Runescape
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Runescape
Ak je tu uz tato tema tak sry ale hladal som a nenasiel .. no hravate to? aky ste lvl ? nick?
ja mam taketo lvls v highoscores 
- Prílohy
-
- Herox31.png (9.24 KiB) 990 zobrazení
Re: Runescape
*****HERO***** napísal:Ak je tu uz tato tema tak sry ale hladal som a nenasiel .. no hravate to? aky ste lvl ? nick?ja mam taketo lvls v highoscores
je to uz dake vynevone take to nebolo co bol zase update hmmm je to lepsie.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hrám to asi 5-6 mesiacov, ale to takým spôsobom, že popri nejakej hlavnej činnosti (i-net, ICQ, fóra a iné blbosti) a do okna RS len občas prepnem.
Inak, moja momentálna činnosť je stála ťažba striebra, mám ho asi tak 6000 a do Vianoc musím naťažiť 12 000, po spracovaní budem mať schopnosť vyrábať diamantové amulety, darček pre kamošov, vlastne moji kamarádi sú jedným z mála dôvodov, prečo to vôbec ešte hrám.
Inak, moja momentálna činnosť je stála ťažba striebra, mám ho asi tak 6000 a do Vianoc musím naťažiť 12 000, po spracovaní budem mať schopnosť vyrábať diamantové amulety, darček pre kamošov, vlastne moji kamarádi sú jedným z mála dôvodov, prečo to vôbec ešte hrám.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Runescape
*****HERO***** napísal:Ak je tu uz tato tema tak sry ale hladal som a nenasiel .. no hravate to? aky ste lvl ? nick?ja mam taketo lvls v highoscores

tu prilohu si nevsimajte .. btw uz som member