Liga majstrov
Ano bolo to pozeratelne, ale myslim ze klincom do rakvy pre benficu bol druhy gol Manchestra... druhy polcas jednoznacne zacal lepsie, a prestrielal lisabon tusim aj v prej polovici hry... Ako najkrajsi moment zapasu by som oznacil gol Nelsona - Saar sa len v lufte pozeral ako na tu loptu nedociahne
- zato ale podal celkom dobry vykon az do konca zapasu
dufam ze mas pravdu aj ja im to moc moc prajem...maju fakt dobry vyvazeny kader a kvalitu na zisk doubleRiecko2 napísal:Manchester podla mna vyhra ligu aj ligu majstrov ma super formu a ma vyborny kader starsich Giggs,Neville,Scholes a mladsich Ronaldo Rooney a este dobreho trenera a este hraci ktory maju formu ako Saha Ferdinand proste MANCHESTER FOREVER doprial by som im to
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Kader maju dobry ale slabu lavicku, a aj ked im nejaky ten pohar tento rok prajem, tak sa bojim, ze prave toto rozhodne v ich neprospech. V lige ma Chelsea ovela viac moznosti na lavicke a v LM je takychto timov viacero. Uvidime, mozno ich obidu zranenia ale ak nie, tak to nevidim pre ManU ruzovo...
Na obhájce z Barcelony čeká v osmifinále anglický Liverpool, zřejmě nejatraktivnější dvojici tvoří Real Madrid a Bayern Mnichov. Loňský finalista Arsenal se utká s Eindhovenem, na Manchester United čeká Lille, Chelsea se o postup popere s Portem, bývalým klubem trenéra Mourinha.
Pravidla losování byla jednoduchá. Týmy z prvních míst v tabulkách byly v jednom koši a týmy z druhých míst ve druhém koši, zároveň proti sobě nemohly nastoupit týmy z jedné země, ani z jedné skupiny. Další pravidlo pak říkalo, že druhé týmy ze skupin hrají první zápas doma.
Osmifinálové dvojice:
FC Porto (POR) - Chelsea FC (ANG)
Celtic Glasgow (SCO) - AC Milán (ITA)
PSV Eindhoven (NED) - Arsenal FC (ENG)
Olympique Lille (FRA) - Manchester United (ENG)
AS Řím (ITA) - Olympique Lyon (FRA)
FC Barcelona (ESP) - Liverpool FC (ENG)
Real Madrid (ESP) - Bayern Mnichov (GER)
Inter Milán (ITA) - Valencia CF (ESP)
Jarní část Ligy mistrů bude zahájena 20. a 21. února 2007, odvety jsou na programu o dva týdny později.
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa: