Co povazujete za top RPG/Dungeon poslednych rokov.
-
lekoklatik
VIP
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Sniper-SVK
Expert
-
Sniper-SVK
Expert
Baldurs Gate 2 suverénne (jednotka bola slabšia)
ale zasa každému sa páči niečo iné - tento rebríček je podľa mna asi najspravodlivejší:
ale zasa každému sa páči niečo iné - tento rebríček je podľa mna asi najspravodlivejší:
Kód: Vybrať všetko
http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&category=Role-Playing&platform=5&mode=top&sort=score&page_type=games&dlx_type=all&date_filter=all&sortdir=ascJednoznacne seria Gothic. Jednotka ma k zanru priviedla, dvojka utvrdila spravnost rozhodnutia a trojku som si vychutnal az zaciatkom tohoto roka (vdaka notasu) aj ked neskutocne mnozstvo bugov sposobilo zmiesane pocity.
Presiel som aj mnoho inych, za vsetky napr seria SW:KotOR, ktora by si tiez zasluzila pokracovanie a najnovsie Mass Effect s bezkonkurencnym pribehom, akurat 10 hodin na hlavnu pribehovu liniu je priliz malo...
Presiel som aj mnoho inych, za vsetky napr seria SW:KotOR, ktora by si tiez zasluzila pokracovanie a najnovsie Mass Effect s bezkonkurencnym pribehom, akurat 10 hodin na hlavnu pribehovu liniu je priliz malo...
na prvom mieste Planescape Torment, ktore sa do ponuky nevoslo.. no a v tesnom zavese seria Baldur's Gate spolu a za tym Icewind Dale. Pravdupovediach Neverwinter Nights ma jednotka chytila len prva kapitola a k dvojke som sa este ani nedostal.
dufam ze raz si do tohto zoznamu pridam aj Dragon Age od Bioware, ktora ne a ne vyjst...
dufam ze raz si do tohto zoznamu pridam aj Dragon Age od Bioware, ktora ne a ne vyjst...
-
Dědek Kostěj
Expert
-
Lord ANAKIN
Professional
Icewind Dale 1-2 + datadisky k tomu som kupil original po cesky s dabingom strasne namakana hra ktora sa s Diablom neda porovnavat lebo je to trosku odlisna hra ale aj Diablo mam rad najme jednotku som mal rad kym som ju nepresiel ... pri 2 som si presedel peknych par tyzdnov cisteho hracieho casu .... hravali sme to aj po lanke neskor po nete ... potom sa mi pacilo Planscape Torment ... to bolo krasne morbidne len nejako som tuto hru nedohral a nepodarilo sa mi najst funkcnu instalacku .... NWN 1 som mal s oboma datadiskami ta ma tiez velmi bavila ale na 2 tyzdne som sa tomu prestal venovat a zabudol som kde som co som a nejako som nenasiel cestu s5 k tej hre ... Dungeon Siege som hraval ale tato hra sa mi velmi nepacila taka detska mi prisla ... Sacred je pekna hra a tiez som pri nej dost presedel ale je to hlavne o grafike a tazke buggy ma co mi na nej vadilo ... Morrowind mi nejako vobec nesadol .... Oblivion ten sa mi vcelku pacil ale nejako tiez ma az tak nechytil ale k tomu sa este mienim vratit ... Fable podobne .... Fallout ma nechytil nejako prostredim ale herny system sa mi pacil .... a aby som este nezabudol na jednu dobru gamesku tak Lionheart to ma tiez vcelku bavilo ako aj Titan Quest .... s tych novych si neviem vybrat co mam hrat mometalne ... 
-
Lord ANAKIN
Professional