knihy WARCRAFT

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

citali ste knihy warcraft?

ano a pacili sa
28
33%
ano a nepacili sa
3
4%
necital som/chystam sa citat
25
29%
wtf??existuju knihy warcraft??
29
34%

Celkom hlasov: 85

pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

knihy WARCRAFT

Príspevok od používateľa pinacolada »

citali ste?
ja som cital vstkych 7 a pacila sa mi kazda.trilogia nemala chybu.samozrejme vladca klanov bol super a najnovsia od DeCandida-kruh nenavisti bol popi*i.ostatne boli iba v pohode.
http://www.fantomprint.cz/cz/serie/warcraft/
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Necital ja len drtim :)
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

jj cital som vsetky okrem tej nejnovsej, najľepsia bola bola podla mna ta trilogia, samozrejme nie je to nejake prelomove fantazy, no velmi prijemne som si pri tom oddychol, celkovo to hodnotim velmi kladne(samozrejme v ramci moznosti)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

a aky je dej v tychto knihach ? ze spravil si demon-huntera zapol si imolation a isiel na footmanov ? :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

M4jk1:-) napísal:a aky je dej v tychto knihach ? ze spravil si demon-huntera zapol si imolation a isiel na footmanov ? :D
nestrapnuj sa....
su to fantasy knihy na vysokej urovni.nakolko nemam rad fantasy a k tomu som sa dostal nahodou tak sa mi to velmi pacilo.
ak si hral hru a nejakych dejovym situaciam si nechapal tak toto su posledne diely skladacky.
1.kniha-den draka-o zotroceni cervenych drakov orkami a o zakernych planoch draka Deathwinga
2.kniha-vladce klanu-Thrallov zivotny pribeh,vystvetluje vznik hordy
3.kniha-posledny strazce-o Medivhovi a Khadgarovi,o privedeni plamenne legie na svet a Medivhovej smrti
trilogia-valka prastarych-o Tyradne,Ilidanovi,Malfurianovi a Cenariovi a prvej vojne s plamennou legiou
7.kniha-kruh nenavisti-dej sa odohrava rok pred WoW,je to o Jaine Proudmoor a Aegwyn a preco vznikla voja medzi hordou a alianciou
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja som ani nevedela, ze existuju aj knihy Warcraft. :) ale hra je uuuuuplne super! boli casy, ked som bola na nej tak zavisla, ze som dokazala pri pc stravit neuveritelne dlhe hodiny. celkom atypicke na babu, hm? :?
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

no zatial som cital len diablo knihy...ono warcraft som nikdy nehraval tak sa ani do toho moc nechystam :) aj ked teda knaak pise fakt dobre knihy(citam aj jeho dragon realm) tak co ja viem...mozno by som si to aj precital :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

jamess napísal:no zatial som cital len diablo knihy...ono warcraft som nikdy nehraval tak sa ani do toho moc nechystam :) aj ked teda knaak pise fakt dobre knihy(citam aj jeho dragon realm) tak co ja viem...mozno by som si to aj precital :D
mne sa praveze tie knaakove moc nepacili :roll: akurat posledna kniha trilogie-rozdelenie bola uplna bomba.najlepsia kniha serie.inak soda.najlepsie pisana je kruh nenavisti od DeCandida.len skoda ze je tak kratka
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

zuzkazuzka napísal:ja som ani nevedela, ze existuju aj knihy Warcraft. :) ale hra je uuuuuplne super! boli casy, ked som bola na nej tak zavisla, ze som dokazala pri pc stravit neuveritelne dlhe hodiny. celkom atypicke na babu, hm? :?
Ano atypicke a zaujimave, a teda pre mna osobne sympaticke :wink:
Ja som pri warcrafte presedel (a doteraz aktivne hravam DotU) tiez vela casu, najradsej som mal bonusovu kampan lebo sla povodnou rpg cestou. Ono sam o sebe warcraft mal velmi dobry pribeh, vsetky tie fantasy rasy sa stretli v jednej hre, a tie renderovane filmiky (napr. ako illidan vyvola tie ohavy z mora :D) tvorili neuveritelny zazitok. Ale celkom ma sere ze teraz si uz z toho pribehu pamatam velke h0vn0, bude to vadit pri citani knih a mam si to prejst cele od znova? Lebo niekdo pisal ze su to posledne diely do skladacky, ja sa pytam su tam aj tie povodne? Bude mi to pri citani knih chybat?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

