Kaspersky anti virus a aniti hacker zlyhal(poradte nahradu)
-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kaspersky anti virus a aniti hacker zlyhal(poradte nahradu)
takze nazov temy hovori za vse...som nespokojny....poradte nieco co bude splnat rovnaku ulohu ako tieto programy dik
ps: je toi nieco ako firewall a proti virusom daco
-
Šu-Do
Redeemer
takze.. ako (tu si kukni testy FW) Firewall ti odporucam COMODO PERSONAL FIREWALL... a proti Virom Antivirus... si myslim ze dost dobry je NOD32
a ak moc xces tak si daj Spyware Doctora a zapni si nech kontroluje stale...
a ak moc xces tak si daj Spyware Doctora a zapni si nech kontroluje stale...
-
Šu-Do
Redeemer
ostatny ti podla mna budu radit kerio a ine haluze... nehovorim ze kerio je zle ale je uz nedostatocne... nove kerio od sundbeltu mi celkom zaujimavo brzdia PC... sak si kukni tu tabulku... a inak ten COMODO je zadara fullovka... s aktualizaciami...Cenayus napísal:no zatial dik...pockam este kusoka uvidim co ostatny poradia
Moje odporúčanie:
NOD32 alebo Avast a ako firewall.. Outpost Firewall
..alebo môžeš skúsiť aj Bitdefendera: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=437915#437915
btw.. možno by stačilo pobrázdiť po tomto fóre.. už sa tu dosť o tom popísalo (ak už aj tieto témy nie sú zmazané)..
NOD32 alebo Avast a ako firewall.. Outpost Firewall
..alebo môžeš skúsiť aj Bitdefendera: http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=437915#437915
btw.. možno by stačilo pobrázdiť po tomto fóre.. už sa tu dosť o tom popísalo (ak už aj tieto témy nie sú zmazané)..
-
qwerty-xyz
Re: Kaspersky anti virus a aniti hacker zlyhal(poradte nahra
hej zrob ako ja.Cenayus napísal:takze nazov temy hovori za vse...som nespokojny....poradte nieco co bude splnat rovnaku ulohu ako tieto programy dik
firewall zakladny od windowsu -- blokuje vsetko mozne. NOD32 s maximalnou ochranou,este ad-aware personal no a samozrejme spybot search and destroy. ale uplne najlepsia a najspolahlivejsia ochrana je ked prides ku svojmu modemu a rozkopes ho na cucky a vytrhnes si internetovy kabel. Vtedy mas na 100% ze nedostanes virus s kompu.
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Kaspersky anti virus a aniti hacker zlyhal(poradte nahra
ako vies ?? mozno ti kamos donese na diskete alebo na cd-cku nejaku zlobuqwerty-xyz napísal:Vtedy mas na 100% ze nedostanes virus s kompu.
-
Cenayus
Medium Professional
no ale uz aj pred vyprsanim licencie to robilo problemy min. mesiac....kinjeril napísal:Heh, takze chyba nebola v softe, ale v updatoch. Kaspersky lab robilo reviziu vsetkych s/n a license codes. Aj mne to krachlo, prestala platit licencia. Ale po hodinke stravenej za compom a netom mi slape o5 ako hodinky
akurat skusam comodo firewal a stahujem uz aj antivirus comodo...odporucate nieco lepsie ako tento antivirak?
-
Šu-Do
Redeemer
sorry kamo... ale nedaval by som sem rady ktore mozu uskodit.. ja na tom FW ficim uz pomaly mesiac... nikdy problem... (cize mam odskusane) za to ze ti to system zobral zle za to ja nemozem...Cenayus napísal:no takze pos*ate comodo (asi preto je to free)...bols om spokojny..lenze zrazu sa zacal komp zamrzavat pri zapnuty pc..a stale....vymazal som comoda a uz to nerobilo takze asi takkk......
tak si daj teda Windows SP2 FW... som zvedavy...