cize mam otazky : kde je lepsi zvuk , cenovo prijatelnejsi a hlavne nech to ma pamet 1gb
( take veci ze mobil je dobry na vela veci to viem a ze mp3 len na dve ) ale ja by som chcel vediet viac. ..
Poviem ti takto:Mobil ktory podporuje mp3 a ma pamet viac ako 1gb je dost drahy a naopak taky player od creative neni az taky drahy tak treba uvazit co by bolo pre nu lepsie.R1k1nko napísal:bolo to tu X krat riesene ze aky mp3 a mob...... ale aj ja sa chcem spytat idu vianoce sestrra mi tu place ze chce to a to .. a ked uz nieco kupim tak nech to mozem vyuzit aj ja .( mp3- ako USB - prenos dat ) a mobil ( ten neviem ked bude jej )
cize mam otazky : kde je lepsi zvuk , cenovo prijatelnejsi a hlavne nech to ma pamet 1gb
( take veci ze mobil je dobry na vela veci to viem a ze mp3 len na dve ) ale ja by som chcel vediet viac. ..
Mobil tentoR1k1nko napísal:bolo to tu X krat riesene ze aky mp3 a mob...... ale aj ja sa chcem spytat idu vianoce sestrra mi tu place ze chce to a to .. a ked uz nieco kupim tak nech to mozem vyuzit aj ja .( mp3- ako USB - prenos dat ) a mobil ( ten neviem ked bude jej )