ja mam doma akurat DEN DRAKA ale este som sa k nej nedostal :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ano atypicke a zaujimave, a teda pre mna osobne sympaticke :wink:
Ja som pri warcrafte presedel (a doteraz aktivne hravam DotU) tiez vela casu, najradsej som mal bonusovu kampan lebo sla povodnou rpg cestou. Ono sam o sebe warcraft mal velmi dobry pribeh, vsetky tie fantasy rasy sa stretli v jednej hre, a tie renderovane filmiky (napr. ako illidan vyvola tie ohavy z mora :D) tvorili neuveritelny zazitok. Ale celkom ma sere ze teraz si uz z toho pribehu pamatam velke h0vn0, bude to vadit pri citani knih a mam si to prejst cele od znova? Lebo niekdo pisal ze su to posledne diely do skladacky, ja sa pytam su tam aj tie povodne? Bude mi to pri citani knih chybat?
tak ti povem.ked som ich zacinal tak som si z hry nepametal nic iba mena.prve tri knihy nemaju s hrou nic.akurat thralla a medivha.potom som cital dalej a ked ma zaujmalo co a preco je tam tak som sa spytal spoluziaka fanatika do warcraftu alebo som si o tom precital na nete.ale to su sirsie suvislosti.pri citani knih to nevadi.kazdopadne ti tie knihy vrele odporucam
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

pinacolada napísal:mne sa praveze tie knaakove moc nepacili :roll: akurat posledna kniha trilogie-rozdelenie bola uplna bomba.najlepsia kniha serie.inak soda.najlepsie pisana je kruh nenavisti od DeCandida.len skoda ze je tak kratka
mozno mu len warcraft nesiel pisat :D no pokial si fanusik diabla urcite odporucam kralovstvo tienov...
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

zatial som cital len jednu knihu diablo( dedistvi krve) a jednu knihu StarCraft ( stin xel'nagu) mozno si dakedy precitam aj Warcraft no az tak ma nelaka...
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

pinacolada napísal:tak ti povem.ked som ich zacinal tak som si z hry nepametal nic iba mena.prve tri knihy nemaju s hrou nic.akurat thralla a medivha.potom som cital dalej a ked ma zaujmalo co a preco je tam tak som sa spytal spoluziaka fanatika do warcraftu alebo som si o tom precital na nete.ale to su sirsie suvislosti.pri citani knih to nevadi.kazdopadne ti tie knihy vrele odporucam
Preco by nemali suvisiet ja som to precital a su to casti ktore sa v pribehu v hre sice nespominaju ale ked toprecitas tak sadnu ako rit na serbel a dozvies ako to asi zacalo....sice ta kde bol ten orksy veteran ta je ako taka vsuvka ale tie o medivhovi a thrallovi pekne sadli :P
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

Je knihy hentakeho stylu necitam, bo ma ani hra nebavi... :twisted:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sry ze otvaram tak staru temu ale to su vazne aj nejake Starcraft knihy?? ak hej tak pls link
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

jasne...asi ako kazdy spravny fantasy fanda :D ...knihy WoW a WarHammer to su jedny z najlepsich :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

o warcraft knihach viem ja som sa pytal na starcraft...ale info som si uz nasiel takze never mind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Nevedel som o niečo takom ale už viem. Hru veľmi neobľubujem ale raz za čas si ju zahrám. Ku WOW sa ani nevyjadrujem. :smt078
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

mozem sa opytat niekoho z vas, ci by ste mi nevedeli najst knihkupectvo(alebo eshop), popripade viac zdrojov, netreba vsetky knihy z jedneho, kde by tieto knihy mali ? lebo ja co som hladal, tak len vypredane a bez dotlace :(

konkretne ide o tieto knihy:

Warcraft: Den Draka
Warcraft: Vládce klanů
Warcraft: Kruh nenávisti
Warcraft: Poslední Strážce
Warcraft: Sluneční studna 1 - Dračí lov
Warcraft: Sluneční studna 2 - Stíny ledu
Warcraft: Sluneční studna 3 - Země přízraků
Warcraft: Válka prastarých 1 - Studna věčnosti
Warcraft: Válka Prastarých 2 - Duše démona
Warcraft: Válka Prastarých 3 - Rozdělení

bol by som velmi vdacny, trilogia slunecni studna by mala byt najnovsie vydana