ale som sa chcel pochvalit
-
*Barborka*
Medium Expert
No ja sa ucim AJ + NEJ ... myslim ze francuzstina je sice pekny jazyk ale strasne tazky a ked pocujem na nejakom programe ze hovoria po francuzsky tak to dovidenia ... potom skor uz spanielcinu ... ale aj rustina je husty jazyk
.... a ked budem mat namakane tieto dva jazyky cize AJ + NEJ tak sa vrhnem na taliansky
...